Rendben köszi akkor mindek kép várok még... legalább gyülik a pénz motoros rucim van csak a cross csizmám kell lecserélni mert avval nagyon de nem tudok váltani ilyen mocit...
Értem, hogy nem zavar, de az esetleg utalhat valami váz sérülésre.
Elhiszem,hogy nagyon megtetszett, de ne kapkodd el! Tavaszig van még sok idő, és addig lehet,hogy lesz valami fiatalabb is, ennyi pénzért. Ha elmész kipróbálni, akkor hallgasd meg a motorját,hogy mennyire jár egyenletesen,meg hogy esetleg van-e neki valami mellékhangja(csattogás, csörgés). A kuplungnak általában szokott lenni egy kis morgása. A sebesség fokozatokat jól veszi-e, főleg 1, 2 ,meg ha bemelegedett lekell szabályoztatni, hogy nehogy fehéret füstöljön,mert akkor eszi az olajat.
Én sem találom pedig jó vétel lett volna.Amit kinéztél igy ránézésre jól néz ki eltekintve hogy úgy néz ki mint egy kanári,de 5kilóba szerintem jó de ez csak az én véleményem.
Hát engem nem zavar ha át van fújva! A moci Komáromba van elvileg a srác győrbe lakik. Hát nem tudom más mocit nem találtam... Jól nézki 500ba oda adja azt mondta egyenlőre ha valamit kiszoruk rajta akkor tuti 480ba oda adja... válság van neki is kell a kp. remélem
úhh már most szerelmes vagyok... remegek ha rá gondolok... atya ég... gyönyörű motor
Ez így ugyanolyan formában van mint az előbb
Ha bemásolom megjelenik a használtautó és azt írja ki, hogy nem található. Csinálj neki akkor egy saját weblapot, ha úgyis értesz hozzá
beszéltem a cséávóva annyit mondott hogy a kora miatt a egy pár csavarnál megvan repedve a epsték... más hibát nem mondott, 7-8 éve van nála és vigyázott rá...
Üdv!
A kérdéseidre a válasz sorban:
-nagyon jó
-nagyon
-igen
-sima Cbr 900 nincs , mindegyiknek Cbr 900 RR a tipusa
Nyald át a Cbr 900 topikot, ott ezek levannak írva kicsit bővebben is!
Elhiszem,hogy nagyon megtetszett, de ne kapkodd el! Tavaszig van még sok idő, és addig lehet,hogy lesz valami fiatalabb is, ennyi pénzért. Ha elmész kipróbálni, akkor hallgasd meg a motorját,hogy mennyire jár egyenletesen,meg hogy esetleg van-e neki valami mellékhangja(csattogás, csörgés). A kuplungnak általában szokott lenni egy kis morgása. A sebesség fokozatokat jól veszi-e, főleg 1, 2 ,meg ha bemelegedett lekell szabályoztatni, hogy nehogy fehéret füstöljön,mert akkor eszi az olajat.
úhh már most szerelmes vagyok... remegek ha rá gondolok... atya ég... gyönyörű motor
A motor a képek alapján igen jól néz ki.
Mondjuk a váz színét néztem,hogy az nem tünik gyárinak.
kegyetlenek...
Ha tudsz kérlek segitsz egy komm számában mert vissza lapoztam de nem találtam...
tessék:D
kéré
sed...
Ha bemásolom megjelenik a használtautó és azt írja ki, hogy nem található. Csinálj neki akkor egy saját weblapot, ha úgyis értesz hozzá
ig
y másold be mert máshogy nem engedi...
beszéltem a cséávóva annyit mondott hogy a kora miatt a egy pár csavarnál megvan repedve a epsték... más hibát nem mondott, 7-8 éve van nála és vigyázott rá...
00977
Mert így nem tudom megnyitni.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr
900rr-3300977
ezt néztem ki magamnak mi a véleményetek róla?
A kérdéseidre a válasz sorban:
-nagyon jó
-nagyon
-igen
-sima Cbr 900 nincs , mindegyiknek Cbr 900 RR a tipusa
Nyald át a Cbr 900 topikot, ott ezek levannak írva kicsit bővebben is!
Ezért gondoltam.