Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kissé parázok hogy nemtudom csere után eladni..2000 es évjárat közepes áll..
Nem cr hanem yz-csak azért ide irtam mert nemakartam hogy a tulaj észrevegye hogy érdeklödöm..
Nagy vonalakba ugyanaz a kettő../volt régen cr em /
Gondolom cr-t. Tegyél fel róla képet
Mostanában mindennek lent van az ára, az eladás most nem jó üzlet
Szép a kutya,meg jó sok a fa
http://www.sportmotor.hu/motor...
nézzétek meg a videóm! kommentár kötelező
http://www.sportmotor.hu/motor...
ha van időtök nézzétek meg a motorom és írjatok kommentárt! majd jön a videó is! köszi és jó motorozást mindenkinek
Az a situ hogy beszámolnék egy krosszt a motoromba.De mennyire eladható ma ebben a büdös nagy válságban krossz?/drága benzin már véleményem szerint a fogyasztás miatt luxus/
Kösz a választ aki többet tud nálam ez ügyben.
akkor holnap megnézem!látom telókat is ujitasz.előbb-utóbb kereslek majd ezügyben.nem is laksz annyira messze.köszi a segitséget!üdv!
Gyútásdekni leszed,kuplung má gondolom le van,rúd ki,nehogy elhajligoljon,ha szépen akarod,lendkerék le,az kigyün,vegyél oda szimmeringet,kis szar,de lehet kapni pici pénz,ne sajnáld rá.
köszi a segitséget!a kiemelőkart hogy lehet kiszedni?
Hejhó,először a kiemelőkart kéne meglesni,lehet fel kell heggeszteni,és visszaszedni,a rudat nem kellett volna piszkálni(méretre találták ki),ne legyen az sem hajlott.A rugók meg ne feszüljenek.A kosár,a belső, meg a fülek ne legyenek beverődve Rendesen átnézed azt ha kész,csak akkor tedd össze.
Hát nem segit senki?!
Hozzám küldheted
aha....
Én speciel meg vagyok elégedve ha a felségem hálál meg dolgokat
Köszönöm a gyors pontos válaszokat!
ő hálálja meg nektek..
hátha jó volt a gumi meg a talaj akkor 3-ba simán.
kerekre hanyasban allt?
Hali mindenkinek ! Szeretnék venni egy honda crf 250 est 2006 dupakipufogosat. Véleményt szeretnék róla milyen pl egy suzuki rmz 250 es képest? Mi az amire odakell figyelni illetve mi a hibája neki?
Yamaha yz 450 mentem sokat. Ahoz képest sokkal gyengéb?Mert az csak kicsit volt erös , jó volt vele motorrozn( Nem kellet sokat váltani)
helló mindenki .krossznál évjáratot hogy tudok megállapitani?Müanyagokról?Kösz
Hát jó kis motor volt. Erős volt 25-öshöz képest de valahogy nem olyan volt mint mondjuk egy Yz. Nem tudom hogy mitől lehet a HPP-től volt benne erő de inkább csak fölül. Alul nem húzott annyira. Amiket kipróbáltam 25-ösöket azokban meg felül nem volt annyi erő. Aztán kipróbáltam a KTM-et...=amit végül meg is vettem) És leesett az állam. Mentem már egy pár 25-össel de a KTM tetszett a legjobban erőre meg mindenbe. Biztos hogy nyomatékosabb mint a többi