Jó reggelt, jó szurkolást! Hát nekem is tetszik a sztorim..csak az a gáz, h én vok benne a főszereplő...
FG.: emléxel, h mondtam neked Fehérváron, h xarakodik a kuplung és emiatt ha lámpánál állunk üresben, alig bírom utána betenni egyesbe( ez sok kuplungolásnál városban volt a probléma)? Vagy megállásnál ment a szerencsétlenkedés, h ki tudjam tenni üresbe. Na hát ezek a problémáim is mexűntek
Te meg szimplán azt hitted béna vagyok, mert olyan kedves fickó vagy Bár nem tagadom az vagyok...de mégis túléltem áprilistól mostanáig a szezont... és nem keveset motoroztam..
Cat,teccik ez az olajcserés sztorid (a Castrol a amugy szerintem is)Az autósokról meg annyit,hogy vigyázni kell velük,mert 90%-a kötsög sajnos !Vigyázz arra a szép piroskára és magadra is!
Sziasztok!
Jöhet hozzám mindenki kis motortuningra. Bárkiéből előcsalok 10-20 Le-t csak a szakértéssemmel.
Persze kivéve Kawák, mert ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
Fogadjunk, h az oldalán lévő oroszlán miatt vetted meg Húúú az nagyon bejövős Volt egy srác motorosok.hu-n nálam alacsonyabb volt - olyan 163 körül...na ő csak dombról tudott felszállni az RSVre szal ez olyan törpcsicsekeknek, mint én nem ajánlott...
Nézzenek oda...megmarnak a CBR Klubban
Szeretem a brembo fékes taligákat...apukám is vett nekem egy Maseratit, de sajnos nem brembo féke volt úgyhogy el is adtam...
Apropó tarka, nem kell egy Honda...occóér
na ez persze csak vicc...ez a gépsárkány olyan mint a honfoglaló magyarok lova - mellém lesz temetve majd -szép koporsó lesz amit körént építenek...az tuti
FG.: emléxel, h mondtam neked Fehérváron, h xarakodik a kuplung és emiatt ha lámpánál állunk üresben, alig bírom utána betenni egyesbe( ez sok kuplungolásnál városban volt a probléma)? Vagy megállásnál ment a szerencsétlenkedés, h ki tudjam tenni üresbe. Na hát ezek a problémáim is mexűntek
Te meg szimplán azt hitted béna vagyok, mert olyan kedves fickó vagy Bár nem tagadom az vagyok...de mégis túléltem áprilistól mostanáig a szezont... és nem keveset motoroztam..
Jöhet hozzám mindenki kis motortuningra. Bárkiéből előcsalok 10-20 Le-t csak a szakértéssemmel.
Persze kivéve Kawák, mert ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
nem ám....igazándiból azért vettem meg mert tetszett a neve.
aztán most nem az van. de ezt meg:
Szeretem a brembo fékes taligákat...apukám is vett nekem egy Maseratit, de sajnos nem brembo féke volt úgyhogy el is adtam...
Apropó tarka, nem kell egy Honda...occóér
na ez persze csak vicc...ez a gépsárkány olyan mint a honfoglaló magyarok lova - mellém lesz temetve majd -szép koporsó lesz amit körént építenek...az tuti
Nissin fékek vannak rajta... mert ez egy HONDA nem Suzuki
én a térdemmel még nem tudok alapjáratot állítani. meg mást sem.