Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen mindenképpen ha meglesz a mocim akkor képeket biztositok nektek! Remélem tavasszal valameik túrán találkozunk!
Lenne pár kérdésem a CBR900-ról mien tapasztalataitok vannak róla mien a motorja? mennyire megbizható? tényleg elnyülhetetlen a motorja? mi a különbség az RR és a sima CBR900 között?

Azaz igazság most szeretnék venni egy ilyen motort kb.: 1993-94-est azok kapható árba vannak számomra. Ezért kérném ki a vélemnyetek és tudásotok és hogy nehogy rossz választásba fussak bele.

Köszi a segítséget remélem nem probléma hogy ennyi kérdéssel traktállak titeket.

Irok azért néhány sort magamról:

T. Attila vagyok, Dunaharasztin 1989-be születtem és 12 éves korom óta motorzom ha tehetem napi szinten persze ha nem tél van. A legfontosabbak leirtam:):)
Mint irtam weblapokkal foglalkozom és telefonakkal...

HOBBYM: MOTOROZÁS!
Köszöntelek drága testvír,én nem ragoznám tovább.Nem fogod megbánni,ha HONDA-t veszel! Sok sikert és balesetmentes km-t kívánok hozzá neked!
ÜDv. Mindenkinek! Hát lassan lassan szeretnék csatlakozni hozzátok! Itt a hideg DE tavasszal már remélem együtt fogunk túrázni! Most szeretném a hetekben megvásárolni CBR900-as motoram DE még keresem a megfelelőt ezért ha valaki tud eladót 1994es évjáratnál régebbi ne legyen! amugy weblapszerkesztő vagyok és ha esetleg kell valami segítség segitek ha tudok! addig is nézzétek meg az oldalaimat! www.rozsdi.hu | www.spontanmotorosok.com mind a két a weblapot én csináltam a spontán mocis még egyenlőrre függőbe van mert nem éppen a megfelelő vassal rendelkeztem ahoz hogy nagyobb túrákba bele vágjak de az Alsóőrsi Hearly Davidson fesztiválon jelen voltunk! Már nagyon bevan sozva a seggem az új mocimra alig birok magammal... egy pár szép sort irjatok nekem a mociról legalább feldobjuk a forumot is egy kicsit meg engem is!
Köszike...
Ja, az én egyik hugom is Vanda!
...amúgy igen , bár csak idáig loptam, most már itthon vagyok!
Ezt elmondom a húgomnak jujúúúúj.... Na mi van veletek? Lopjátok a napot?
Ide pont stimmel SÜSÜ kedvenc dala, melyből egy csipet: "ó, ha rózsa bimbó lehetnék..."
Kösz,remélem egy jó darabig nem lesz "replay",sokba fáj egy ilyen mutatvány.
Pályaidom nem lesz,nem pályázom.

Örülök ,hogy minden rendben van újra.
Pályaidom lesz?
Na ja,az elmúlt pár hétben az egész klubban" klóz" volt.
Csütörtökön, 13 hét után végre ismét motoroztam . 40 km volt haza az út, +3 fokban, este.
A tompított lámpám némi beállításra szorul,a fák tetejét világította,szemből folyamatosan villogtak,Én meg vissza nekik,hogy ez a refi, nem az. Szerettek nagyon
Össze-vissza vernélek
Ott horgonyoz a "kis" hajóm az abudabi pálya mellett Mi lenne ha elmenne az áram a pályán és korom sötét lenne hirtelen,ezek meg ott 3kilóval nyomulnak.......
Mi ez hozzám képest
Nem nagyon érdekel az F1,de bekukk Köszike
Már megy egy fél órája...
Értem,tehát a tapasztalt vén rókák jönnek be...... Mikor lesz ez az abudabi futam?
Schumi Abu Dhabiban mondjuk szívesebben látnám a Ferrariban, mint a pálya mellett..

HRC:Nem az eseteim a kis fiatalka srácok...
FG is ritkán van itt jelen és te is macs. Németből,aztán nehogy francia szakos tanárnéni legyél ám......
FG = klóz
Volt nincs , fenebánja...

Látom bejött a kis Halloween meglepetésem
Holnaptól a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kisfiúcskáinak némettanárnénije leszek 3 hétig
F.Gabi:

Ma délután landolok a Tibónál, 13-14h között valamikor.
Ne is ott keresd, hanem a hátsó lengővillán, vagy a láncvédőn. Egy matricára szépen rá van nyomtatva több mértékegységgel.