Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egyedül megyek nem lesz gond csak nézni megyek egyenlőre ugy is...
később leszek még most mennem kell
kipu az nem érdekes az mellékes! A motor rendbe van itt az a lényeg akarsz hozhatsz nyugodtan olyat aki ért hozzá hogy ne én mondjam... ahogy akarod!
okés de király vagy a Remus kipuffal most nagyon a szivembe loptad magad!
nem szabad az egészet fujni isten őrizz! Gyári fénye van csak az oldalidomot kell, csak azt ... de képen nem olyan majd élőben meglátod nem vész....
nem gáz ha voltál fenn a weblapomon akkor láttad hogy van egy Airbrash-os ismim aki majd szépen meg csinálja vagy kijavitja vagy lefujatom az egész mocit de szerintem csak javitás lesz mert szép a szine
Azért alkuképes az ár, 250 be a tiéd
nem nincs kijavitva direkt, hogy lásd miröl van szó, meg azt télen kell eddig motoroztam vele
azt a kurva.... hallod nem mi? én se de azért leirom hogy lásd... oda baszos kis kipuff...mi van az elejével mi az a foltozás rajta? az még mindig ilyen vagy kivan javítva vagy majd itt lehet alkudni?
Rozsdi mailod érkezett
Na végre, megszületett az elhatározás
raktam rá egy fekete Remus matricát hogy nyugodt legyél...
tudom hogy nem a papucsod karcotla össze
a másik ami engem felhergel egy mociba az a kipufogó kinézete és hangja csak azért irtam hogy csak a bal oldalt láttam... de már dávid mondta hogy jó a hangja szoval hinnem kell neki de az legyen a legkevesebb tavaszig van idő akár még egy kisebb fajta raptor kipuff vagy akrapovic Vagy yoshimura... ez a három ami nekem a legjobban bejön... jah meg a remus kine hagyjam
Nem a jobbik kell?
de nem bánom csak ne legyen nagyon sok píz
nam a papucs karcolta össze csak lecsuszott a lábam mert böszme voltam....
a múltkori sem skf volt
Lesz , de az SKF csak holnap szállít!
az a papucsos blokk össze karcolásos dolog bele fér... a lelke legyen a helyén én hiszek neked ezért megyek holnap hozzád...
csapágy?
41000 az Rozsdi, és jó a vas meglátod, a frankót irtam. gondolj bele hány CBR -es verné az ajtómat hogy ha egy rissz rossz vasat vennél, nem hiányzik az nekem De komolyra forditva, nem zsákbamacska nem beszéllek rá de az esztétikai hibát félre téve olyan amilyennek lennie kell.
Én is balra szálok le a vasról, ill. vissza rá! ...elég azt az oldalt ismerni!
Akkor hivatalos bejelntem itt mindeki elött hogy a Dávid motorja tetszik a legjobban és főleg azért aki-é mert dávidot öszintének ismertem meg és ugy érzem nem rosszat akar (nekem). Holnap elfog dölni szinte minden mikor megnézem a mociját és remélem hogy ugyan olyan frankó lesz minden rajta ahogy leirta és akkor meg vásárolom a motorját... ezt még kicsit titkolni akartam de még mielött össze vertek gondoltam leirom döntésemet... dávid motorja tetszik nagyon és külső alapján szépnek tünik igaz eddig csak a bal oldalát láttam a motornak de nagyon szépen néz ki igaz az a 44ezer kilóméter kicsit soknak tünik de ha tényleg vigyázott rá és én elhiszem neki hogy igy volt akkor nem lehet baj vele....