Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.kepesmotor.hu/onroa...
sok alkatrész! ÓRIÁSI AKCIÓK! NÉZZ BE MEGÉRI!
Sziasztok,

125-250 cr-t szeretnék venni, 2000 utánit. Ha valaki tud gondos gazdától valót ajánlani, azt megköszönném. :)

dani@gyar.hu
hát én azt a gyári hütömatricát nagyon nem bántanám,az ilyet már csak a kor miatt is meg kell becsülni,dehát te tudod
Kösz az infokat , majd még meggondolom mert elég drága !Lehet hogy ebből matrica lesz!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
ha valakit érdekel irányáro a cr
Van bizony,ég és föld.
Amugy a cr és a crm között loerőbe van különbség vagy egyéb más dolgokba is?
Valoban igazad van,a képek alapján 86os a gép,ezt még én se figyeltem,de azt hiszem ez nem változtat a dolgon:)
most nézem,ebbe nem is cr blok van ,hanem crm
87töl már tárcsásak a cr-ek hátul is!
tudsz venni az universalmotornál,parillánál,ha vettél rá másikat,én vevö lennék ezekre az idomokra!
Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy milyen év járatú modellre való?
És mennyiért adnád őket?
Tudsz róla küldeni fényképeket erre az email címre:freerid6@freemail.hu köszi
Köszi!
Moto-complet
Csak azért írtam fórumra mert más nem jutottt eszembe hogy hol tudnék csavart szerezni mert voltam boltban és ott 6500 ft lenne. De köszi a számot.
Helló!
Segítségre lenne szükségem !
Egy 97-es cr250r -re hol tudnék venni új idomokat sárvédöket és mennyiért?
aligha szeretnek egy-egy kis csavarral foglalkozni,de hívd fel, 100% hogy van neki,kérdés hogy jutassa el,azért egy csavarért postát fizetni meg egyebek...
06703859600
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni, hogy nem e tudtok eladó 2002-es hona cr 125-ös motorhoz levegő állítócsavart nagyon fontos lenne.
Eladó vagy 250es kétütemüre vagy nagyobb négyütemüre cserélendő a képen látható 88as CR 125ös.A képet magukért beszélnek ugy gondolom...érdeklödni a zsigulis86@freemail.hu címen.
Futóművet átlöketed enduróra, azt nyomhatod.Régebben is így ment meg most is
Ha neked egy 250/300as enduro gyenge, akkor irány a dakar
Egy 125 cross viszont alacsony fordulaton semmit sem csinál...
De az endurok gyengék
Szerintem a vázat nézd át alaposan, nem repedt e. Állítólag az első gen (98-01) aluváznak még voltak ilyen problémái, de ez olyan dolog, hogy konkréten olyat még nem hallottam, akinek ez saját tapasztalat volt, meg képen sem láttam egyet sem. De ki tudja...
Ezen kívül persze blokk, futómű, légszűrő/motor mennyire koszos...
Ja, és endurozásra endurot vegyél!
Hali

Most akarok venni endurozásra egy cr 125 vagy 250 valami kis infót tudnátok adni mondani tapasztalatot a motorokról?Esetleg valakinek eladó a lényeg hogy már 98 utáni aluvázas legyen.
Van e valami konkrét betegségük vagy csak törödni kell velük ?
Köszi a válaszokat
MuZs