sajnos tudom és nem akarok kockáztatni ha valami van inkább felmegyek a pályára mikor nincs forgalom azt lövetek egy adrenalin bombát amivel elvagyok egy ideig:)
nah hát ha te is igy kezted akkor csak sikerül nekem is evvel a 125el is ugy vagyok hogy régen mikor kisebb voltam szana szét pörgettem a mociaimat de már semmi ilyen ezt a 125öst se hajtom, nagyon remélem hogy minden oké lesz és nem fogom eldobni meg semmi...
uhh ez nagyon szép.... atya isten... ha ilyenem lesz ezen alszok az tuti! gyönönyű szép alukudni kéne egy jót az árból de már elhatároztam ennél régebbit nem szabad vennem...
Látom a fejeddel minden rendben van
Mondjuk megsúgom,hogy én is egy 125-ről ültem át egy olyan Cbr-re amit utoljára belinkeltél, 5 évvel ezelött. Egyébként ez a fehér nem tünik rossznak, csak kicsit öreg
Ja és használd az előzmény, válasz gombokat!
Hát nem kis ugrás az tuti de reménykedem hogy nem lesz probléma... 1100 as Varaderoval mentem már ott se volt semmi gond. 12 éves korom óta tényleg elég keményen motorzom, reménykedem a legjobbakba meg a terveim szerint megprobálom elöbb kiismerni a mocit mert tudom mire képes...
hát várni kell hátha be fut valami jó kis gép... csak annyira be van sozva a seggem de az a baj hiába vagyok rá pörögve jön a tél kész vége mindennek... undoritó ezaz az idő... szóval rá kell venni magam hogy nyugi türelem.
Mondjuk megsúgom,hogy én is egy 125-ről ültem át egy olyan Cbr-re amit utoljára belinkeltél, 5 évvel ezelött. Egyébként ez a fehér nem tünik rossznak, csak kicsit öreg
Ja és használd az előzmény, válasz gombokat!
ez
t lessétek...