Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát azért nem hiszem hogy 16 évesen kimotorozod a 25-öst de te tudod . A 2T-nek is megvan a maga szépsége meg a 4T-nek is de Én inkább maradnék a 25-nél.
De a kettő közül szerintem 2T 250
sziasztok srácok! most lett felújítva a honda cr125-öm (97-es) új dugattyú(és tartozékai), hajtókar, szimeringek, csapágyak, és egyebek, de legyen szó csak a blokkról! meddig járassam, hány üzemórát, miként, hallottam azt, h alapjáraton kell járatni 1-2 órát és utána lehet csak menni vele és kb 3 óráig kell vele menni óvatosan, mármint úgy hogy nem téped neki mint az őrült, de azért powernyitásig lehet húzni neki nem? meg azért lehet vele menni csak nem nyeletni neki! kérlek segítsetek! köszönöm mindenkinek a segítségét előre is!
aha....koszi!
Ha sok pénzed van, akkor 450. Ha nincs olyan sok, akkor 250 2T!
De én a helyedbe, 250-et vennék! 03-as, 04-es CeRka a legjobb választás!
jaja
Mindegy, először úgyis meg kéne tanulni motorozni. Aztán meg szinte mindegy
szerintetek 450 4t vagy 250 2t?........melyiket valasszam?....jobb? velemenyt kerek szepen....! koszi szepen....
de kellene egy cim
Rendben lepostázom utánvéttel ! Reggel feladom 1nap alatt ott is van !
Hogy még,de felvitte az isten a dógát
már skype felelős lett belőle de egyébként mindenki el van tűnve a fórumokról
KTM topicot mindjárt feldobom pár bohóc képpel
Hun a topik felelős? Mi ez a pangás Lehet jó szarok a CR-ek azt mind szétbontottátok mi?
Szia,ha lehet inkább postázd,mert messze lakom tőled,ha irsz egy telefonszámot felhivlak.
De ha komolyan érdekel elküldöm postán utánvéttel !? AZ ami a képen van igy ahogy itt látod igazábol ha messze vagy vagy vmi azértmondom.. ! Nos?
Szia! Holnap ha szeretnéd megnézheted ,? Bács-megye kecel
Szia,hol és mikor tudnám megnézni az idomokat?
Heló!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Meg tudná mondani nekem valaki hogy a crf 450r-nél a szelephézagot milyen értékre kell állítani?
2005.09.06 a gyártási ideje ha ez számít valamit.
hello all,

nekem meg van egy Pro-Taper Fat BAr-om, 28,6os, merevítő nélküli,szivaccsal, C-Max átalakító/magasítóval 26 darab ezresért
keresek cr 500/250 tankot,ülést van valakinek
Szia! Mondj egy én az idomokat 18ért vettem a matricát rá 20ért. Ez nem gagyi matrica hanem vastag mint a gyári! NA a lényeg,hogy a odaadom az egészet féláron!
hello

Ha gyorsan reagálsz akk viheted mert épp most irtam egy srácnak hogy 23e ért viheti szal pénz beszél ha 24e ért kell akk a tied!

Üdv
az enyém egy csőrös ugratás után elhajlott,a kezemtől! (universalos 6ezres kormány)
engem érdekelne!
Üdv! Hajtókarszettem van új, Wiseco szett 19900Ft, itt megtalálod: http://www.kepesmotor.hu/motor...

Dugóm is van többféle raktáron (méret kellene), Wössner szett 27500, Prox szett 26500Ft.
Sziasztok!

Elszeretnék adni egy RENTHAL TwinWall kormányt nagyon profi cucc, boltban 38e az ára én 24e-t szeretnék érte!
Vadonatúj!

Érd: +36703918024
rudolf.sandor86@gmail.com