Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ti már szerelmesek vagytok egymásba?!
Ezek nem is motorok, hanem mocik... olyan chopperféleségek...- vadászsólymok mi? Ekkora hassal pfffff....
Mik ezek a motorok?
Tényleg, nekem is minden vágyam ilyen gúnyában látni a csapatot :
ez egy renegát brigád az biztos, mindenki bőrben jön remélem jajjjj ezek az elasztikus cuccok
Nem hiába ez a neve a túrának is...ti imádjátok az SM-et ennyi javíthatatlanok vagytok.
Kevés van belőle.... ennyi, és unatkozni sem szeretek a Nőket pedig imádom...
Nem vesztegeted az idődet...
Jól van na...-csak nektek férfiaknak van jogotok "belehalni" egy kisebb náthába is
Csokobaba most hazament, de van másik, nem csoki kivitel csak félig mint a kinder csoki fekete-fehér kivitel
Már megint a SM!
Tőlem esetleg egy fülest kaphatsz ha ilyen hűlyeségeket beszélsz!
Vörös színű csokrot szeretnék a temetésemre..- mert ilyen rosszul vok : Csokibabát lízingeled ?
Már réges-rég egy messzi-messzi galaxisban megírtuk cala-val, hogy mi a gyógymód! ...ha úgy sem motorvulhatsz , akkor vesd be a 'kefe' kúrát és holnap nem csak beteg leszel, de még másnapos is!
Isten íltesssen!
Jobbulást CICA...
inhalalj egy kis kipufogogazt, hatha rendbejon a nathad
Helló motorozni tudó, szeptember 26-án arra az R betűs helyre menő CBResek Tegnap szépen pörgött a fórum...itt volt mindenki aki számít - kivétel FG-t, de hát ő amúgy is "MÁS"
Motorozni kéne, azzal hamarabb gyógyulnék, de már ott tartunk, h a szobámból sem jöhetek ki, nehogy megfertőzzek bárkit is..- a motoromtól meg eltiltottak...szép karrier..
uh ez eleg kemeny... a faszit remelem lesitteltek cserbenhagyasert, vagy legalabb a jogsijat elvettek egy eletre - bar a jogsi hianya egyeseket nem tartja vissza attol, hogy ujra volan moge uljenek
Köszönöm
08.08.09-én volt a lényeg, h városon belül történt halattam az úton kb 300m-ről megláttam az autóst állni a kereszteződésben nekem bal oldalt egyből stabil 50, amikor odaértem jobbra kisívben szeretett volna kijönni kövér gázzal kevés kormányzással az eredmény az volt,h frontálisan elém kanyarodott ki. Satufék a frontális ütközéstelkerülni úgy sikerült, h eldobtam balra a motor az félig a járdán félig úton csúszott én meg a patka mellett. engem meg a motort is kikerült addígra sikerült neki a kormány megtekergetnie kellőképp. aztán továbbment. szemtanú voltszerencsére aki látta engem teljesen esni nem mert takart a kerítés. bal keréknyoma sáros volt így látták a rendőrök is,h nem kamuzok. Faszit elkapták otthon 2.4-es véralkohol jött ki neki. én kórház kb ennyi
aztatat nem,csak kipufogó csonkot,vagy turbóházat,vagy azoknak az integrált változatát
Tatabányától 15 km-re.
Utólag is Happy Birthday.
Milyen baleset?
Nálam még kérdés, hogy addigra kész lesz-e a motorom.
Merre laksz? mert Bp-től 30km-re lakok, ha beilleszkedek kellőképpen a társaságba és lenne rá mód akkor én is mennék a párommal, akkor mehetnénk eggyütt.
sörözés most ért véget kellőképpen megünnepeltem a szülinapom.
Ja és addígra kiderül, h megkapom e a biztosítási pénzt vagy sem a baleset után jó éjt mindenkinek
Nemtom követni a hozzászólásokat , ezért elteszem magam holnapra és megálmodom, hogy mit is hozassak cala-val a frigóba! ...amit persze Vele ill. együtt fogyasztunk majd el! Még jó, hogy a CICC nem 'szűr' és majd mindent el tud majd mesélni!
Kis "bogaram" jobban tetszik /mondjuk az is egy állat/, nézzél meg egy filmet, vagy hallgasd meg a kabaré-hétfőt a MR1 rádión! ....hétfő 14 óra felvételről!