Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam, hogy terveztek egy esetleges Komlói kiruccanást...szívesen csatlakozom, ha nem jön közbe semmi!
Homokszórva lesz a rezonátor de nem akarom lefesteni. Mivel kezeljem le hogy ne rozsdásodjon? Van erre valami módszer?
Meg így egy helyen megcsináltak mindent kb 1hét alatt.
ebay-ról sem beszéltem veled. 19ezret mondtál a namura szettre én emlékszem. Találtam 14800ért azért vettem azt. Nekem olcsó kellett. Azért köszi a segítséget. Nincs harag?!
joccakát
inkább abban bízom hogy nem ofg esni az eső vasárnap..és a pálya meg motorozható lesz
bizzunk benne
2,5 dodóért az egész jó biznisz
csak nem lesz több..minden ki vna számúúúva
120ezer,csak nehogy tobbe legyen itt neked!de en nem akarok rosszat bakker 2.5dolarrert akkor pizzat ettunk 3an alig lehetett megenni
ja de mennyiért?
ez itt kijön 90-95 re
na hát akkor adott a feladat..
össze kell hívni a brigádot,aztán menni...ennyi
bakker mondtam elintezem neked,egy percet nem voltam oktatason,1hibapontom volt,vezetni se kellett,csak vizsgakor
ja driiiimtiiiiiiiiim
megyek ki hozzád kb 1-2 re
Nem fog esni elvileg!
akkor teszünk lámpát és éjszakai motorozás lesz

Nekem nagyon tetszik az a pálya
én délig szopok kresz tanfolyamon....
holnap nem...de vasárnap tápijóóbicske
majd locsolok!
reggel 6-10ig még nyáron sem poros...utánna aztán van púder!
Ha nem esik akkor igen
+ Csabi
Olyankor kellene menni amikor jó a Ligeti pálya, nem poros.

De holnap jöttök ferihegyre? (Faisst, Kerkyra)
Igen Galus, Misi Györe Zoli, Attis, Attis papa , a csajok Kakukk, Balázs, Gero jó magam, Remélem nem hagytam ki senkit. Ott találkoztunk Molnárzoékkal és mentünk át az ö pályájukra is.
kik voltak ott?
ferihegyi tííím?
persze,ott kiraly volt de jojjjon az a brigad is akikkel en voltam,kulonben nem megyek,hilton ellatas,jo hangulat .
háj
pont emlegettelek,hogy jösz komlóóra
tudom..
sátrazni kell