Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt meg viccelődni fog mindenki mivel ez egy Club, és nem technikai fórum, de ettől függetlenül mindenki segít majd, csak néha kicsit humorosabban mint máshol megszoktad.

Egyébként az én véleményem is az: ha nem ebből élsz, vagy nem ez a hobby-d ne egykerekezz, mert a motor alapban nem erre való, és nem ez az értelme.
Másik dolog : nem kell mindent halálosan komolyan venni nem akartalak froclizni...
vagy mégis?
Azért nem 1embernek írtam,mert többen írtak több mindent és láttam, hogy vmilyen szinten összefügg ezért merészeltem így írni, Brian életét láttam, csak nem tudtam,h abból idéztek.
Elnézést tudatlanságomért csak ,ha nem tudok vmit én inkább kérdezek, mint hogy hülyeséget írjak
nekem monnyuk a babettam ment dizel olajjal is
Kellett nekem kirúgni a főmérnököm -aki azóta Kawát szerel
Megint értelmezési gond lesz rajtad cserélnek vagy a motoron?
Szalmai kérdés: szerintetek a vezérműláncfeszítő cseréjénél olajat is cserélnek?
Nem értek a technikai dolgokhoz ezért ha oltári nagy baromságot kérdeztem ne kövezzetek meg, még ha azt is mondom és ezt jól jegyezzétek meg, h
JEHOVA
Még jó, h a kutas csaj megjegyezte neki fizetéskor, h "nem is tudta, h a Honda már kifejlesztett disel-sportmotorokat "
Nekem jó...
Amúgy ha nem lennétek papírkutyák simán megejthetnénk egy szezonzárót...-addigra talán még a motortalanok is össze tudnák szedni magukat - bár velem Bp.és Dunaújváros környékén bármikor( éjjel - nappal, apály- dagály idején...) tudtok motorozni
SZEPTEMBER 26 ? az egy szombat!
Csak nem névrokonom az illető? nekem csak egy litert sikerült, gyanús volt a szaga, mire a kutas kirohant, már vissza is tettem a pisztolyt. De örülök hogy japán lego motorom van, mert összesen 6 csavar lelazításával megoldottam . A nejemmel voltam, legalább látta a motoros szolidaritást, 8-as kulcs ugyanis nem volt nálam, egy szétesixeres srác elszaladt nekem venni, és minden motoros megállt aki a kútra bejött, hogy segíthet-e.
TDI BOY
Ismerek én is egy úriembert, aki szépen TELITANKOLTA disellel a dönölű 07-es fekete CBR 600 RR-jét azóta már lecserélte egy olasz motorra a Ciberét...hátha az jobban tolerálja
Nekem motorom még van, sőt egyben is van, akkor én automatikusan a másik csoportba tartozom? Bár utoljára nem rajtam múlt, hogy megmaradtam a nyeregben. Viszont útjára indítottam egy új legendát... úgy felbaszta az agyam az a majom aki szánt szándékkal meg akart ölni, hogy a kúton rossz pisztolyt vettem le. No így születik a dízel CBR... Cirka 1 óra és mehettem is tovább, két villáskulcs kellett és megoldható volt a probléma. Ezúton köszönöm mindenkinek aki megállt és segíteni akart vagy segített.
Hi Bad ! What's up ? Mi van az RR-el?
meg a modortalanak
Cala te jössz
Tényleg Zoli bácsi!
A Tiéddel mi a helyzet?
Összelegóztátok már?
Szegény "motortalan" emberek!
Há mer mé ne?
Te ne duzzogj !
Akkor ez veszett fejsze nyele szegény magyar elfoglalt emberek
na léptem egy kis fekete munkára (nem,nem négert megyek verni )
vár rám egy makrancos bojler ami ba....k meleg vizet csinálni
Ezen már túljutott a dolog,volt időpont is,de ez a végére kiderült szinte senkinek nem volt alkalmas,de ez már lényegtelen.
Hehe... volt időpont, volt útiterv...
Nálunk a zalegerszeg és könyéke tali 1 szóra összejön itt miért nem akar? ki kell írni egy időpontot helyszínell és ennyi a szervezés