Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez most hogy jött?
ha a blokkcsavarokat elmosva,szárazon húzom mondjuk 10Nm-re, az nem ugyanaz mintha olajosan vagy beolajozva húznám 10Nm-re,ez így helyes megközelítés-e?szerintem egy száraz csavar hamarabb megakad mint egy olajos,tehát az olajos többet fordul és így jobban húzza a menetet/megroppanhat/azonos Nm-re húzásnál. ezt a csavar olajzós dolgot úgy hallottam egyszer,mondván inkább összeszereléskor szakadjon meg a menet /szárazon lehet h semmi gond nem lenne/mint összerakva üzem közben.
de ha megszakad a menet az megint nem egy egészséges dolog.száraz csavarokkal sokkal határozottabban lehet nyomatékot húzni,szerintem.az olajos csavar olyan nyúlós határozatlan.
nézd meg az adatlapomon az eladó holmiknál.
mien krosz ra ? egyépkénet nem nagyon metr otta cr
hali van egy eladó dep tuning dobom cr 125-re, akit érdekelne http://www.kepesmotor.hu/offro...
ltz 400 at nem akarod cserélni krosszra?
nincsen benne,ilyen hidegbe leragaszthatod az egyik hűtőt nyugodtan,ha nem húzod neki nagyon akkor mindkettőt!
Termosz van rajta ha teszel rá ,tát meg akkó lesz ha nyitogatod,azt közbe mondod,hogy tát tát
Helo az lenne a kérdésem hogy cr 125 be van - e termosztát ?
mert most a hidegben langyos a henger és a hütő vagy mondták lekel ragyasztani a hűtőt !
1998-2000 körüli CR250et keresek! Lehetőleg a dunántúlon!
Aki tud eladót, írjon ITT!
Mai ajánlatom:
Honda CR hagyományos teleszkóppár, kormánybefogókkal, kompletten, gumiharmonikával, mindennel, csak be kell építeni, 1990 előtti 125/250-be, irányár: 17.000 Ft

Honda CR hagyományos teleszkóppár, 1990 előtti 125/250-be, irányár: 12.000 Ft

Honda CR fordított teleszkóppár, befogókkal, kompletten, szárvédő idomokkal, mindennel, csak be kell építeni, 1990 utáni 125/250-be, irányár: 22.000 Ft
Köszi a felvilágosításokat! Ebből már tudom mi is kell nekem! Mondtam az én kuplungom is elég könnyű, de a csonka ujjaimhoz nem , szóval Matern Balázs és gecsa véleménye alapján a hidro kuplung számomra nem segítene annyit inkább az áttétel beiktatása a bowdenbe! http://www.bigbikeshop.hu/term...
látom más is benne van a kuplungtémában!jó a bovdenem!meg lett csinálva a kis kar is amelyikre a bovden alját akasztod!sz.tem még mindig kemény egy kicsit!lehet hogy az előző gazdája keményebb rugót rakott bele?hol lehet kapni puhább rugót?és attól nem csuszik meg?üdv!
A rásegítő szarnak sem jó.Nézd át mi a baja,egy jó mociét kisujjal lehet rángatni.Legalábbis enyimet mindet lehet.Vagy erős az uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaammmmmmmmmm?
Előbb-utóbb minden szétesik.
na végre
ezt még régebben mentettem el,most gyorsan előkapartam a könyvjelzők közül... elhiszem,hogy van annyiért is! de azt se fogom megvenni... majd olajozom a bowdent
ilyen van 190-ért is
am meg ezért van a hirdo kuplung...:
"azért egyet ne felejtsetek el...ez az olajos kuplung főleg a magura...nem azért van, hogy ilyen meg olyan könnyű legyen a kuplung...menj oda egy frissebb crossgéphez pl.rmz hez vagy yamihoz..akármihez aztán háromszor könnyebb a bowdenes kuplungja mint a ktm olajos lófasza....mielőtt még tévutakon lennénk...
pl. enduron meghatározó és egyben fő kritérium az az , hogy mindíg ugyanott fogjon és ott legyen a kuplung ..nehogy egy hosszú enduróversenyen mikor nyírod a dolgokat változzon bármi is mint a bowdenesnél tud..."
ez is olyasmi,de lehet ez a pitbikera való...
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
láttam itt a sportmotoron amiről beszélsz,25 ropi volt.vadiúj,az apróban.
igen Attila árul...csak nem mindegy mire! ezek KTm kuplungok 25ért... nem tudja másra feltenni...de én fogtam a kezemben nála egy olyat ami felszerelhető bowdenes helyére,de nekem túl rövidnek tűnt egy krosszmotorra...
nekem ez való: http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
a makiéra is ilyesmi kéne..Igor haverom is ettől az eladótól vette a CRF-re...
szerintem nem könnyebb behuzni egy hidrot mint egy tisztán tartott bowdenest,annyi az előnye hogy nem dzsuvásodik és nem szőrösödik.
szia,ez nem csak arra jó amúgy is hidro kuplungos?neki szerintem olyan kell ami átviszi a húzást a bowdenra
Az YZF-emen megcsodálhatod, hogy néz ki egy jól belőtt, tiszta kuplung, a sufniban álló SX125-ét sem könnyebb behúzni