Hát igen az izületekre vigyázni kell mert csak késöbb ütnek vissza sajnos. De én meg nem találok elég meleg kesztyűt sajnos. Most már azt fogom csinálni hogy egy vékony kötött kesztyüt a motors kesztyű alá veszek.
Nem tudom..dec. 6 - vasárnap ... de majd meg kell érdeklődni! Én ott akarok lenni....ribanc mikulásnak öltözve
Utána meg megint karácsonyi vásároznunk kicsit...meg a Püspöki palotában mindig van műsor tök romantikus lenne...a CBR klub hand in hand
Am nem fagy be a seggem mert rétegesen felötözök motroos ruha termo nadrág pulcsi stb.... Ma kifejezetten jó idő volt! Hétfőre 15 fokot mondanak! Szombaton is nagyon jó idő lesz!
Persze van! ha a képeim megnézed ott régi mocimon látni hogy teljes mocis felszerelésem van igaz szemezek valami egyberuhás börrucival de ahoz kell sporolnom mert elég huzos áruk van!
Ne aggódj volt már ebben a topicban akinek viszont állandóan csípett
Nekem volt, sosem használtam, aztán ebben az évben rájöttem, hogy nem volt hülye aki kitalálta.
Amúgy meg igen...szeretném...büntessen
alig várod,mi?dög
moci,ruci...
Na ha ezt elolvassa kapok a seggemre...
Amúgy tudod melyik filmet akarom most megnézni?
Utána meg megint karácsonyi vásároznunk kicsit...meg a Püspöki palotában mindig van műsor tök romantikus lenne...a CBR klub hand in hand
mé? akkó van a motorozás?