Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valami baj van a mammutmail-el, itt a toldacuccot-os link:

http://s2.toldacuccot.hu/letol...
Ok! Van rá más érdeklődő, nem garantálom, hogy nem kel el. Ha meglesz, meglesz, ha nem, nem.
szia én is írtam msn-en! h nem jó mert közbejött vmi! majd később kellenének a cuccok, de tedd el, a közeljövőben kelleni fog(nemsokára) de azért köszi!
Cső

Nem tudok csütörtökön menni, küldj már ide egy nevet és postacímet, holnap feladom a motyód postai utánvéttel:
rendes77@freemail.hu
Mivel a postai utánvét kb. 1000-1100 Ft, így a cuccodat 5ezer helyett 4ezer+postáért odaadom.
sziasztok Buék mindenkinek!
Azóta nem tudtam vele foglalkozni sajnos...a lámpám nagyon fos, konkrétan nem látok vele semmit, emlékezetből megyek...Ha tudsz valakit, aki életre pofozná, nagyon megköszönném.
Jutottál valamire a kis busszal? De néztem a tükörbe ahogy jöttél mögöttem, marha halványan világított a lámpád.
Jan 10-ig kényszerszabadságon vagyok...
skype?
Irigy vagyok! Jó a munka beosztásod.
Szerdán lesz egy, aztán a 7végét még nem tudom. De mehetünk csüt-pénteken is
LESZ. :) Kicsit belassult a posta, vagy a VÁM, nem tudom, mi van...
Hi Keme! Hétvégén melyik nap lesz edzés?
Megveszek mindent! Páncélod van?
Csináltam az előbb pár képet összevissza az eladó CR alkatrészekről, nyilván a lomok fillérekért, az értékes cuccok Forintokért eladók, feltöltöm egy helyre zip-ben a képeket, és majd kiteszem ide meg az adatlapomra a linket, lehet böngészni.

Nyilván a legjobb az lenne, ha idejönne mindenki személyesen TURKÁLNI, de ha nem megy, megoldjuk postán, mailben stb...
El is kelt közben. Havernak van még talán, rákérdezek.
Még nem, csak talán közel a cél... találtam egy 1999es céert, viszont a rezója eléggé agyon van ...szva És gondolom az a teljesítménygörbéjét elég jól megváltoztatja... ezért akarom megtudakolni, h mennyiért jutok hozzá. Alku esetén egy kiindulópont..
Sikerült lecserélni a dominatort cr-re?
1999es CR 250hez hol tudok rezót venni?
a hpp-s érdekelne! képed van róla?
Behalok az MSN-nek, nem jelenik meg a partner felvétele, se meghívóval, se e-mailcímre való rákereséssel, erre felveszek valakit manuálisan, megjelenik a listában LETILTVA, ezek után LE KELL TILTANI ismét, majd FELOLDANI, és az üzenetek ekkor sem mennek át

Úgy csapnám pofán egy péklapáttal, nekifutásból a szoftveresüket, hogy végig felszedné a kockakövet a Váci utcában...
valamiért nem látom