Egyértelmü hogy jót akarunk,csak ennyi pénzért ilyen vasakat lehet kapni,de valjuk be azért nem olyan szörnyűek ezek egy két évre nem rosszak,aztán ha van della ki lehet cserélni.
Már megint igazad van
Ez már tényleg szőrszál hasogatás volt.
Csak az járt a fejemben,hogy mikor ennyi idős koromban vettem az első nagymotoromat,én eléggé elkapkodtam,mert a lila köd volt a szemem elött. Ettől szeretném megkímélni a srácot, hogy inkább 100 nézze át,annak ellenére,hogy tökéletes motor szinte nem létezik ennyi idős korára.
Akkor ok. Nekünk sosem volt ilyen csinos tanárnénink.
Lehet,hogy azért nem sikerült megtanulni normálisan németül.
A fedett pálya nem jó, mert ott csak körben lehet menni, és hamar elszédülök, vagy akkor bazi nagyot kell csinálni
Sracok mindent a helyén kell kezelni,10+ éves motorokról és 5-6kilós árról beszélünk ezért makulátlan motort nem lehet kapni bárki bármit mond.Mind a két motor amikröl szó van a korához és az árukhoz képest KÉPRÖL jól néz ki meg kell nézni és el kell dönteni,azon kívül élőben minden máshogy mutat.
Semmi nincs velük. Már egész jól tűrik a testi fenyítést
Na ez persze csak vicc...
Már most megőrülök a motorvulásért...kéne egy nagy fedett csarnok és abban egy pálya...- vagy vigyük le a motorokat Dubaiba
Becsület szavamra nem értem sem látom mi van ott:) te neked erre rá van állva a szemed mert minden nap látod ezt a motort vagy hasonlót... de én nem! MÉG!
A bal oldali képen, az ülés ahol találkozik a farokidommal előlről elég érdekes az illesztés. Lehet semmi komoly, de ez is árulkodó jel lehet.Szóval ha oldalról nézed, akkor elől, szóval érted
Gondolom akkor összelegózott idomból lesz.Legalább lesz időd kitalálni,milyen színűre fújasd le Gyári lesz?
Most jut eszembe,múlt héten szombaton voltam még utoljára tankolni,és elmentem Bokod felé.Megcsinálták egészen Oroszlányig az utat,nagyon jó lett.Már Bokodon majdnem leszabályzott a hatodik,jó hosszú egyenes van a falu mellett Oroszlány felé.Jövőre oda megyek majd gyakorolni az egykerekezést.
Visszafelé meg nyomtam egy egykereket a menyecskéknek a buszmegállóban.
Én tegnap ültem rajta! Lementem Törökbálintra mocikat nézni! hát mit ne mondjak elég rétegesen öltöztem ennek köszönhetöen csak a kezem és a lábfejem fagyott le de jó volt.
Na az sirály,ha te még a napokban gurultál, nagyon hard vagy Anyu
Én már kb egy hónapja lekentem fókazsírral Most csak a műhelyben csinosítgatom .
Büszkén jelentem,hogy a közbenjárásomra hétvégén haver is átült egy Cbr-re egy másik márkáról. Csak annyit mondott róla, hogy más...........
jobb!
Polgárdi, képet?! Megpróbálok vettem nemrég egy uj fényképezőt elkevertem az adatkábelt beledugtam egy másikat és füstölt, csak kártya kiolvasóval vagy mivel lehet , haveromnak van ezeket is ő rakta fel nekem...
ja a papucsos sztori igen persze nem birtam magammal , barátom rá egy hétre 1000 RR rövidgatya polo papucs egykerékk 120 nál lefektette csuklótöréssel meg lement a flazur a jobb oldaláról megúszta Most B kingezik mert az nem olyan vadállat mondja őőő beteg agyu
Ez már tényleg szőrszál hasogatás volt.
Csak az járt a fejemben,hogy mikor ennyi idős koromban vettem az első nagymotoromat,én eléggé elkapkodtam,mert a lila köd volt a szemem elött. Ettől szeretném megkímélni a srácot, hogy inkább 100 nézze át,annak ellenére,hogy tökéletes motor szinte nem létezik ennyi idős korára.
Akkor ok. Nekünk sosem volt ilyen csinos tanárnénink.
Lehet,hogy azért nem sikerült megtanulni normálisan németül.
A fedett pálya nem jó, mert ott csak körben lehet menni, és hamar elszédülök, vagy akkor bazi nagyot kell csinálni
Na ez persze csak vicc...
Már most megőrülök a motorvulásért...kéne egy nagy fedett csarnok és abban egy pálya...- vagy vigyük le a motorokat Dubaiba
Na és mi a helyzet a némöt kisdiákaidval Lehrerin RR Katze?
Most jut eszembe,múlt héten szombaton voltam még utoljára tankolni,és elmentem Bokod felé.Megcsinálták egészen Oroszlányig az utat,nagyon jó lett.Már Bokodon majdnem leszabályzott a hatodik,jó hosszú egyenes van a falu mellett Oroszlány felé.Jövőre oda megyek majd gyakorolni az egykerekezést.
Visszafelé meg nyomtam egy egykereket a menyecskéknek a buszmegállóban.
Szokásosan megint tűzrőlpattant vagy!
Én már kb egy hónapja lekentem fókazsírral Most csak a műhelyben csinosítgatom .
Büszkén jelentem,hogy a közbenjárásomra hétvégén haver is átült egy Cbr-re egy másik márkáról. Csak annyit mondott róla, hogy más...........
jobb!