hát nem tudom a 09es milyen, de én ezt kipróbáltam....és....nem nagyon akartam leszállni róla. 250 2T hez képest ez jóval barátságosabb , kezelhetőbb.Érezhető ahogy folyamatosan jön az erő, és nem tépi ki a kezem rögtön ...
Valszeg nincs széthajtva
Nem tudtam, hogy a Kawa 08-ban még gyártott 250 2T-t.
Az enyémről van galériám, nézd meg, bár tegnap felettem rá más idomokat és matricát, ma meg hozzá való nyerget.
valószinüleg ez lesz mer tle állítottam
kiemeltem a kuplungot és sebeségben hátra toltam a mocit 10 15 centit és hallotam ilyen kaparás hangot a deknin meg oda raktam a kezem és éreztem hogy buziság van . ha a felső kiugrik a kosárból akkor most mit lehet tenni ? kiveszek 1 et és bele rakok 2 őt a kopotból az a baj az nagyon el van nyalva már
Vagy rossz sorrendbe raktad be a lamellákat, vagy amikor kiemel a kuplung a külső lamella átugrál a kosáron,(ez durva de ha nagyon széles az új kuplung szett előfordulhat).
Innen még istenigazából senkinek nem kellett semmi (pár embert kivéve),csak pofa van.Ha olcsón kínál az ember valamit,akkor az alá menve keresgéltek árakat,sajna ez van,paraszt módra ,ha meg nem találtok,dacból nem kell Ha meg má elket ahhoz viszonyítotok.Ha az ember segít, akkor azé okos majom,ha nem segít csak beszól akkor azé buzi,sokaknak itt semmi nem jó. Tisztelet a kivételeknek!
Arcnélküli senkiháziként meg könnyű beugatni másoknak!
Telót viszont már jónéhányat megcsináltam ittenieknek,azok emberek is innen mind eltüntek
Szasztok olyan kérdésem lenne hogy frissen összerakott kuplungról van szó és ma olyat csinált nekem hogy ha kiemel a kuplung csörög honda cr 250 ről lenne szó valami tipp ?
nem kötekedésképen mondom de a múltkor ezt mondtad:
keme
[24964] február 8. 14:19
Jó kérdés, a neten sok helyen dícsérik, amerikában jobbnak tartják a Prox-nál. Nekem a következő dugószettem Namura lesz, hogy ne csak a levegőbe beszéljek, majd elmondom, milyen.
Wössnert én is 24-25 között tudok szerezni, most nekem Prox van (előtte is az volt), a profibbak a Vertex-Wiseco-t dícsérik nagyon
Jajj hagyátok már magatokat. Ilyenkor már tudnátok szerezni mikormeg a multkor kérdeztük akkor azt mondtátok a prox dugó 21000 a wösner meg 29000. szal tik jok vagytok!
jó bulikat vele!
Nem tudtam, hogy a Kawa 08-ban még gyártott 250 2T-t.
Az enyémről van galériám, nézd meg, bár tegnap felettem rá más idomokat és matricát, ma meg hozzá való nyerget.
nagyon pályázom most egy 2008as 250 KX-re. Nagyon egyben van a gép,és 700ezerbe elhozható
Hogyhogy eladod, mi lesz az utód?
jah...hello mindenki
kiemeltem a kuplungot és sebeségben hátra toltam a mocit 10 15 centit és hallotam ilyen kaparás hangot a deknin meg oda raktam a kezem és éreztem hogy buziság van . ha a felső kiugrik a kosárból akkor most mit lehet tenni ? kiveszek 1 et és bele rakok 2 őt a kopotból az a baj az nagyon el van nyalva már
Arcnélküli senkiháziként meg könnyű beugatni másoknak!
Telót viszont már jónéhányat megcsináltam ittenieknek,azok emberek is innen mind eltüntek
keme
[24964] február 8. 14:19
Jó kérdés, a neten sok helyen dícsérik, amerikában jobbnak tartják a Prox-nál. Nekem a következő dugószettem Namura lesz, hogy ne csak a levegőbe beszéljek, majd elmondom, milyen.
Wössnert én is 24-25 között tudok szerezni, most nekem Prox van (előtte is az volt), a profibbak a Vertex-Wiseco-t dícsérik nagyon
válasz erre előzmény
Na pá. Majd jövök.
wossner