Egy a nagy baj, az aug 26 már foglalt, hétközben bármikor jó lenne, de még próbálok valamit alakítani, szólok ha tudok fixet. Későn esett le nekem is, hamarabb kellett volna szólni, hogy lefoglaljam. De igyekszem egy épkézláb időpontot találni.
Nem görnyedek a monitor előtt.. a kádban ülök, onnan tolom - épp a régebbi betegségem maradványait kúrálom. A szemeim a sok és erős köhögési rohamtól fájnak... mindent megteszek a gyógyulásom érdekében..de sajna az immunrendszerem egyenlő volt nemrég még a nullával szal most "under construction"
bocs, hogy beleszolok, de ha fajnak a szemeid, akkor nem a monitor elott kene gornyedni
pihenni kell sokat, tolni a teat "mint kutya a kolykeit hatezerrel" es kipisalni magadbol a ko'rt
egyebkent meg jobbulast
Az ízületeid gondolom a magas láz miatt fájnak,nekem legalábbis akkor szokott (39.5 felett)
Ha nem szedhetsz antibiotikumot akkor a saját immunrendszert erősítő bigyókat csak ki írhatna a doki,már ha volna,de csak van helyettesítő doki
Valami mocskos agresszív vírus, mert a fél tánccsoport megbetegedett...és mindenkinek csak antibiotikumokat írnak fel, amit én egy korábbi ( 1 hónappal ezelőtti)komoly betegségem miatt nem szedhetek.. Jelenleg annyi erőm sincs, h elmenjek a fürdőszobáig, 3 kg-t fogytam( mondjuk van miből , fáj a tüdőm a légcsövem és a trokom, fájnak a szemeim, az ízületeim - a doki meg rádásul el is ment szabadságra...
Alex...sztem nem neked meg nekem írta...
Viktor: AGO-t még a Nyugatinál jasszolós korszakából ismerem és annak már több, mint 1000 éve.. -
jééézusom AGO, de vén vagy
http://www.origo.hu/itthon/200...
bar ez csak vaklarma volt
pihenni kell sokat, tolni a teat "mint kutya a kolykeit hatezerrel" es kipisalni magadbol a ko'rt
egyebkent meg jobbulast
"In loving memory of RRCat..."
Ha nem szedhetsz antibiotikumot akkor a saját immunrendszert erősítő bigyókat csak ki írhatna a doki,már ha volna,de csak van helyettesítő doki
H1N1 sertésinfluenza...
Viktor: AGO-t még a Nyugatinál jasszolós korszakából ismerem és annak már több, mint 1000 éve.. -
jééézusom AGO, de vén vagy
De már tanultam
1. előzmény opció használata
2. normálisan kitöltött adatlap
Jah és te beszóltál?