Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sosem tagadtam ez van na...
Jó reggelt? de jól megyen egyeseknek
Jó reggelt evribádi
Tibor..még szép, h be vok zsongva- be vagyok zárva napok óta a házba...se motorozás, se semmi Mondjuk erőm nem nagyon lenne semmihez, de azért ezt is nehezen bírom már..
Veletek mi a helyzet?
Lerúgtam melóban a klaviatúratartót a röhögéstől.
Ez kemény
600RR topic 4773hsz.
Sziasztok segítséget szeretnél kérni meg tudja valaki mondani hogy 2007 es 600RR en mit mikor kell csarélni 2000km van a motorban de külföldi pl: olaj levegőszűrő,vezérműláncfeszítő,kilóméterperió
dusoknál mit szoktkak cserélni ez érdekelne köszönöm
Jaaaa.na persze meg jou reggelt a klubbnak
huuuu huuu.mi a fene?valaki be van zsongva...?
Zsozseket már kinyírtam, lejárt a max. használati ideje..
Olyan tatyó? Miért, már megint közeledik a szülinapom? Vagy épp nincs mit behajóztatnod Hongkongba?
Láto kezdesz jobban lenni, nincs otthon Zsozsek miiiiii?

Kellene neked olyan hátizsák mint az enyém? hmmm
Most engedett haza Náncsi néni a mosogatásból?
Bad! ! Ezek nem jó hirek... remélem azért jóra fordulnak a dolgok!
Cala béjbe, mi a helyzet a házzal..? Találunk kompromisszumot csak menjünk már, találkozzunk már, motorozzunk már és bulizzunk egyet már a többiekkel
Mondtam én: jó vas, szép kipuff és állat hang!
Semennyire. Ki kell cseréltetni a lengővillát, javíttatni nem akarom. Mégiscsak 2 kerék, nem 4!
es hogy passzol ez neked?
Most akkor mennyire örülünk Vincent?
Nos, újabb fejlemények vannak az RR-em épülése körül.
Ma beszéltem a szervizzel. A biztosítónak 1.2M-es javítási árajánlat lett elküldve, benne a lengővilla csere, merthogy az emelőszem elgörbítette a villa lemezét. Ez pedig a Honda szerint sem javítható. Na a biztosító ezt a tételt lehúzta, majd elküldte a szerviznek, hogy a villával csökkentett összegig jóváhagyják a javítást.
Most várom, hogy a biztosító visszahívjon.
64

szeretem az ikreket.....bár így a béjegg is több 20 dollárral de megéri..jó keresek eccer élünk
87? Abból 50 kg a mellehusa? vagy mi a franc ez?
már rendetem azt is egy ámerikai szőkebögyös 87 kilósat
Ezek szerint nem csak guminőket árul?
Jaja, nagyon király az ABS, meg az egész futóműve. Szerintem nagyon könnyen motorozható járgány. :)

Ott jártál, de sosem hívsz. :) Zsámbékra pedig már készülök egy ideje, a kedvenc pizzériámba. :)

Minden okés, meló ezerrel. De már nem sokára itt a szabi. Már nagyon várom, tavaly óta nem voltam szabin. :) Nyaralás csak lightosan. :)

Nálad? Olvastam, hogy valami nyavalyát szedtél össze. Nálad nyaralás?

Üdv

Zsu
A "rudas" az a fürdő- te kis buta