elsősorban nem a költségek miatt maradnék a 2T-nél. Abban igazad van hogy ha olyan 4T-t veszel amiről korrekt infóid vannak,illetve ha úgy veszed mint te, hogy tudod ki volt a gazdija mit tett bele/vele, akkor sok gondod nem lesz vele.
Áááááááá,addig nem várok,nekem a jövő héten motorom lesz!
gyertek! ha kell olcsó szállás a pálya közelében ekkor zörögjetek. Vagy sátraztok?
nagyon kemény! iszonyat,hogy gyorsul,durva,tesztelgetem,karjaim leszakadnak,mindenem fáj,déltől fél hétig le se szálltam róla,de majd holnap felhívlak mert akarok valamit kérdezni,nem akarom írásban.Csá.
Hello! Egy honda cr 125-öm van az lenne a probléma hogy mikor kicsit lecsutkázom befullad le esik a fordulat. Nem tudom hogy szokták ezt mondani dadrizik vagy vmiilyesmi! Szerintetek gyertya gond? Raktam bele hosszú menetes gyertyát de a rövid menetessel kicsit jobb. Mi lehet a baja?
Na ...elment a Cr-em....kicsit sajnálom is.
Sajna a Kawáról lemaradtam így most motorkeresőben vagyok.
ÚGYHOGY HA VALAKI TUD ELADÓ CROSS MOTORT, 2003 UTÁNIT AZ BOMBÁZZON MEG LÉGYSZI. 2T-4T 250 CM3-IG. KÖSZI MINDENKI!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
csak 500ra le kell alkudni
Most megy a várakozás meg a vadászat.
Köszi a tippet. Megkérdeztem a kereket sajnos agy törött, és még nem tudom hogy rá lehet e varázsolni a régi agyra.
Áááááááá,addig nem várok,nekem a jövő héten motorom lesz!
gyertek! ha kell olcsó szállás a pálya közelében ekkor zörögjetek. Vagy sátraztok?
nem biztos, hogy a 2t olcsóbb.
Mondjuk mindez attól függ, hogy milyen állapotban van , mely az előző gazdáitól erősen függ!
Sürgesd a motorvételt, mert május 1 körül megyünk újra felétek pár napra és ott a helyed!
Nem kell 4T....
úgyhogy ha van vakinek egy 2003 vagy utáni CR250 akkor azt megveszem...persze ha el is akarja adni!
Megnyüstölted ma?
Sajna a Kawáról lemaradtam így most motorkeresőben vagyok.
ÚGYHOGY HA VALAKI TUD ELADÓ CROSS MOTORT, 2003 UTÁNIT AZ BOMBÁZZON MEG LÉGYSZI. 2T-4T 250 CM3-IG. KÖSZI MINDENKI!
93mas a blokk!