jónak tűnik ha nincs valami húzós fuvarom akkor szerintem jó,itt a számom 06-30-30-70-662 mielött indulsz hívj és megmondom hogy végzek-e de szerintem ok lessz
am kiderült hogy a másik motor amit itt mutogattam a napokban ugye valaki meg emlitette hogy flyán használja amocit mert a gumin látszik igen ez nekem is feltünt de csak ma esett le hogy ő slick-es gumikat vásárol nyárra mert az jobban tapad és sokkal olcsobb ti ebben láttok valamit? ez igaz? és tényleg jobb az a gumi mert puhább? azt mondta esőbe hidegbe szar...de ő akkor nem használja azért az nekem elég veszélyes lenne...
attól függ hánytól érsz rá ha elöbb mint dávid akkor lemegyek mert akkor még diőm is van és világos van de a dávid után már nem tartom érdemesnek le menni mert sajnos besötétedik hamar sőt fél 6 is már necces lesz... szoval ha elöbb ráérsz szivesen elfogadom az ajánlatod...
uhhh az nem gyenge én két napja csak videokat nézek motoros balesetekről hát lehet mire oda figyelni én 12 éves korom óta mocizom de még mindig vannak olyan dolgok amire gondolni sincs kedvem...
hogy ne mennék:D a válaszod várom hogy jóe holnap nekem bármikor jó itthon vagyok egész nap veszek egy autópálya matrcitá max egy óra és lenn vagy akkor... már alig várom... sőt ma megnézték a mocim és úgy nézki megveszik szóval jön egy kis kes is ami jóhir...
Még nem,most ahogy ledobtam róla az idomot még észrevettem pár dolgot,ennek a cseréje egy gyenge 120-150e lenne
Tavasszal megy a gép egy váz és futóműgeometria mérésre.
Szét osztottam az észt...aztán beszéltem a világbékéről, majd megváltottam a világot
Tavasszal megy a gép egy váz és futóműgeometria mérésre.