Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt még nem tudom.... 954 rr szerintem barimnak az van multkor kipróbáltam nyitott rendszer van rajta power commander 3 kissebb lánckerék stb, hát had ne mondjam ,huuuu 6500 tol kapcsol a commander
kopo alkatrészek alatt mire gondolsz a gumin és fékeken kivül? ha van iylen benne?
Tényleg Dávid!
Ha Rozsdi elviszi a motorodat mi lesz a következő?
5 éve vagyok Cbr tulaj. Ezalatt 2 volt belőle. Az elsőnél volt egy fesszabályzó problémám,és kifujt a hibalista. Csak a kötelező, és kopó alkatrészekre költöttem. Ja meg elég sokat benzinre, de nem a nagy fogyasztása miadt.
Honda
igazad van amit elhanyagolni motor annak tuti lesz baja... ez kétségtelen
vizesekkel ? nem szokott de a levegőssel is lehet gond sőtt amit elhanyagolnak azzal bármelyikkel... Igaz fiuk?
Nekem nincs rajta hűtő és frankón tölti egyébként 2 hónapos az akksija, 3 hete nem ment tegnap beinditottam és elsőre pici szivató és már járt is na ez az emit itt nem kell leirni meg elmondani HONDA
asszem értem... a vizhütéssel nem szokott baj lenni? nekem egyszer volt vizhütéses motorom de leirni nem tudom menniy bajom volt vele... akkor azt mondtam soha nem lesz ilyenem mert jujj
Szerintem kicsit félreértetted a hűtő dolgot.
Persze, hogy tölti normálisan az akksit plusz hűtő nélkül is. Ez csak egy biztonsági óvintézkedésnek szokták használni.
dávid neked van hütő rjata vagy neked frankón tülti az aksit? ami mit is irtál te vagy az első gazdija mert külfödlről van?
Akkor minden rendben.
Olyan eszméletkiesés néha nálam is előszokott fordulni.
jol beszél a dzsordzso , ezek a problémák előfordulnak, bár én lekopőogom nem volt ilyen gondom....
Persze-persze csak viccelek , bár a szombat estéből kimaradt egy rész!
Helyes, hogy lehiggattál.
Úgyis Cbr 900-ad lesz,és kész.
Ha meglesz, nemárt rárakni egy kis hűtőventilátort a fesszabályzóra,mert ahogy írták is az gyenge pontja,és szétpukkasztja az aksit. Én már jártam úgy az sc28-al.
Ha viccelsz akkor:
Ha nem, akkor gyógyulást!
nagyon szépen köszön holnap két mocit is megnézek ebből egy eladó a dávidé szoval holnap látni és hallani fogom... aztán jön az agyalás... de megpboálok oda figyelni szerencsére sikerült megnyugodnom teljesen lement a rózsa szin felő a szemem elől eddig nem birtam magammal de sikerült higgadni...
De!

RR Cat írása: [19864]
Szeva potenciális Kolega!
Hiba minden motornál akad, főleg ha szar gazdájuk van. A CBR-ek gyengéje a töltés. Itt lehet baj a feszszabájzóval, ami vagy túltölt és mehet a levesbe az aksi, vagy éppenséggel nem tölt semmit! Vásárláskor a füledre is kell hallgatni, nem csak a szívedre. Ezeknek a hangja olyan 'vinnyogós'(hallgasd meg a videóim közt) és álltalában van egy kis kuplung hang alapjáraton, ami megszűnik, ha behúzod a kuplungkart. Ha ingadozik az alapjárat, az nem feltétlen nagy baj, lehet hogy egy karbiszinkron rendbeteszi. Sok ezekből a vasakból bőven túllépi a 100 000Km-t.
Minden esetre jó kutakodást és sok sikert!
Mert mi történt a valagaddal?
Mondjuk ne is válaszolj, nem vagyok rá kiváncsi
Valaki Dzsordzsot kiáltott? ....RR Anyu , a jó hír: már tudok ülni!
Nehogy a 'nagy öreg' matuzsálem CBR-esek jelenjenek meg csak a tavaszi SMSMSMSMSM... túránkon!
Én nem tudom mivan ezekkel a téli motoros kesztyükkel de most vettem egyett nem rég és szana szét fagy benne a kezem... akkor minek téli? legyen monjduk egy laza tavaszi vagy öszi inkább...
az kemény...
Ezek igazak is lehetnek, de hülyeség,mert közúton leveszik érte a rendszámot.
ok