Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estleg kovácsolt dugókat?
azt nem de,egy jó nehéz turbóházas kipuffkönyököt azt tudok
Az...alig bírok már ülni is...de aludni se fogok tudni mert el van dugulva az orrom és szomorú vagyok
karbantartó egy vasöntödében,na de most már tényleg kikapcs
Hülye állat ugyanazzal szívjuk szegény mesca vérét
Sütsz benne nekem vmi fini tökmagos zsömlét?
Pék vagy?
Te tényleg beteg vagy!
...csak, hogy én is közöljem hozzám 220Km! Egy tank benya!
Good Night Club,várnak kemencéim. (de sokára lesz reggel )
Pfúj, az nem kell...jééézusom...
Nah elálmosodtam...
Tudom-tudom bőrtanga és cimborái!
Ha meg nem szabad, akkor az lesz . Punktum.
Nem rajtam fog múlni, holnapra megtudom szabad-e a kéró, onnan meg csak jönni kell.
Én addigra úgy is összeszedem a nyugati brigádot De Dzsordzsó, akkor mezőkövesdi viseletbe várjál ám
Cala Te Isten vagy, ha ezt összehozod! ....jó hely, jó levegő, jó lenne ott lenni! Csinálhatunk egy találkát, mondjuk Mezőkövesdnél és onnan együtt mehetne a brigád.
én csak mértékkel iszom,de ha túlbillenek akkor gáz van,nagyon másnapos tudok lenni
Akkor ne igyatok annyit
csak nem szabad nagyon elázni,mert akkor egy örökkévalósága hazaút
az enyém talán megáll anyagi tk alatt,szerencsére a futóműben nem kell semmit cserélni,a váz meg nem csavarodott a szaltótól,szerencse a méteres gaz, és a puhára ázott föld sokat tompított a szaltóból,de a műanyagok leamortizálódtak
Ha szabad a hétvége, akkor semmi akadálya hogy 2 éjszakát is maradjunk, úgy meg nem sok a 300km.
nekem jó,csak fővároson kell keresztül vergődnöm és utána már minden klafa,(csak eső ne legyen,ez nekem most omen )
aki Bp.-ről és környékéről jön azzal szívesen mennék csapatban
Mondjuk a motornak mindegy h 300 vagy 150... ha már túra...
( én szerény véleményem)
Ez egy lehetőség, ami egyébként k*rva jó, meg ingyen van. Ha tudtok olyat ami sokaknak közelebb van, akkor én megyek több km-t szívesen.
Regéc: bazzzz, ez kurva messze van, ezen a környéken volt a IV. Long Day Trophy, ha lehetne valami közelebbi helyszínt kérnék.