Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,érdekelnének az idomok,nekem egy 2003-as CRF-450-esem van,mit kérsz értük?
csapágyaim vannak csak, meg felső tűgörgőm.
Van főtengely csapágyam+ szimering.
Kormánycsapágy alsó-felső.
Kerékcsapágyak első-hátsó.
Sziasztok! 1 kis segítséget szeretnék kérni. 2 napja vettem 1 eléggé leharcolt állapotú 99-es cr 250-et. Már elkezdtem szétborítani, de kéne hozzá egy szervízkönyv, nem tudja vki,hogy honnan lehet leszedni?Jah meg ha tudtok alkatrészeket jó pízé az is érdekelne(blokkba dugó hajtókar stb, meg hátsó futóműhöz a himbarendszerhez felújító cucc)
Segítségeteket előre is köszönöm
látom jó nagy a punnyadás
A Csika hozzászólásához írtam de köszi hogy leírtad
Tréfarépa... Vicces vagy ám nagyon!
Helló!
Adnál egy elérhetőséget érdekelne pár dolog! mx11@citromail.hu
Köszi üdv!
hajadról is könnyen meg lehet ismerni asszem
sziasztok tudja vki hogy cr 250 2003-as hoz jobboldali hűtő kb mennyibe fájna? jah meg hogy hol tudok venni? csk gyári van?
* összekeverni..
Na zsír! Biztos összefutunk majd... mástnem egymás motorját megismerjük...
Mondjuk az enyémet nehéz összeverni egy másik CR-el...
Sziasztok !CRF450-re idomgarnitura TRIBALL-skull matricaszettel kompletten elado a matrica a lengövillára,és a telovédökre elöre is ! Egyben olcson elado !
csáó!

1991-es Honda cr 250-re keresek fékpedált
ha valakinek van vagy tud valahol akk szoljon már!

Köszönöm
szia érdekelne fénykép van róluk?
elállítodott a szelephézag
így ne menjen vele a haverod,mert le fog szakadni a szelep,aztán rákölthez pár100ezret új hengerre meg hengerfejre dugóra meg minden szarra
Hello!
Egyik ismerősöm vett egy 2004es CRF 450-et. Egy nap hajkurászás után olyan probléma lépett fel, hogy nem akart rugásra elindulni. Behúzták kocsival, akkor elindult és állítólag ugyan olyan jól megy. Megnéztük a gyertyát és nincs szikra. Mi okozhatja ezt a hibát?
ja és 96-os alvázszám szerint
szia nekem van váz, fehér ill. alu tank, első villa befogó, hátsó lengővilla, hátsó váznyúlvány tartalék stb. légszűrőházak, ülés, apróságok
sziasztok cr 500 as vázat keresek 1990 utánit tud valaki?
én ott leszek...
ha már Gepi Úr meghívott
cr 1000 blokk
- sátrak