attól függ mennyiért, de sztem haveszel akkor inkább 125öst, egyrészt több van belőle(sztem) meg azt is megtod ülni.és ha mindenképpen 85öst akarsz ,akkor ne minden árért vegyél 89est,vagy milyet:D
Sziasztok! Segítségeteket kérném! Motorvásárlás előtt állok!
Kinéztem egy Honda Cr 85ccm-es crosst 1989-es évjáratú!
Véleményeteket szeretném kérni h a 1989-es nem túl öreg-e sztetek meg éri-e megvenni....?
Előre is Köszönöm!
Üdv:Petya
Igazábol csak váltani szeretnék 2T-re...
a mocimnak semmi baja 0 üzemórás a váltójában amit ugy láttam fogaskerekeket mind kicseréltettem szóval 230at költöttem rá..de nem akarom ugy eladni h nem volt jó.én garanciát válllalok rá ha a másik fél is.Sóval ha valaki szeretne cserélni cr 250 érdekel 2005töl..
Hali,az elektromos power nem szerepel a típushibák között,bár ennél a tipusnál más sem nagyon...állapotra figyelj inkább,RMZ nél vszeg olcsóbb lesz a fenntartása ha normálisat találsz,miért adod el a 4T-t?
Gyári előírás szerint 10 üzemóra környékén dugócsere,mintha ezt mondta volna itt vki,szted ez mennyi bejáratást jelent? :D
Egy tankot motorozz el nem nyél üzemmódban,sűrűbbre kevert üzemanyaggal és meg is volt a bejáratás....
Haliho..
Segitséget kérnék ismeritek a 2005ös évj cr 250 -et? tudtok rola mndani vmit? az elektromos power kicsit zavar..erröl már hallottam rosszat! vagy inkább pl Rm 250 mert az nem elektromos..ki mit mnd..
4T rmz helyett szeretném a 2T-t..szoval ha tudtok jo kis infókat megköszönném.
nekem amikor ilyen probléma volt,(ülésig beáztattam a motort,és még telibe szívta is a motor a vizet) rúgásra nem indult,viszont húztak az utcában 2 hosszt-és kitisztult.:)
Heló! Én még nem jártam így (remélem nem is fogok), de a logika azt diktálja hogy igen, húzd le a hengert és akkor valami tiszta (nem szöszölős) ronggyal ki tudod itatni a forgattyúsházból a vizet, aztán esetleg még hajszárító. A többi motyeszt el tudod törölgetni, ill. a légszűrőtől kezdődően mindent kitakarítani, kiszárítani (légszűrő utáni gumi, karbi, membrán). ...de ezt csak a józan paraszti ész mondatja velem semmi egyéb.
Am látom Nyáregyen pályázol!:)
Ittvan tőlem 5percre a pálya!;-))
Crossozni még nem crossoztam,simson vt a max!
ez baromság! A nyócvanötös kölökmotor!
125 lehet nagy az én 60kg-hoz!:D
Sztetek angyon öreg?
Kinéztem egy Honda Cr 85ccm-es crosst 1989-es évjáratú!
Véleményeteket szeretném kérni h a 1989-es nem túl öreg-e sztetek meg éri-e megvenni....?
Előre is Köszönöm!
Üdv:Petya
a mocimnak semmi baja 0 üzemórás a váltójában amit ugy láttam fogaskerekeket mind kicseréltettem szóval 230at költöttem rá..de nem akarom ugy eladni h nem volt jó.én garanciát válllalok rá ha a másik fél is.Sóval ha valaki szeretne cserélni cr 250 érdekel 2005töl..
Egy tankot motorozz el nem nyél üzemmódban,sűrűbbre kevert üzemanyaggal és meg is volt a bejáratás....
Segitséget kérnék ismeritek a 2005ös évj cr 250 -et? tudtok rola mndani vmit? az elektromos power kicsit zavar..erröl már hallottam rosszat! vagy inkább pl Rm 250 mert az nem elektromos..ki mit mnd..
4T rmz helyett szeretném a 2T-t..szoval ha tudtok jo kis infókat megköszönném.