Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dávid mi lesz holnap?
na mi folyik itt?
helo halo van itt valaki-e
Sikerült akkor mindent elrendezni a gépeden? Ennek örülök.
Ezt meg honnan tudod? Én hívtam, lehet megbeszéltük hogy hagyjunk még kicsit aggódni téged...
És még telón sem elérhető...aggasztó
Gyűlik a nép! Helyes! Ellóg az ember 1-2 hónapra, oszt mire jön vissza.
Jaja, Alex az tuti valami néger luvnyát töm éppen. Viszont FG, az egyik alappillér az nincs sehol se. Ez fura.
öreg neked a ...........
Én vagyok szinte minden nap.
FG ha jól tudom nyomja a melót látástól -vakulásig.Én pár perce fejeztem be a gyári idomgarnitúra becsomagolását és a páncélszekrénybe rakását,egy vagyont ér , csak ne nekem kelljen érte újból fizetni,még a 30%-t se.
Ne is mond, így is vérzik érte a szívem..
Alex is eltűnt, de érte nem kár ő viszont tuti ott van, ahol FGnek lennie kéne
Tényleg, hol van FG? Remélem csak egy nagycsöcsű kerekseggű néger lányka kényezteti, és nem ér el a gépéig.
Nah azért... :P
Vagy az urológián
FGért viszont komolyan aggódom
Hol vannak az öregemberek? Mindegyik sorban áll a rheumatológián? FG? Zoli? Mesca és Dzsordzso?
Tudtam, h imádlak
gyere és szólj igazat
Én már igen. Hmm, várj, nem is, az Kawasaki volt !
Igazad van alapból nem rossz pozicióból indultak a gépek! Én még nem is láttam csunya Hondát.
Ok, átadom.
Azért az alapok sem voltak ám rosszak.
Mindkettő Honda, az első Vfr 750, a második Cbr 600
Rendben!
Jó megdumáltuk holnap írok.
Fúúú gratula neki! Nagyon szép motorok!
rendben akkor ha megtudod szolj... olyan későn már nem akarok menni a sötét miatt... szoval valamit még lássak a mociból:)
Ezt nézd meg! Haverom faragta őket:
Általában csütörtökön jön a főnököm akkor sajnos nekem kilőve hacsak este nyolc nem késő neked,de van rá esély hogy most csak pénteken ér ide de erre csak holnap tudok válaszolni.
A teve jó csak mostmár megfagynának itthon inkább megszöktetnénk téged.