Kafa. Mivel ezt tudod, akkor szinte mindegy, hogy milyen mechanika vagy elektronika végzi ezt a feladatot. Minden gyárnak meg van a maga fejlesztése de ugyan azt a célt szolgálja. Amúgy elég nehézkes így szóban elmagyarázni a különbségeket. Keress képeket a neten.
Hát valami olyasmi hogy egy bizonyos fordulatig kicsit "leszűkíti" a kipufogó nyílást mert ha nyitva lenne folyamatosan akkor nem lenne benne alacsony fordulaton erő. De hogy ez miért van azt nem tudom. Javíts ki ha hülyeséget írtam
Sziasztok,szeretnék némi infóra szert tenni,megköszönném ha vki tudna benne segíteni,98 évjáratú CR125re kellene henger,és szeretném tudni hogy ehhez az évjárathoz mettől-meddig passzolnak a hengerek,Prox szerint 92-03ig egyforma a dugó,vajon a henger is egyforma lehet?Kívűlről a 90 évjáratúé is úgy néz ki mint ez...szval ha vki tud pontosat akkor hálás lennék ha megosztaná,köszi előre is!
ŐŐŐ eléggé be volt horpadva de nem lett kihorpasztva hanem volt rajta egy pár apró lyuk meg repedés és mielőtt elvittem a lakatoshoz be jelöltem a repedéseket.
Szia!
Mi faterral csináltunk bakot még régebben nagyon jól sikerült csak kell hozzá 1-2 anyag. Vagy zártszelvény ami csúszik egymásban vagy két cső(nekem ilyen van). A méreteket holnap leírhatom ha érdekel meg képeket is csinálhatok róla.
Helló!
Aki csinált emelőbakot az nem tudná elküldeni a tervrajzot vagy a méreteket?
majd átméretezem egy kicsit ha kicsire vagy magasabbra emel!
am cr 125 öshöz kell!
Előre is kösz!
hali mindneki. Van egy pár megmaradt cuccom cr250hez.
vadi újjak nem voltak használva:
-tűgörgő a dugó felőli (felső)
- fékkarok,kuplungkarok,
- kerékcsapágyak
- kormánycsapágy (alsó-felső).
- egy 18" hátsó (kb85%os)
- egy 21" dupla forgásirányú első (90%os)
- matricák
- egy Athena tömítésszett (az viszont 125ös-é)
és mindenféle apróság.
Ha valakit érekel valami zaklasson!
Itt leskelődjél.
Mi faterral csináltunk bakot még régebben nagyon jól sikerült csak kell hozzá 1-2 anyag. Vagy zártszelvény ami csúszik egymásban vagy két cső(nekem ilyen van). A méreteket holnap leírhatom ha érdekel meg képeket is csinálhatok róla.
Link
bár mostanában nem igazán "láttam" erre...
Aki csinált emelőbakot az nem tudná elküldeni a tervrajzot vagy a méreteket?
majd átméretezem egy kicsit ha kicsire vagy magasabbra emel!
am cr 125 öshöz kell!
Előre is kösz!
Itt gondolom úgyis megtalállak majd.
vadi újjak nem voltak használva:
-tűgörgő a dugó felőli (felső)
- fékkarok,kuplungkarok,
- kerékcsapágyak
- kormánycsapágy (alsó-felső).
- egy 18" hátsó (kb85%os)
- egy 21" dupla forgásirányú első (90%os)
- matricák
- egy Athena tömítésszett (az viszont 125ös-é)
és mindenféle apróság.
Ha valakit érekel valami zaklasson!