Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsi rá az esély,de talán nem lehetetlen,van még rá úgy 10-15 évünk
És ezt hogy képzeled ?
Én nem megyek CBR Klub túrára...már csak azért sem
Jó lenne ha összejönne az SM-CBR túra
...nem blájen , brájen !
Nagyseggü platinaszöke Nők RULEZ
Először is ELŐZMÉNY opció, h le tudjuk követni kinek válaszolsz és mire!
2. a macska ÉN vagyok ( akárcsak az állam )
3. nézd meg a "Brian életét", utána gyere vissza
JA a macska meg a többi szöveget tényleg nem értem esetleg utánuk valami zárójeles megoldás nekem ,h én is értsem megköszöném:)
köszönöm a sok jótanácsot, majd a pénztárcámnak függően gyakorolok, mert a motor mindenek előtt. Legfeljebb felszedek egy dagatt szőkét aki még pénzes is :)
Még egy snassz 1napos találkozó se lenne rossz, még a helyszín is mindegy, maga az érzés meg a motorok a lényeg
esetleg ha tenyleg nem jon ossze akkor tenyleg legalabb 1 talalkozo valahol?ha addig nem esik szet a motorom es mennek.
SM-SM CBR CLUB TURA
Én sem ajánlom nagyon az oktató és megfelelően felkészített motor nélküli stuntolgatást De amennyiben egy kicsit gyönyörködni akarsz és nincs aki segítsen akkor A mester (Kulman Miki) stuntolni tanít - csak saját felelőségre
P.S.: A macska nem öl meg senkit, mert most macskanyavalyája van egyik tejfeles cseberből a másik vederbe
hell.latvanyos meg fasza dolog az 1kerék....csak az egesz motort kinozod vele....es ugy raszoksz h mindig akarod csinálni .... aztan szepen előjönnek a gondok.ugyhogy inkabb neeeeee
maradhat nálad a szöszi, nekem megoldják a stoppie problémáimat a furgonos futárok.... majd lehet egyszer nem röhögök rajta.
köszönöm a tanácsokat, szöszit keresek és,ha beválik elküldöm szivesen .
egyébként hátsóról van szó az elsőt mellőzöm még, fő a fokozatosság a malylécsíkot is így szedtem le.
Ennyi embert és egy se tud értelmezően olvasni... senki meg nem kérdezte hogy az első vagy a hátsó keréken akar a kolléga repeszteni. Első kerékhez: szöszi, féldisznón vett jogsival kitolat eléd az érettségire kapott fiat 500-al, és már sikerült is. Hátsóhoz: kicsit a szupermodell súlyon túllévő barátnő+adrenalinlöket a jobb csuklóban, és 1-2-3 -ban is egyből áll... egykerékre.
sehogy

bár ha az a cél hogy összetörd akkor rajta
Szia 1 esben kb 60 és nyélgáz nekem igy simán kerékre áll
Helló Viktor!
Lelépett a fő stuntolónk , valami gátat épít, vagy sexrabszolga lett , ez még nem tisztázott , de ha visszatér biztos ad egy-két jó tippet. Addig is adatlap , mert ennek hiányában a 'macsek' jehovát kiált és kövezés lesz a vége. ...lehet, hogy nem érted teljesen, de ha sokat lógsz majd itt, minden kitisztul!
kérnék egy kis segítséget:
most tanulgatok egykerekezni cbr 600f4-esem van 2000 évjárat
mit ajánlanátok, hogyan kezdjem el biztonságosan?
köszönöm előre is
sziasztok
engem érdekelne a túra,vagy találkozó.
örömmel látom, hogy van aktivitás egy ilyen oldalon:)
ez a túra már tavasz óta nem jön össze,részemről perpill erős motorhiány az ok.
De szervezhetnénk egy SM-CBR túrát vagy találkozót a balatonnál kit érdekelne a dolog? mert akkor szervezem
Óóóó-óó! Jó kis vidi...
Üdv Alex!1000 éve..
Jó éjt