Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vasárnap megyünk megint
Okés,valszleg ha nemjön össze 85-ös akk 125-ös lesz!:)
Am látom Nyáregyen pályázol!:)
Ittvan tőlem 5percre a pálya!;-))
125 össel nyugodtan elkezdheted a crossozást
Értem,de kezdő motornak 125-ös?
Crossozni még nem crossoztam,simson vt a max!
akkor a 450 meg nagy az én 85 kilómhoz?

ez baromság! A nyócvanötös kölökmotor!
Sziasztok! 85ezerbe adná a csávó!
125 lehet nagy az én 60kg-hoz!:D
Sztetek angyon öreg?
Jó a duma A 89-es sose volt 85-ös Szutykok már azok
attól függ mennyiért, de sztem haveszel akkor inkább 125öst, egyrészt több van belőle(sztem) meg azt is megtod ülni.és ha mindenképpen 85öst akarsz ,akkor ne minden árért vegyél 89est,vagy milyet:D
Sziasztok! Segítségeteket kérném! Motorvásárlás előtt állok!
Kinéztem egy Honda Cr 85ccm-es crosst 1989-es évjáratú!
Véleményeteket szeretném kérni h a 1989-es nem túl öreg-e sztetek meg éri-e megvenni....?
Előre is Köszönöm!
Üdv:Petya
ook ! koszi
Először 30 liter benzinhez 1 liter olaj, majd 40 liter benzinbe 1 liter olaj, ha jó minőségű olajat használsz
kb milyen arannyal keverjem? mennyi olajat tegyek 1 l -hez? koszi
+1
10bar én ugy tudom!
Sziasztok! Valaki tud adatot hogy mekkora nyomás kell a hátsó rugóstag gáz tartályba? köszönöm
Igazábol csak váltani szeretnék 2T-re...
a mocimnak semmi baja 0 üzemórás a váltójában amit ugy láttam fogaskerekeket mind kicseréltettem szóval 230at költöttem rá..de nem akarom ugy eladni h nem volt jó.én garanciát válllalok rá ha a másik fél is.Sóval ha valaki szeretne cserélni cr 250 érdekel 2005töl..
Hali,az elektromos power nem szerepel a típushibák között,bár ennél a tipusnál más sem nagyon...állapotra figyelj inkább,RMZ nél vszeg olcsóbb lesz a fenntartása ha normálisat találsz,miért adod el a 4T-t?
Gyári előírás szerint 10 üzemóra környékén dugócsere,mintha ezt mondta volna itt vki,szted ez mennyi bejáratást jelent? :D
Egy tankot motorozz el nem nyél üzemmódban,sűrűbbre kevert üzemanyaggal és meg is volt a bejáratás....
Megint egy értelmes hirdetés:http://www.kepesmotor.hu/suzuk... suzuki cr 125
megvolt a dugocsere .........mennyit kell jaratni amig bekopik ? bocs a hulye kerdesert! de nem akarom elcseszni....koszi
Havernak van 2005-ös CR 125 és nagyon jó motor a powerral soha nem volt baj de ennél a tipusnál is nagyon fontos a jó motorikus állapot.
Haliho..
Segitséget kérnék ismeritek a 2005ös évj cr 250 -et? tudtok rola mndani vmit? az elektromos power kicsit zavar..erröl már hallottam rosszat! vagy inkább pl Rm 250 mert az nem elektromos..ki mit mnd..
4T rmz helyett szeretném a 2T-t..szoval ha tudtok jo kis infókat megköszönném.
üdv. amenyiben 125-höz keresel van,15eft
nekem amikor ilyen probléma volt,(ülésig beáztattam a motort,és még telibe szívta is a motor a vizet) rúgásra nem indult,viszont húztak az utcában 2 hosszt-és kitisztult.:)
Heló! Én még nem jártam így (remélem nem is fogok), de a logika azt diktálja hogy igen, húzd le a hengert és akkor valami tiszta (nem szöszölős) ronggyal ki tudod itatni a forgattyúsházból a vizet, aztán esetleg még hajszárító. A többi motyeszt el tudod törölgetni, ill. a légszűrőtől kezdődően mindent kitakarítani, kiszárítani (légszűrő utáni gumi, karbi, membrán). ...de ezt csak a józan paraszti ész mondatja velem semmi egyéb.