Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tessék! RRoberto megmondta a frankót vazzeg
Jajj Rozsdi ez egy érdekes dolog amit irtál látod! 2 éves motorban is van olyan állapotu amelyik olyan mocsokul néz ki ,és legszivesebben eldobnád mint a rossz permetezőkalapot ,persze fiatalban is van jó is meg rossz is . ki hogy vigyáz rá! Persze a másik hogy mindenki a sdaját maga motorját futtatja, nem tudom erről lehetne hosszasan beszélgetni de felesleges. Szerintem örülni kell annak is ami van mert másnak frankón még egy bringára sem tellik.... ez a cefet. mindegy
Bazze, itt már annyian segítettek neked, hogy csak is jó motort tudsz venni
Ha nem akkor megverünk, azért,hogy hiába jártattuk a pofánkat
A 'tuti baj' az lehet az évekkel járó esztétikai hiba is!
sajnos ez mindenkinél igy van... az a motor jó ami nálunk van de még is eladjuk... ennek igaz lehet több oka is DE én 3 embert kérdeztem meg a motorjáról mind3 csak azt mondta mien jó... evvel még nincs is gond hisz ha elakarja adni fikázni tuti nem fogja mert ki fogja meg venni és igy nekem mint vásárló elég nehéz dönteni hogy akkor kié legyen és tényleg nem-e lesz vele valami gubanc... jah és közbe kapom az infot itt a forumba hogy egy 10+ éves mocinak tuti van valami baja szoval ezt kisakkozni nem könnyű...
ez is igaz
Tudom, én is ugyanebben a cipőben járok...
Én is már ezt a saját izlésemre alakítottam, ha veszek másikat kezdhetem előlről. Meg már ettől lentebb úgysem mehet az ára , és akkor már eladni sincs értelme.
értem köszönöm
nem tudom mit kéne csinálni eladjam, vagy ne áá tudod nem az a gond hanem ráköltök egy csomó pénzt és ha veszek egy másikat kezdhetem előröl az egészet.... fasz kivan, de legalább ez tudom hogy egybe van . na mindegy nem egyszerü...
Ez nagyon sokmindentől függ. A motor kora,teljesítménye, a te korod, lakhelyed.
Ennek jobb ha személyesen jársz utána!
naugye aya megmondta igy van
Hát most eladni nehéz,mondjuk én is várhattam volna a vétellel de lessz ez még rosszabb is.
Akkor az tényleg elég viseltes lehetett, annyi pénzért.
Egyébként elvagyok szőrnyülközve a motorok árain , eladni a mostani helyzetben nem valami jó, nagyon lent vannak az árak,és nem csak a szezonvég miadt. Pedig lassan újítani szeretnék én is.
Ja érted mész, megálsz veszel egy szájat aztán bementek melegedni megáll az ész ezek a retkek fejlődnek kitalálnak mindent
arrafelé sokat járok Én is ...
szerintem az a néni a portás volt , csak melege van a fabódéban, és ezért vetkőzik le mindig ...
rendben ne haragudjatok a sok hülye kérdésért... már kuss a nevem :)
Rozdi passz 50-60 rugóbol megvan tutira

Én nem Halason lakok, de elképzelhető,hogy van arra ilyen
Fejlődnek ők is, tiszta Hollandia
Én Örkénynél láttam olyat,hogy az út mellett levoltak rakva ágyszivacsok, és frankón azon feküdtek
dávid te nem tudod mennyi az átirás?
teljesen jó a 929! lett volna várpalotán egy 2004 es 954, de cefetre megcsukták, huu jobb hogy nem vettem meg 550 volt az ára...
Uff, jó választás
Nekem is majdnem az lett, csak türelmetlen voltam
, mondjuk a 929-et sem bántam meg
tudnánk számolni egyett mennyibe kerül ha pl most megveszek egy használt motort? át irás biztositás stb... ez mennyire jön ki ?
biztosítás teljesitmény adó mennyi?
a kopó,az a gumi, fékbetét, láncszett, teló szimering
plusz még lehet költeni: 5000km-enként motorolaj, olajszűrő, levegőszűrő,
+ bizonyos idő után gyertyacsere, meg fékolaj csere
akkor a biztosítás, teljesítményadó, benzin
Úgyhogy készülj fel, hogy nem lesz olcsó mulatság , de azért megéri.
RRoberto! multhéten a főnököm leküldött Kiskunhalasra cseréljek ki neki egy horgász gatyót, munkaidőben voltam tök zsir volt! Na és mielőtt beértem volna hallod az utszélén a prostik frankón egy kis fa bódéban álltak plekszi volt az elején, te nem akartam elhinni egyszál semmiben, ilyen van?