Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jujj de durvincás
ahogy gondolod
nah az nem rossz még megvárom viko válaszát hogy neki jó-e a csütörötök, de ha neki nem jó akkor lehet hogy csak hozzád megyek le... kideritjük nem sokára:D
Uhhh, akkor szerencse
Az a baj, h a szőke hosszú copfom nem tudom beerőszakolni a bukóba, szal sanszos, h én már nem jöhetnék onnan haza, ti meg kapnátok egy komplett tevekaravánt
Nekem jó Rozsdi csütörtök! 5 ig dolgozom fél hatra ha jössz
Hál istennek nem,kb80-100-nál történt de semmi különös nagy csattanás egy kigyorsítás után és elment a hajtás azt hittem a váltó csak amikor megálltam akkor derült ki hogy mi történt
Te Viko. Láttam a képeidnél a láncszakadást a Kawán. Neked lett valami bajod?
neked a csütörtök jó lenne? dávid és neked? mivel a hétvége már kilöve
Ok mondjuk én kb 40km-re lakom tőle M7-en pikk pakk itt vagy és van még egy amit láttál.De persze értem hogy mire gondolsz.
köszi nagyon rendes vagy de minnél közelebbi motorost keresek mert csak egy moci nézöbe nem szeretnék husszú órákat utazni pedig szeretek kocsikázni... de azért... érted? dáviddal egyeztetek hogy mikor tudok menni ha jól rémlik ő közelebb lakik...
Ha nem hétvégén jössz,ugyanis nem leszek ithon megnézheted az enyémet is.
motorszállitás, mentés külföldröl is. tel 06309492804
Szép, és ferr felajánlás!
Respect!
jól hangzik legalább megmutathanál mindent rajta...
rozsdi néz meg az enyémet, aztán ha nem tetszik sincs baj lesz összehasonlitási alapod!
lent bal oldalt képek stb története nézd meg
Így van nagyon megbízható motorok persze ezek is elromolhatnak!
Polgárdi kurva jó szokott lenni :) http://feketesas.gportal.hu/
Igaz, a Cbr 19 évesen is Cbr, de még milyen.
Egyedüli ellensége az igénytelen,kókányoló, nemtörödöm , jó az az olaj még bele gazdák.
tudom és ezért kurva nehéz az a baj hogy a környékemen nem tudok cbresről mert akkor legalább azt megnézném mien a hangja hogy mit kell nézni meg ilyenek hogy ha elmegyek motor nézőbe akkor tudjam és ne álljak ott mint egy f.... lehet keresek valakit a hétvégére akihez le megyek és megnézem a mociját...
Meg mondom öszintén nem járok találkozókra,de tervezem érdekel milyen lehet a feeling-je ezeknek a találkozóknak.
Ja csak Rozsdi nem kell megvenni az elsőt! meg kell nézni többet aztán el kell dönteni... ennyi
Siofok? 20 km laksz tőlem kb. Voltál a motoros talin nyáron ? Fekete Sas motoros klub
Igazatok van de sajnos új mocit nem vehetek, ezek meg nagyon szép motorok, köszi a sok segítséget remélem sok sikerrel járok motor választáskor és nem lesz semi baj a mocinak...