Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint írtam, motoros nap lesz. Annyiból áll, hogy kurva sokan lesznek, egy nagy buli végülis, a pályadíjért kapsz egy tál ételt. Lesznek étel, ital sátorak, kb, mint egy versenyen, csak nem verseny lesz, hanem egy laza, ' bulizós' motorozás. A hangulatot nem kell leírnom egy ilyen nendezvényen, jah, meg motorozunk egy jót!
bővebben ha lehetne
A hétvégén szombaton 'motoros nap' Mágocson!Lesz kaja, pia meg ami kell!Gyertek minél többen, motorozunk egy jót!
Szia! Nálam is van, Prox dugó 20900 Ft, Wössner 22500 Ft, Prox főtengely jav.klt. 24900 Ft. Elérhetőség adatlapomon ha érdekel.
Jajajajajajjjajajjjjjjj
hello SokadikX,

küldj már a mailcímemre egy bankszámlaszámot! Úgy látom ebből nem lesz már felni
Valaki találkozott ilyen hibával? Egy kicsit meg lett darálva a kuplung pálca, a kinyomó szerkezet felől. (CR125) Én arra gondolok hogy nem volt holtjátéka a bowdennek és a kinyomószerkezet befeszítette a pálcát oldalra és a primer tengely adott neki.
Pink
sziasztok srácok!
HONDA CR125 (1997) -hez kéne dugattyú, hajtókar, hol találok? mert sok helyet tudok meg megnéztem de a ti segítségeteket is kikérem hátha mutattok vmi olyan helyet ahol jó áron lehet kapni jó cuccokat! prox, vertex, wössner! vmi ilyesmi kéne!
Pedig karcolgathatnál,mert áll az oldal.
Köszönöm!

remélem lesz módom Kecsón is kipróbálni....homokban!
Hy all...

Egy nagy kérdésem lenne felétek..

nem tud valaki crf150R-hez szervizkönyvet.. olyat ami a netről letölthető?

előre is köszönöm.. vagy esetleg ha valakinek van elküldhetné nagyon megköszönném..
90-99
Köszi a tippet,esetleg évjáratot nem tudsz hogy mettől meddig lehet egyforma a henger?Elindulnék más vonalon is,esetleg az itt egybegyűltek körében hasonlóhenger?
Szia, szia! Pedig elő-előfordulok, de inkább csak olvasgatok, ritkán írok. Gratulálok az új motrihoz, szép gép! Nagyon sok balesetmentes ugratót hozzá!
http://www.filefront.com/14670...
Ezt töltsd le és sok mindenre választ kapsz
És nem mén lentebb az egyik oldala?
Mert én csináltam anno! És hát én a saját logikám szerint csináltam!
És még mai napig mükszik igaz 80 asomhoz csináltam az meg már nincs meg!
És most a 125 ösöz kell nagyobb! Nah de azt amit én csináltam az egyik oldala lentebb mén!ha ráteszem a motort! és így ferdén áll! de most láttam olyat ami csak 1 száron van nem kettőn! és azt nem tom milyen lehet:D De inkább 2 szárasra csinálom!:D De én nem ilyen görgetősre csináltam hanem egy adott helyen van a vége! Nah jólvan kössz az infót!
Azt tudom hogy mechanikus de a mechanikuson belül volt az ATAC-os a HPP-s utána ez a fajta meg az RC-s.
Ez egy '03-as Honda Cr 125 hengere, mechanikus power nekem is ilyenem van! Épp most rendeltem rá hengert Amerikából
Na tessék látszik, hogy elborult agyú 250-es vagyok. Már nem is figyelek a ccm re
Szia!
A 250-esbe tudom hogy volt( amelyiknek egy nagy csavar volt az oldalán) de azt nem tudom hogy hívják ami van a 25-ösbe.
Ez milyen fajta?
hali cr 125 be volt körpoweres ?
Nekem nagyon bevált. Múltkor raktam fel egy srácnak a motorját egy gyári bakra és sokkal nehezebben ment fel.
De amúgy ott egy csapágy van a görgő helyén?
És nem működik evvel a görgetősen rosszabbul?

Oké!:D