Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem használtam pályán ,még nem motoroztam pályán ez valahogy ugy kimaradt de tervbe van hogy kipróbáljam... A vezérműláncnak 4-5 ezres fordulaton van hangja tudtommal nem csattog meg kattog hidegen.... akkor már benézett régen a paci az ablakon
Értem ez jó hir... de az tetszitt hogy irtad hogy:
"mikor megvettem papucsban elcsusztam vele az utcában"
De anyu ám hamár egy évvel idősebb vagy , Rozsdi nem tudom 540, 530, de most félre ne érts nem rábeszélni akarlak az enyémre.... De amiket leirtam azokat kicseréltem és ennyi a méter bent én hoztam olaszbol, a muterom huga kint lakik és ők deritették fel nekem...
irt a vezérmü láncról hogy régen csattogott hidegen de mióta az új blokk van azóta se mikor se... a tied nagyon tetszik hasznátlad pályán? kicsit irj róla még de tényleg menni lenne az alja? 520ba megválnál tőle?
A baloldali az friss kép?Kérni kellene egy totál szemböl,egy totál hátulról ezeket egyenes állásban mind két oldalról,kormány műszerfalról ill ezeket megnézni ha lemész.Ezeken a képeken jól néz ki szerintem.
50 ezer km nem sok ezekben abszolut ha renbe tartották előtte... de látni kell hozzá, hátsó gumi az pályagumi rajta ,meg a bal kormány csutka végén, nincs rajta a suly,ezekre kérdezz rá azért stb, vezérműlánc nem e szól bent stb.... Fontos dolgok , mert utána lehet nyúkálni a zsebbe és ez akkor szar ha kivan számitva a lóvé!
ANYU?
1 évvel vagyok csak idősebb nálad
Na mindegy
Szembeszomszédod tudja mi a jó csókoltatom innen Tavasszal végre mehetnénk már akkor egy CBR Klub túrára...- remélem ti nem fogtok nyafogni, mint az "öregfiúk"
RRcat szombaton még motorozott és elég sok motoros jött velem szembe... szerintem az idén nem lesz azért több motorozás...bár fene tudja ha jön a téli jó idő
Nagyon helyes a CBR hittérítés ez mindenkinek csak jó lehet
Na és mi a helyzet felétek?
Abszolut ba vagyok kattanva rá Dávid motorja is nagyon szép állapotban van és nagyon tetszik... Dávid mennyi lenne az alja amennyiért megválnál tőle?
Köszi, RR anyu! Igy vettem gyári szinü Szmbe szomszédomnak egyébként ugyan olyan van mint neked szinre is
nem rossz... irjatok már létszi egy kilómétert meddig birják ezek mert én már nem tudom eldönteni pl hogy 50ezer km sok-e egy ilyen motorba...
Szia RRcat!
Mi a helyzet, motorozol még ebben a cudar időben?
Folyik a topikban a CBR-re térítés
köszi dávid minden féle képpen hivni vagy szolni fogok mert nem akarok valami rosszat venni a te vasad is gyönöyű és most nagyon két pad között vagyok... meg kaptam a képeket nézzétek meg...
Na végre újra van élet a hőn szeretett klubban
Davide...hihetetlen jól néz ki a kilencáz eReR-ed ki álmodta össze ezeket a színeket rá?
hy!
Na, olvasom a jó híreket.
Reméljük tényleg olyan jó,mint amilyennek látszik.
Aztán csak higgadtan, a vásárláskor is!
Szeva Rozsdi, megkaptam a mailt, 500 ba nekem nagyon nemjó, meg sok dolgot kicseréltem, láncszettől az olajig gyertya,karbiszinkron szelephézag stb, és mindenből a jobbikat vettem meg! Gondold meg , nekem nem sürgős mert jó a vas... Egy a lényeg ha veszel is máshol frankón megkell nézni mert ugyebár mindenki azt mond amit akar meg amit hallani akar az ember! ügyes legyél, kérdésed van vagy ha érdekel a motorom nyugodtan felhivhatsz! Na sok sikert, meg halgass a többiekre is mert okos dolgokat irtak!
sajnos nincs más lehetőségünk... bizni kell a másikban meg amit látunk és hallunk...
rendben több szem többet lát
hát most erre mit mondjak? régi motoros van most egy 650-es dragstarja... ha valami olyan hiba van amit hangból kilehet szürni kiszürjük remélem ami rejtett hiba azt ugy se tudjuk de a 97eses cbr amit te küldtél avval a csával beszéltem ma 3szor is és nagyon szimpatikus ma este küld képet a mociról mert kértem tőle és akkor ida berakom meg mutizom nektek/neked is...
Ha jól emlékszem mekem 60e-körül volt.Fater ért hozzá?
Rendben sajnos apumon kivül mást nem tudok vinni mert nincs ilyen ismereősöm magunkra és a csávó öszinteségébe hihetünk csak de nagyon baráti a csávó mondtam bármikor lemehetek megnézehetem minden amit akarok... mennyibe kerül a nevemre irás nem tudod?
Hello!Szerintem nem rossz,te tudod mennyi pénzed van ill lessz ha hozzá tudsz gyüjtögetni párszáz ezer ft-ot akkor várj ha nem,nézd meg és ha jó vedd meg.Nem csak a motort kell megvenni át kell iratni ezt azt lecserélni tehát van plussz költség igy számolj.És ne egyedül menj megnézni,valakit vigyél magaddal ha lehet olyat aki ért valamennyire a motorokhoz mert ilyenkor az ember be van zsongva és nem objektív.
Nah felhivtama a csávót ami adtál hirdetésből... éss ahhhh.... a csávó tavaly vadonat új blokkot vett bele mert a kettest mindig kidobta... mondom az nem rossz számlája van az új blokkról szoval nem kamuzik öszinte férfi volt elmondott mindent az új blokkba 22ezer km-et tett bele de nem huzatta szét nagyon szereti a motorját nagyon meg se válna töle ha nem kellene neki a pénz és 580ba oda adná ha szépen nézek rá::):) és én nagyon szépen tudok nézni :D első gumit kell max venni mást nem kell költeni meg a bal első telonál nagyon finoman de szivárog a teloból az olaj mondta bevan már jelentve a szervizbe 3000 plus munka dijért megcsinálják... szoval elég jónak tünik, véleményeket kérek nektek is olyan jól hangzik mint nekem?
Jól emlékszel,csak nem pályaidom,hanem gyári idomokból lesz a csereruci,installálás folyamatban. De perpill erős pénzmaghiány miatt szünet következik,úgy mondjuk márciusig
Mostmár leesett miért kérdezted, hisz az is 919 amit linkeltél,csak a régilámpás.
Kicsit már álmos vagyok,és szétvagyok csúszva