Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fáklya olajat,aranyláncot nagy medállal
Sziasztok.segítsetek milyen olajat vegyek a macim váltójába?köszönöm előre is.Ja és hol vegyek láncot és milyent? Elérhető áron?cr-250
ELADÓ 2007-es Honda cr 250r elektronika,Korábbi típusokhoz is jó.
helló! 250es HPP-blokkos honda cr-nek amig nem nyit a power elég horkolós hangja van!mint egy mz!ha nyit akkor megy mint az állat!a HPP-s blokk ilyen vagy valami nem lehet jó rajta?segitene valamit a power tisztitás?a haveromé 94 körüli nem HPP-ugrik egyből nem horkol!köszi a választ!
-----------------SAFRA1 SAFRA1---------------
SAFRA1 Nekem kellene szívószelep de nem tudok semmilyen elérhetőséget vagy ha vki tud kedvezőbb áron az kérem csörgessen meg és visszahívom! CRF250X-hez kellen. Tel.:70/334-9207
Megvan, igen. Csörgess meg, vagy írj.

20 555 02 76
rendes77(kukac)freemail.hu
Helló

Engem érdekelne, megvan még?
Helló
Valakinek nincs elfekvőben egy hpp-s 25 hengere jóálapotu nicasilos!
Ha van menyért válna meg tőle? És a milyen túlméret megy bele.
Kösz a válasz
Köszönöm szépen a válaszokat meg is rendelem!
Csak rendelésre van
1500-ért adom,kb 4-600 oldalasak,mailban kérheted tőlem
Prox gyártja,vmelyik mo-i forgalmazót keresd meg (pl: Pinkmotors)nem egy nagy összeg...
akkor honnan szerezzek meg viszont neten nincs fenn legalábbis én nem találtam.
Üdv
Lenne egy kérdésem.
Szerintetek mért nyomja el a hűtővizet a túlfolyon Cr 125-ről lenne szó! Köszia választ.
nekem 125 re kene:( megvennem csak az a baj hogy nem talal.....
Sziasztok! 2001 es honda cr 125 kellene nekem belső kuplung rész amire a lemez lamellákat lehet rátennii ha vki tud iet akkor ne tartasa magába előre is köszönöm
Sok helyen fent van neten,de van könyvem az összes krosszhoz.Letölthetőkkelnem foglalkozom,nem sokat érnek
Hát,annyira nem értek hozzá
Nem maga a lánc áttétel hanem a sebváltó áttételek mekkorák vagyis az áttételek száma mekkora!
Honda CR250 02-07 berúgókar jó állapotban 10eFt.

Na, kinek lötyög a berúgókarja?
szép napot
szereztem olajcsövet hogy tudnám házilag megcsinálni a telót?
letudná irni körülbelül mit és hogy kell csinálni?
13-51 vagy mija kérdés
Üdv mindenkinek!
Lenne egy olyan fontos kérdésem hogy megtudná-e mondani valaki hogy mik a gyári sebváltó áttételek egy 92-es 125 ös cr-nek.Fontos lenne! Köszi!
Esetleg egy elérhetőséget tudsz adni mert érdekelne?