Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem én a 98- 2000-re gondoltam Nekem az volt évekig a nagy álmom
jójó minden féle képpen kell várni még egy kis kesnek össze kell gyülnie föleg ha komolyabb mocira vágyok:P
mármint 929-et akartál írni
Bazz, én még mindig azt mondom,hogy várj ki! Amit Viko belinkelt nagyon jónak tünik. De ha vársz, akkor még lehetne abból 919-is
megprobálok mindent majd... dejó volna majd ezt a kis keeway-em eladni egy 100at kérek érte csak vigyék már inenn el
rá kell beszélni jön a tél válság jövőre öregebb lessz én augusztusban az én 99-es évjáratumat 680-ért vettem
sajnos tudom és nem akarok kockáztatni ha valami van inkább felmegyek a pályára mikor nincs forgalom azt lövetek egy adrenalin bombát amivel elvagyok egy ideig:)
Hát ja, reméljük,hogy neked sem lesz gond vele. De észnél is legyél,mert itt már másodperceken múlik az ember élete, főleg a sok barom autós miadt!
gyönyörű de szerintem 600kiló alá nem fog menni vele....
helyes ez jól néz ki
irtam már neki hogy érdekel rem vissza ir a címemre...
hívd fel az van oda írva hogy enged belőle
nah hát ha te is igy kezted akkor csak sikerül nekem is evvel a 125el is ugy vagyok hogy régen mikor kisebb voltam szana szét pörgettem a mociaimat de már semmi ilyen ezt a 125öst se hajtom, nagyon remélem hogy minden oké lesz és nem fogom eldobni meg semmi...
uhh ez nagyon szép.... atya isten... ha ilyenem lesz ezen alszok az tuti! gyönönyű szép alukudni kéne egy jót az árból de már elhatároztam ennél régebbit nem szabad vennem...
Látom a fejeddel minden rendben van
Mondjuk megsúgom,hogy én is egy 125-ről ültem át egy olyan Cbr-re amit utoljára belinkeltél, 5 évvel ezelött. Egyébként ez a fehér nem tünik rossznak, csak kicsit öreg
Ja és használd az előzmény, válasz gombokat!
Hát nem kis ugrás az tuti de reménykedem hogy nem lesz probléma... 1100 as Varaderoval mentem már ott se volt semmi gond. 12 éves korom óta tényleg elég keményen motorzom, reménykedem a legjobbakba meg a terveim szerint megprobálom elöbb kiismerni a mocit mert tudom mire képes...
Szerintem nem, sőt! A 600-as Cbr-ek is jó gépek Nem piszkálásból írom,meg ne sértődj, de nem lesz a Keeway után egy kicsit nagy ugrás a 900-as?
hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_900_rr-3029382
600asba is érdemes lenne nézni vagy azt inkább hanyagoljam?
hát várni kell hátha be fut valami jó kis gép... csak annyira be van sozva a seggem de az a baj hiába vagyok rá pörögve jön a tél kész vége mindennek... undoritó ezaz az idő... szóval rá kell venni magam hogy nyugi türelem.
Nekem zűrösnek tünik. Nem gyári lábtartó, váltókar, meg újszerű állapot,és hiányoznak az első irányjelzők. Elég kamu szagú.
ááhhh jó lesz ez egyenlőre anyám már igy is aggodik és a jogsim csak jővő nyáron kezdem... szoval csak finoman lehet gurulgatni...
Ok! Jól döntöttél! Gyűjts még egy kis pínzt, oszt repülj rá egy nagyon pepec 919-re (98-2000).
hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr900rr-3373326

ez
t lessétek...