Te nem veszel meg adsz semmit... FG él és virul csak ugye nincs gépe a szentemnek. Meséltem neki, h mennyire felpezsdült az új hímektől a Klub - na erre volt a válasza a lentebbi írásom
igen bocsi kicsit megkavartalak meg magam is... szoval elöször siofok mellett voltunk vikonál az ö mocijával sikerült kezdni nagyon szép motorja van és megmutatott mindent és csak utána mentünk dávidhoz és neki szép motorja van igy remélem érthetöbb az is amit elözöbe irtam:) a lényeg hogy jön egy kis alvás... egy árajánlat és ha elfogadja akkor akár már a jövöhéten CBR tulajdonos leszek...
Ne haragudj, de ebből az irásodból szinte egy szót sem értek
De ez gondolom betehető az izgatotságodnak
Annyi világos, hogy még alszol rá egyet, de a többi kicsit zavaros
jajj tényleg robi ha megkérhetnélek akár az e-mail cimemre vagy ha nem gond ha látjál eltudod küldeni nekem az árakat mint pl biztositás teljesítmény ado és hogy te mennyiért irtad át a neved? mert ezeket is bele kall kalkulálnom... köszönöm szépen
Szia igen voltam szép motor az is am ami a különbség hogy te is tudd igen a hátsó idom kisebb és az eslő idom is a lámpánál tank szerintem ugyan akkora... szép hangja volt nem volt semmi zaj benne sőt "apám" azt mondta talán a dávidi kicsit szebben is szolt... azt mondta bizti azért mert neked még a szinkorn elött állt... én mondjuk nem vettem ezt észre szerintem szép hangaj volt mindekettönek... hát dávidnak kicsit megvan huzva az oldala de azt ellehet nézni szerintem, de minden kép meg kell csinálni azt mondtuk alszunk rá egyett...
Van egy jó hirem a mutkori tankbőrre találtam megoldást találtam egy emberkét aki evvel foglalkozik 15ezerért csinált vadi újat. 10ből lehet válogatni...
Többet nem fogom leírni,hogy RRanyu ígérem.
Veled, RRAnyu?
Akkor úgy néz ki eddig jól alakultak a dolgok
De ez gondolom betehető az izgatotságodnak
Annyi világos, hogy még alszol rá egyet, de a többi kicsit zavaros
Na mesélj, mi a pálya,voltál Dávidnál?
FG üzeni, h most nincs gépe és eltűnésének ez az oka, de viselkedjetek úgy, hogy ha megjön NE KELLJEN SENKIT elásnia
Menet közben, 200-as tempónál,biztos nem lennének ilyen szép fehérek ezek a kapa fogak.
Na léptem én is.
üdv mindenkinek!