Helo! Nem rég huzattam haza a cr 125öm! Kicsit nagy vizekbe mentem vele A légszűrő tiszta víz, a hengerbe is van víz! Szerintetek mit csináljak húzzam le a hengert? vagy ilyenkor mi a megoldás?
OK Tom, megvárjuk még "megfiatalodsz"
egyébként jó proenzim, én is azt szedem. Nekem a konditeremben mondták a nagydarabok, hogy bazi jó az izületekre.
Helló Skacok! Igen, igen én is benne lennék egy tuti napban, de most betegeskedik kicsit a bal térdem, várok vele, meg ezzel párhuzamosan elkezdtem szedni egy 90 napos izület-regeneráló motyeszt (Proenzi 3 - nagyon jókat mondanak róla, remélem használni fog nekem is) - nincs mese, öregszem sajnos és mivel szinte végig sportoltam az eddigi életemet, sajna nem múlt el nyomtalanul. Na jó, azért temetni még nem kell, csak várok kicsit, remélem javulni fog, aztán gogogo.......
szeasz szeasz
pedig járok én errefelé is. Kék villám penge ! Szét lett borítva, Cserélni kellett a vezláncot,meg 2 szelepet.
Én benne vagyok a 7vgi motorozásban valamikor
Thomas?
hello hallo! rég láttalak erre felé? Mi a helyzet kék villámal? Kéne majd egy közös mocizást szervezni mint legutóbb kecskeméten. Tomival se beszéltem már egy jó ideje,de biztos hogy ki lehet csalogatni őt is!
Szia!.....attol fugg mire hasznalod! nekem 25 os cr van en endurozni hasznalom es nagon megvagyok elegedve vele ! ero,fogyasztas minden.......fogyasztasa kb 2 liter /ora, az ereje power allat nem nagy de mikor nyit az megold mindent! .....osszesegben jo kis moci!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek melyik moci a jobb a Honda CRF 450 '03, vagy inkább egy KTM SX, EXC 450 '03? Most szeretnék váltani, de nemtudom, hogy melyiknek "olcsóbb" a fenntartása. A Hondáról esetleg tapasztalatok? Előre is köszi!
Hát majd a hozzáértők megmondják de 1-2 órát járatni alapjáraton ilyet még nem hallottam. De nagyon sokan be sem járatják max. sűrűbb keverékkel használják.
2003-as cr-hez keresek berúgókart,ha valaki tud, akkor segítsen légyszi!