Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miylen tánc?! nhát miylen lenne?! rudas...
Hey Zsu!
Örömmel hallom Amit olvastam az ABSes Hondákról az alapján nagy élmény lehetett...Voltunk mostanában sokat Solymáron meg a környékeden És 20-án meg a Moncsájn játszik Zsámbékon
Veled minden OK? Nyaralás?
http://www.mojevideo.sk/video/...

csak sajat felelosegre -az uj harcművészet
Hallo Cat!

Képzeld, 3 napig én is CBR-es voltam. :) Nálam volt egy új ABS-es 600RR és kipróbáltam az 1000RR-t is néhány kilométer erejéig. :)

Üdv

Zsu
Sőt, extrém igényűeknek hozunk bajszos csajokat is.... de két három nőnemű beszervezése az nem gond, ott meg már nem az én dolgom beszervezni őket.
Ne félj..Cala jobb esetben nőstényekkel is feltölti a hűtőt...nem csak kajával
-aszta kuuuuua .na akkor en inkabb kulon ulok -ahogy latom a bandat nemá h kek banan klubb lessz belole
Asszem sört iszok , bár néha a puszi akkor is bekövetkezik!
Igen...és vannak rájuk írva különböző parancsok Pl. az egyik a Gib Bussi...azaz adj szájra puszit Először szeánsz, majd ivás, utána csók a melletted ülőnek Ajánlatos erre rákészülni és ilyenkor nem a Fülöp Gábor mellé ülni
Ahha, kis üvegcsében valamiféle-fajta folyadék , amit a szeánszon részt vevő, hölgyek és urak fogyasztanak?
Már egy pár életem elment erre-arra
A múltkor ter kérdezted mik azok a Klopferek...na ezek azok, majd viszek SM-SM CBR Klub túrára is
eddig csendes szemlelodo voltam... ugy kb 2-3 even keresztul
de a meglatas helyes.... viszont az adatlapom ki van toltve es hasznalom a valasz gombot.
es a brian eletet is lattam
9-ből 1 , még mindig marad 8!
De már szabadulok
Szegény
Te standby...lehetséges, h te is új vagy nálunk?
szegény Te
egy rendes macska ugy "mukodik" hogy ahol a feje atfer, ott a teste is... szoval akkor most mi a gond?

Nah akkor nézzetek meg...így el vagyok zárva:
hat ez az! itt a pont ! penzt kell szedni!ha F.G. is be van fogva akkor neked is lepni kell ! igy nem lessz meg a versenypalyara a love
Nálad a pont és még az is csak súlyosbította az állapotomat, h Schumi nem tér vissza
Labda neked
ha ilyen sok a latogato, akkor lehet hogy erdemes lenne... ki tudja mire lesz meg jo az igy osszegyujtott penz?!
Reconstruction, nem?

Gyógyulgass, pihengess!
Na ez az Be vagyok zárva...ketrecbe - még jó, h nem szednek pénzt a bejáratban az emberektől
Jobbulást a forum macsekjanak ! -de vedd a dolog jo oldalat-legalabb nem kopik a gumi a gepen