Jó reggelt evribádi
Tibor..még szép, h be vok zsongva- be vagyok zárva napok óta a házba...se motorozás, se semmi Mondjuk erőm nem nagyon lenne semmihez, de azért ezt is nehezen bírom már..
Veletek mi a helyzet?
Sziasztok segítséget szeretnél kérni meg tudja valaki mondani hogy 2007 es 600RR en mit mikor kell csarélni 2000km van a motorban de külföldi pl: olaj levegőszűrő,vezérműláncfeszítő,kilóméterperió
dusoknál mit szoktkak cserélni ez érdekelne köszönöm
Zsozseket már kinyírtam, lejárt a max. használati ideje..
Olyan tatyó? Miért, már megint közeledik a szülinapom? Vagy épp nincs mit behajóztatnod Hongkongba?
Nos, újabb fejlemények vannak az RR-em épülése körül.
Ma beszéltem a szervizzel. A biztosítónak 1.2M-es javítási árajánlat lett elküldve, benne a lengővilla csere, merthogy az emelőszem elgörbítette a villa lemezét. Ez pedig a Honda szerint sem javítható. Na a biztosító ezt a tételt lehúzta, majd elküldte a szerviznek, hogy a villával csökkentett összegig jóváhagyják a javítást.
Most várom, hogy a biztosító visszahívjon.
Tibor..még szép, h be vok zsongva- be vagyok zárva napok óta a házba...se motorozás, se semmi Mondjuk erőm nem nagyon lenne semmihez, de azért ezt is nehezen bírom már..
Veletek mi a helyzet?
Ez kemény
dusoknál mit szoktkak cserélni ez érdekelne köszönöm
Olyan tatyó? Miért, már megint közeledik a szülinapom? Vagy épp nincs mit behajóztatnod Hongkongba?
Kellene neked olyan hátizsák mint az enyém? hmmm
Ma beszéltem a szervizzel. A biztosítónak 1.2M-es javítási árajánlat lett elküldve, benne a lengővilla csere, merthogy az emelőszem elgörbítette a villa lemezét. Ez pedig a Honda szerint sem javítható. Na a biztosító ezt a tételt lehúzta, majd elküldte a szerviznek, hogy a villával csökkentett összegig jóváhagyják a javítást.
Most várom, hogy a biztosító visszahívjon.
szeretem az ikreket.....bár így a béjegg is több 20 dollárral de megéri..jó keresek eccer élünk
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ott jártál, de sosem hívsz. :) Zsámbékra pedig már készülök egy ideje, a kedvenc pizzériámba. :)
Minden okés, meló ezerrel. De már nem sokára itt a szabi. Már nagyon várom, tavaly óta nem voltam szabin. :) Nyaralás csak lightosan. :)
Nálad? Olvastam, hogy valami nyavalyát szedtél össze. Nálad nyaralás?
Üdv
Zsu