hát... a vételen már túl vagyok!
Hétvégén szérburítjuk ( én csak nézem) a blokkot aztán majd kiderűl. Annyit tudok , hogy motorhangra , teljesítményre fasza, futóműnagyon egyben van..a többi meg majd kidrül....amit kell azt cserélek!
itt áll a garázsban...de legszívesebben becipelném most az ágyamba
tudom hogy nem olcsó a nyál,de ha találsz valami jót érdemes érte kicsit többet utazni.de mielött bármit veszel néz meg,próbálj ki minnél többet.a távolságról még annyit hogy 145km simán megtehető 1 óra 15 perc alatt egy moszkvics+ utánfutóval
Helló mindenkinek. CRF 450x-et szeretnék vásárolni utcára szupermotonak! Van valakinek tapasztalata eröl a tipusrol?Jó lenne supermotonak? Válaszotokat elöre is köszönöm..
hát sajna jártam én is így csak ki megyek a pályára és kerülök pár kört és nem öltözök fel na ez volt a hiba egy kicsi hiba átestem a motoron és a lábtartó elég szép nyomat hagyott a sípcsontomon egy pár napig alig bírtam járni azóta meg tanultam a leckét sose ülök mocira ha nem vagyok felöltözve!
Tegnap voltunk motorozni, gondoltam nem húzok különösebb 'védőfelszerelést', mondván úgyis csak 'gurulgatunk', 'edzegetunk', hogy legyen kis kondi ... Mentünk mentünk, elkapott minket a 'versenyszellem' , húztuk a gázt mintha muszály lett volna... A fáradtségnak meglett az eredménye... Mondta is a haverom 'ne vállald túl magad! Csak finoman.' Hát egy 500-as motrival lehet is finoman menni... Utolsó kör, a fáradt kéz 'leragadt' a gázon a motor megindul, egykerék, aztán csatt! Szépen ahogy illik hanyattbaszott... Szerencsére megúsztam kisebb karcolásokkal, meg pár lila folttal. Jah, a motoronak nem lett semmi baja!
Ebből a tanulságot levontam magamnak: mindig fel kell öltözni, ha az ember egy ilyen motorra ül rá és nem szabad 'túlvállalnia' magát!
szerintem a szelep nem köszörülhető mert titán de manapság elég jó technikák vannak úgy hogy elképzelhető a fészek marható mert tavaly cseréltem szelepet a 250f-em be és bemaratattam a fészkeket mellesleg megjegyzem nem drágán csinálta a yamaha fehér 1000ft/fészek és le is nyomásprobázták de a szelep ára húzós 42 ezer /db a szívónak itthon nem egy olcsó suzukiba fele meg a hondába is és a kawasaki is kb ennyi de szerintem a yamaha 3× vagy 4× annyi üzemórát el megy a gyári szelepekkel mint a többi ha ezt ki számolod már szinte anyaiakban jobbra is jössz ki! én tudok szerezni gyári titán szelepet 250 és 450-be is olyan 130 körül 5 szelep, szeleprugó, szelepszár szimmering és ez gyári yamaha alkatrész!
Hali! Zoli sztem ez megér egy telefont http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_kx_450f_alkalmi_aron
-3710472 Persze a 68Le kicsit tulzás, de '07-es 600-ért. Nem ismerem a motort egyébként, de mivel a fórumot rendszeresen olvasom, gondoltam a figyelmedbe ajánlom!
szerintem aludj rá többet is,üzem órás műszer,ha 4T-t veszel szerintem fiatalabbat nézeges.minnél öregebb egy crf,vagy társai annál problémásabb,ahogy a madarak csiripelték 2007 elöttivel elég sok szívás van hondánál
az igaz. Abban bízom, hogy ismerem a motor előéletét. Végülis szerelőtől veszem, ha valmi csúf átverés kiderül, visszaviszem pofátlanul. De jó nevű a csóka, nem gondolom higy 600 ropiért eljátszaná a becsületét!
viszont még mindig nem döntöttem...... alszom rá 1et
csak úgy lobogott az utánfutó
hát... a vételen már túl vagyok!
Hétvégén szérburítjuk ( én csak nézem) a blokkot aztán majd kiderűl. Annyit tudok , hogy motorhangra , teljesítményre fasza, futóműnagyon egyben van..a többi meg majd kidrül....amit kell azt cserélek!
itt áll a garázsban...de legszívesebben becipelném most az ágyamba
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
ez a kawa meg béla barátomé
nagyon patent a gép!
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
akkor már inkább ez normális 2t
450 el csak beszopnád..ennyi pénzért csak hulladékok vannan
és gyanúsan olcsó
katt
Ebből a tanulságot levontam magamnak: mindig fel kell öltözni, ha az ember egy ilyen motorra ül rá és nem szabad 'túlvállalnia' magát!
-3710472 Persze a 68Le kicsit tulzás, de '07-es 600-ért. Nem ismerem a motort egyébként, de mivel a fórumot rendszeresen olvasom, gondoltam a figyelmedbe ajánlom!
sokat már nem alhatok...1 hete nincs motorom.....és itt a hosszú 7Vge
viszont még mindig nem döntöttem...... alszom rá 1et