Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grat!
Évjárat? Az tuti, h 520-as lánc kell, gyűrű nélküli. A lánckerék fogszáma meg függ az évjárattól...
Innen tudsz letölteni szerelési utasítást, de ahogy néztem, ez nem lesz benne.
Sziasztok! Új Cr-125 tulajdonos lettem, és nagyon tetszik a 2 ütem meg a moci is, csak lánckerekeket és láncot kellene rajta cserélni! Ha valaki meg tudná mondani a legjobb áttételt, hogy milyen lánckereket vegyek előre, hátra, és milyen lánccal azt megköszönném! Előre is köszönöm!
Örülök neki Most jó lett a srácnak
Pedig kétszer valami Yamaha szervízben csinálták, egyszer meg egy futóművesnél! Szegény nem kis lóvékat kicsengetett, azt mégse lett jó! Az enyémek kurva faszák lettek, tök érzékeny minden állításra, lehet majd küldöm a hátsót is!
Kérlek szépen,szó szerint,hülyék csinálták Igazi kókány hülyék,azt nem tudják,mit kell csinálni,hogy állítani lehessen.Szeretem a szervízeket és az otthoni szerelgetőket is Átlemezeltem,o-gyűrűket cseréltem stb,király lett
Az szép! Kb. mint az enyém nem? De a hátsóval mi lehet a gond? Már két helyen is csinálták neki, és az egyik helyen kétszer is de még mindíg szar!
Kegyetlen
Na a haverom telói milyenek voltak? A héten küldte őket neked! Ugyanolyan mint az enyém!
Hát egy krosszmotornál szerinted kit érdekel mennyit fogyaszt? A teljesítménynek ára van
Tessék mondani,az 50-es négyütemű mennyit eszik?
Ki tudnának keregetni a világból ezzel a mennyit eszik dologgal! Akit ez érdekel az vegyen egy 50-es négyütemű robogót vagy járjon biciklivel!
Hello
ha már itt tartunk, meiknek jobb a fogyasztása?
mert én 125-ös cr-t akartam, de mondták sokat eszik. De ha kissebbet veszek még többet eszik, mert jobban pörög nem? És most nem arról van szó, mert ígyis úgyis veszek egyet
van étvágya. ha tekered ahogy kell,egy óra alatt belöki a tank benzint. és mivel szarrá pörgi magát,cserélhetsz is rajta dugót,évente vagy kétszer ha tényleg adsz neki.
egy ilyen motornál nem a fogyasztás a mérvadó hanem a feeling,ha az izgat mennyit piál,vagy ne vegyél ilyet(csak nagyobbat),vagy vegyed,max ritkán használod.
Ebbe van valami!
Ha már ez érdekel,akkor nem neked való
de kb mennyit?
Jó mocc,hát nem keveset
Időbe ,mert bejelentkezős lesz lassan
hali !
szerintetek milyen a honda cr 85? régebbiek érdekelnek 96os
poweres?
kb mennyit eszik
várom a választ köszi
Jól van. Jelentkezni fogok, ha aktuális lesz, előre is kösz!
Hát persze Küld el,baba lesz
Azt szeretném megkérdezni, hogy régebb fajta teleszkópokat is 'rendbe' tudsz tenni, hogy használható legyen... gondolok itt pl: régebbi sima villás Cr-re , vagy olyan teleszkópra amit csak alul lehet állítani, felül csak egy légtelenítőszelep van, de az már fordított.
Azokkal is lehet valamit kezdeni?
Szevasz Csika,
nagyon jól szuperált a tellóm az elmult pár napban, mentem vele kb 10 órát, még egy kicsit állítgattam de most tuti lett.

Eladó cr125r akit érdekel a hirdetést megtalálja az adatlapomon!