Szerintem az még a hűtéshez tartozó nyílások. Nézd meg, hogy milyen tömítés volt rajta, ha kivan vágva és a henger alján is ugyanolyan nyílás van akkor az lesz. Ha a hűtéshez tarozik akkor elvileg nem szabadna olajnak lennie benne...
Helló!
Lenne egy sűrgős kérdésem!
Épp most szerelem össze a motort és most nem tom a blokkon az a két juk mi célt szolgál?!
Mert abban van egy kis olaj is de a hengeren nincs hozzá való lyuk!
és a blokkon sem mén bentebb mert megnéztem csavarhúzóval!
És most kiszedjem azt az olajat vagy ne?
sziasztok! A power szelep részét sikerült megoldani, így valahogy jobban megy :) Viszont a kuplungnak mindha lenne egy kis hangja, lehet hogy az olajtól? mert motorosboltba vettem repsol 10-40--es hajtóműolajat, a gyerek ott azt mondta h ez jó bele, de szerintem biztos vmi sűrűbb kéne nem?
sziasztok srácok!
Honda cr125 (1997-es) még a régi vázas motorhoz kellene vázvédő, minda 2 oldalra! hol kapok? vagy valakinek van ilyenje eladó? engem érdekelne használtan is!
sziasztok!
Keme igazad volt, nem a rezó a baja, nem megy a power (crv) tegnap szét is szedtem szerintem a "szerelő" kihagyott belőle egy hézagoló alátétet, vagyis pontosabban kettőt. mert ugye van 1 tengelyamin van az a röpsúly szerű golyós akármi, a rugóval meg a fogaskerékkel együtt, és ennek a tengelynek a szervízkönyv szerint mind 2 végén van 1 hézagoló alátét, de az enyémben nincs és tud lötyögni a tengely így hiába nyit szét fordulaton a golyós akármi nem viszi a szelepet mert maga a tengely mozog.
Nem tudja vki milyen méretű hézagoló kell nekem oda?
..Pedig hányszor megfogadtam már, hogy nem viszem szerelőhöz..
Helló!
Kis segítségre lenne szükségem CRF 450-el kapcsolatban!
Vásárlás előtt állok és sok rosszat hallottam a szelepekről, hengerfejről stb.
Mit érdemes tudni/megnézni a motoron?
Alkatrészárak, pl: vez lánc, szelepek ....
Előre is köszönöm!
Az hogy eltudod e adni az árától függ! Ha elakarod akkor nem tartod ki annyira és elviszik ez tuti! Ha nagyon kitartod az árát akkor meg motorozhatsz vele, mert a kutya se fogja megvenni, tehát ugy számold be hogy jól gyere ki belőle!
Sziasztok !
Van egy cr 500 asom bontásra 86 -os ha valakit érdekel szóljon olcsón adok mindent hivj vagy irj bátran biztos megegyezünk.
Tel: 70-600-5816
A tömítést meg én pasztát szoktam rátenni
Tudom nem a legjobb de olcsó!