szia én is írtam msn-en! h nem jó mert közbejött vmi! majd később kellenének a cuccok, de tedd el, a közeljövőben kelleni fog(nemsokára) de azért köszi!
Nem tudok csütörtökön menni, küldj már ide egy nevet és postacímet, holnap feladom a motyód postai utánvéttel:
rendes77@freemail.hu
Mivel a postai utánvét kb. 1000-1100 Ft, így a cuccodat 5ezer helyett 4ezer+postáért odaadom.
Azóta nem tudtam vele foglalkozni sajnos...a lámpám nagyon fos, konkrétan nem látok vele semmit, emlékezetből megyek...Ha tudsz valakit, aki életre pofozná, nagyon megköszönném.
Csináltam az előbb pár képet összevissza az eladó CR alkatrészekről, nyilván a lomok fillérekért, az értékes cuccok Forintokért eladók, feltöltöm egy helyre zip-ben a képeket, és majd kiteszem ide meg az adatlapomra a linket, lehet böngészni.
Nyilván a legjobb az lenne, ha idejönne mindenki személyesen TURKÁLNI, de ha nem megy, megoldjuk postán, mailben stb...
Még nem, csak talán közel a cél... találtam egy 1999es céert, viszont a rezója eléggé agyon van ...szva És gondolom az a teljesítménygörbéjét elég jól megváltoztatja... ezért akarom megtudakolni, h mennyiért jutok hozzá. Alku esetén egy kiindulópont..
Behalok az MSN-nek, nem jelenik meg a partner felvétele, se meghívóval, se e-mailcímre való rákereséssel, erre felveszek valakit manuálisan, megjelenik a listában LETILTVA, ezek után LE KELL TILTANI ismét, majd FELOLDANI, és az üzenetek ekkor sem mennek át
Úgy csapnám pofán egy péklapáttal, nekifutásból a szoftveresüket, hogy végig felszedné a kockakövet a Váci utcában...
http://s2.toldacuccot.hu/letol...