Lenne pár kérdésem a CBR900-ról mien tapasztalataitok vannak róla mien a motorja? mennyire megbizható? tényleg elnyülhetetlen a motorja? mi a különbség az RR és a sima CBR900 között?
Azaz igazság most szeretnék venni egy ilyen motort kb.: 1993-94-est azok kapható árba vannak számomra. Ezért kérném ki a vélemnyetek és tudásotok és hogy nehogy rossz választásba fussak bele.
Köszi a segítséget remélem nem probléma hogy ennyi kérdéssel traktállak titeket.
Irok azért néhány sort magamról:
T. Attila vagyok, Dunaharasztin 1989-be születtem és 12 éves korom óta motorzom ha tehetem napi szinten persze ha nem tél van. A legfontosabbak leirtam:):)
Mint irtam weblapokkal foglalkozom és telefonakkal...
ÜDv. Mindenkinek! Hát lassan lassan szeretnék csatlakozni hozzátok! Itt a hideg DE tavasszal már remélem együtt fogunk túrázni! Most szeretném a hetekben megvásárolni CBR900-as motoram DE még keresem a megfelelőt ezért ha valaki tud eladót 1994es évjáratnál régebbi ne legyen! amugy weblapszerkesztő vagyok és ha esetleg kell valami segítség segitek ha tudok! addig is nézzétek meg az oldalaimat! www.rozsdi.hu | www.spontanmotorosok.com mind a két a weblapot én csináltam a spontán mocis még egyenlőrre függőbe van mert nem éppen a megfelelő vassal rendelkeztem ahoz hogy nagyobb túrákba bele vágjak de az Alsóőrsi Hearly Davidson fesztiválon jelen voltunk! Már nagyon bevan sozva a seggem az új mocimra alig birok magammal... egy pár szép sort irjatok nekem a mociról legalább feldobjuk a forumot is egy kicsit meg engem is!
Köszike...
Na ja,az elmúlt pár hétben az egész klubban" klóz" volt.
Csütörtökön, 13 hét után végre ismét motoroztam . 40 km volt haza az út, +3 fokban, este.
A tompított lámpám némi beállításra szorul,a fák tetejét világította,szemből folyamatosan villogtak,Én meg vissza nekik,hogy ez a refi, nem az. Szerettek nagyon
Ott horgonyoz a "kis" hajóm az abudabi pálya mellett Mi lenne ha elmenne az áram a pályán és korom sötét lenne hirtelen,ezek meg ott 3kilóval nyomulnak.......
Azaz igazság most szeretnék venni egy ilyen motort kb.: 1993-94-est azok kapható árba vannak számomra. Ezért kérném ki a vélemnyetek és tudásotok és hogy nehogy rossz választásba fussak bele.
Köszi a segítséget remélem nem probléma hogy ennyi kérdéssel traktállak titeket.
Irok azért néhány sort magamról:
T. Attila vagyok, Dunaharasztin 1989-be születtem és 12 éves korom óta motorzom ha tehetem napi szinten persze ha nem tél van. A legfontosabbak leirtam:):)
Mint irtam weblapokkal foglalkozom és telefonakkal...
HOBBYM: MOTOROZÁS!
Köszike...
Pályaidom nem lesz,nem pályázom.
Örülök ,hogy minden rendben van újra.
Pályaidom lesz?
Csütörtökön, 13 hét után végre ismét motoroztam . 40 km volt haza az út, +3 fokban, este.
A tompított lámpám némi beállításra szorul,a fák tetejét világította,szemből folyamatosan villogtak,Én meg vissza nekik,hogy ez a refi, nem az. Szerettek nagyon
HRC:Nem az eseteim a kis fiatalka srácok...
Volt nincs , fenebánja...
Látom bejött a kis Halloween meglepetésem
Holnaptól a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kisfiúcskáinak némettanárnénije leszek 3 hétig
Ma délután landolok a Tibónál, 13-14h között valamikor.