Nem csak itt nagy a szam.maradjunk annyiban hogy senki nem szolt hozzad.az hogy a szmajlit nem ismered a te bajod.kettonk kozul te vagy a pitianer aki mas eldobott szarjait arulja.lomis cigany vagy nem mas
átbaszós paraszt? te meg miről beszélsz? és gyökér? háhh lehet h itt nagy a szád.... és így felhánytorgatod azt amit te ajánlottál és nem én kértem h add el a motyóidat, szarok az idomszettre, meg a piti hülyeségeidre...
Gondoltam hogy toled csak ennyi telik te gyoker!amugy ki szolt hozzad te kis atbaszos paraszt?arulgasd csak a szarjaidat,lehet 10ev mulva mar eljutsz odaig hogy uj lenckerekkel is fogsz foglalkozni.
Legjobb lenne, ha eljönnél. Nincs kedvem fényképezgetni se, meg értelmét sem látom, képen minden nagyon jól mutat.
Itt pár napja leírtam, hogy mik vannak, kormányok, teleszkópok, blokkalkatrészek, e-h fékrendszerek, hűtők, váz, tankok, idomszettek, karbik, komplett gyújtás, rezók, sok minden.
Ember ki az aki használt,hajtókart,dugattyút,hengerfejtömítést,láncot és lánckereket vásárol? És nem unod minden nap összeszemetelni egy rakat topikot a hülye hirdetéseddel?
Aki akar vásárolni ezekből a "had ne minősítsem motyókból"az megtalál a hirdetéseknél,ne akarj magadból még nagyobb hülyét csinálni,vagy nyiss magadnak egy külön topikot...
Jah és még vmi:neked is boldog új évet!
Dani, nem jössz el egyszer hozzám? Van itt 150 kilónyi Honda CR cucc, ki lehetne árulni, de nekem nincs kedvem vele foglalkozni, jóárasítva megvehetnéd.
kakukk azt áru a srác amit akar csak killódik vele ilyen áron újaz veszek ! pl pazzaz kormány fékbetét stb
Ha már alkatrész...
Kellenen nekem a képeken látható kis műanyag cucc, '02 utáni cr-hez! Akinek van felesleges, ne tartsa vissza
olyan 5-6 felé mennék hozzád,addigra lesz céges kocsi,azt hittem közelebb van dabas!
majd ha elindultam rádcsörgöm!
köszi csáo!
Itt pár napja leírtam, hogy mik vannak, kormányok, teleszkópok, blokkalkatrészek, e-h fékrendszerek, hűtők, váz, tankok, idomszettek, karbik, komplett gyújtás, rezók, sok minden.
holnapi nap az jó lenne!
dabas-ra kell menni,talán ha jól emlékszem?
Holnap?
Aki akar vásárolni ezekből a "had ne minősítsem motyókból"az megtalál a hirdetéseknél,ne akarj magadból még nagyobb hülyét csinálni,vagy nyiss magadnak egy külön topikot...
Jah és még vmi:neked is boldog új évet!