engem aprilisban allitottak meg jogsi nelkul, mert otthon felejtettem. szerencsere szemelyi meg forgalmi az volt nalam, csak a jogsi maradt otthon a penztarcammal egyutt.
mivel nem vagyok visszaeso, meg 2 even belul nem volt semmilyen szabalytalansagom (ugylatszik szar a rendszer, mert a csepeli bekoton kaptam egy 10ezres csekket gyorshajtasert), nemreg kuldtek ki a buntetest. 5ezer penzt kellett befizetnem okmanybelyeg formajaban...
Na helló my bébiz - hol vagytok? Elvittek benneteket a pomogácsok?
Szóval a helyzet ugy az, h most már biztos, h elhagytam a cuccaim... Viszont a tegnapi utasként való motorozásom alkalmával láttam az Oktogonon egy DIPLOMATA rendszámos motort A gyerek arab volt...és már azon gondolkodtam, h bevásároltatom magam a háremébe és míg Zsóval alkudnak rám...addig pikk-pakk levarázsolom a rendszámtábláját. Na innen már nem lenne gond, h se személyim, se jogsim
Jah...annyira globális...hogy az én irataim pl. földkörüli pályára álltak
Semmihez nincs ma kedvem...pedig 4-kor fellépés Pilisszentkereszten...-jó kis motorozásra alkalmas hely, no meg ott lakik Tommyboy is ( TomTech) . Szívesen felvittem volna hozzá a Hondát, had szívja a véremet, h miért ezt vettem ( 2 éve ezt teszi)...
en neha a motor ullese alatt szoktam hagyni-vagy ami meg tobbszor elofordul a garazsban.....valahova leteszem mert meg banbaskodok a gep korul....aztan ott marad.
Megnéztem én is mind a két motoroskabátom zsebeit... A kuplerájom is kezd renddé alakulni, tehát egyre kevesebb az esély.. Annyira dühít, mert a nyáron még nem volt egy olyan kiadós éjszakai budapesti motorozás...-és most olyan jó lett volna 6 nap karantén után
Legszívesebben sehol sem keresném... és azt meg nem tudom melyik az a hely, ahol utoljára nézném meg...
Bazz, olyan tanácstalan vagyok, mint egy kisközség...
Jól van na...kicsit ki vagyok bukva...bocsánat a kifakadásomért Nincsenek meg az irataim, mert egyik helyen sincsenek ott ahol gondoltam.. és már a szobámban tátongó fekete lyukat is felszámoltam miatta...de semmi Pedig pontosan tudom, h mikor és hol volt nálam utoljára...
Köszönöm mesca, h megértesz...
-annak sem örültem volna, ha mondjuk bevisznek, mert nem tudom igazolni magam Szép diplomata karrierem így kezdődött volna
Jól van srácok le lehet oltani, h ennyi meg annyi eszem van, de tudjátok, ha a rendőr megállít, én meg fogok állni... Ráadásul a motoromon ott a full gyönyörű gyári rendszámtartó és igen rendszámom is van, meghajlítgatás nélkül- amelyet le is tudnak olvasni, tehát a "nem megállás" is totál hülyeség - amúgy meg nem is csinálnék ilyet sem.
Nem akarok szabálytalankodni, mert ha a zsaruk megállítanak, nem hiszem, h örömmel fogják fogadni, h sem igazolni nem tudom magam, sem pedig a jogosítványom nincs nálam...- és azért Budapestre( belváros - Oktogon és társai) mentem volna, ahol sanszos, h szombat este ránk néznek. Persze eszembe jutott, h miért nincs olyan rendszer, ahol pikkpakk le tudják kérni a jogsimat...-na de még a személyim sincs meg...
Mint fentebb említettem nem akarok szabálytalankodni És nem hiszem, h ezt a morált kéne nekünk is propagálnunk... - meg ilyenkor azt kéne megkapnom idősebb és nagy tapasztalatú motorosoktól , h MEKKORA hülye vagyok...
Persze iratok otthonhagyása ( jelen esetben eltűnése a zsámbéki fekete lyukban) nem olyan szabálytalanság, mint baleset okozása - de én azt vallom, h nem kell a szervekkel ujjat húzni mert abból nem hiszem, h mi jövünk ki jól
Jáááááj itt meg milyen piros fejek vannak? , , , , , , , , Hát tudod motoros barátom,nekem a papír nem jelentett akadályt sosem! Anélkül még megy a motor,nagyon is jól!
Itthon vagyok és dühöngök Ma mehettem volna motorozni, ráadásul az általam egyik legkedveltebb társasággal...-erre basszus kiderült, h valsz. tőlem 80km-re van a jogosítványom és a személyim
ÖLNI tudnék...de most komolyan!
hmmm.hat majd meglatjuk... legfeljebb marad a balcsi.....vagy kitalalunk valamit szerintem.... en mar naggyon akarnam latni a pofátokat ...csak remelem a motorom is
Rossz hír, szeptemberben minden hétvége foglalt, de bármelyik héten mehetünk hétfőtől csütörtökig. Ha 4-5 ember tud jönni, akkor már érdemes lenne. Tavasszal meg időben szólunk majd az évadnyitó miatt.
mivel nem vagyok visszaeso, meg 2 even belul nem volt semmilyen szabalytalansagom (ugylatszik szar a rendszer, mert a csepeli bekoton kaptam egy 10ezres csekket gyorshajtasert), nemreg kuldtek ki a buntetest. 5ezer penzt kellett befizetnem okmanybelyeg formajaban...