Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi.
Olyat magyarba nem találsz Szatyinánál próbáld meg
Szevasztok srácok.Nincs valakinek 1 egészséges 125-ös cr rezója,segithetnétek.95-ös masina.
Na, ez az tezsvírem
hallottam róla...
csak úgy lobogott az utánfutó

hát... a vételen már túl vagyok!
Hétvégén szérburítjuk ( én csak nézem) a blokkot aztán majd kiderűl. Annyit tudok , hogy motorhangra , teljesítményre fasza, futóműnagyon egyben van..a többi meg majd kidrül....amit kell azt cserélek!

itt áll a garázsban...de legszívesebben becipelném most az ágyamba
tudom hogy nem olcsó a nyál,de ha találsz valami jót érdemes érte kicsit többet utazni.de mielött bármit veszel néz meg,próbálj ki minnél többet.a távolságról még annyit hogy 145km simán megtehető 1 óra 15 perc alatt egy moszkvics+ utánfutóval
Helló mindenkinek. CRF 450x-et szeretnék vásárolni utcára szupermotonak! Van valakinek tapasztalata eröl a tipusrol?Jó lenne supermotonak? Válaszotokat elöre is köszönöm..
szerintem n vegyél 4t-t ennyi pénzből
akkor már inkább ez normális 2t
450 el csak beszopnád..ennyi pénzért csak hulladékok vannan
ezt már néztem én is csak nekem bazi messze van!
és gyanúsan olcsó
naja..inkáb 56-58
itt a moci előélete!
katt
hát sajna jártam én is így csak ki megyek a pályára és kerülök pár kört és nem öltözök fel na ez volt a hiba egy kicsi hiba átestem a motoron és a lábtartó elég szép nyomat hagyott a sípcsontomon egy pár napig alig bírtam járni azóta meg tanultam a leckét sose ülök mocira ha nem vagyok felöltözve!
a Yamahánál itthon ha kereskedőtől veszed 200 sem takarja az 5 db szelepet :)
Tegnap voltunk motorozni, gondoltam nem húzok különösebb 'védőfelszerelést', mondván úgyis csak 'gurulgatunk', 'edzegetunk', hogy legyen kis kondi ... Mentünk mentünk, elkapott minket a 'versenyszellem' , húztuk a gázt mintha muszály lett volna... A fáradtségnak meglett az eredménye... Mondta is a haverom 'ne vállald túl magad! Csak finoman.' Hát egy 500-as motrival lehet is finoman menni... Utolsó kör, a fáradt kéz 'leragadt' a gázon a motor megindul, egykerék, aztán csatt! Szépen ahogy illik hanyattbaszott... Szerencsére megúsztam kisebb karcolásokkal, meg pár lila folttal. Jah, a motoronak nem lett semmi baja!
Ebből a tanulságot levontam magamnak: mindig fel kell öltözni, ha az ember egy ilyen motorra ül rá és nem szabad 'túlvállalnia' magát!
szerintem a szelep nem köszörülhető mert titán de manapság elég jó technikák vannak úgy hogy elképzelhető a fészek marható mert tavaly cseréltem szelepet a 250f-em be és bemaratattam a fészkeket mellesleg megjegyzem nem drágán csinálta a yamaha fehér 1000ft/fészek és le is nyomásprobázták de a szelep ára húzós 42 ezer /db a szívónak itthon nem egy olcsó suzukiba fele meg a hondába is és a kawasaki is kb ennyi de szerintem a yamaha 3× vagy 4× annyi üzemórát el megy a gyári szelepekkel mint a többi ha ezt ki számolod már szinte anyaiakban jobbra is jössz ki! én tudok szerezni gyári titán szelepet 250 és 450-be is olyan 130 körül 5 szelep, szeleprugó, szelepszár szimmering és ez gyári yamaha alkatrész!
2007 alatt mind szívásos,mert gyerekhibásak
olyat teszel bele 3000-től amilyet akarsz
Hali! Zoli sztem ez megér egy telefont http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kx_450f_alkalmi_aron
-3710472 Persze a 68Le kicsit tulzás, de '07-es 600-ért. Nem ismerem a motort egyébként, de mivel a fórumot rendszeresen olvasom, gondoltam a figyelmedbe ajánlom!
de nézegettem azokat is, csak ami tényleg elfogadható az baromi drága...itt felénk
rmz-ket nem néztél? a régiek nem tudom milyenek,de azokról még nem igazán hallottam rosszat
informálódtam kicsit egyéb fórumokon is , és egyre esélyesebb lesz a Yami...

sokat már nem alhatok...1 hete nincs motorom.....és itt a hosszú 7Vge
szerintem aludj rá többet is,üzem órás műszer,ha 4T-t veszel szerintem fiatalabbat nézeges.minnél öregebb egy crf,vagy társai annál problémásabb,ahogy a madarak csiripelték 2007 elöttivel elég sok szívás van hondánál
az igaz. Abban bízom, hogy ismerem a motor előéletét. Végülis szerelőtől veszem, ha valmi csúf átverés kiderül, visszaviszem pofátlanul. De jó nevű a csóka, nem gondolom higy 600 ropiért eljátszaná a becsületét!

viszont még mindig nem döntöttem...... alszom rá 1et