Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit szeretnél szájon át lélegeztetést
Nahh .. mentem ki megyek a Náncsi Néni-be benyomok egy "kabinos kedvencét" mellé egy szilvát és egy pofa bier-t
Ez alap hogy minden gyári kolompot leszólok ....
Te Sandra igazad van van fontosabb is mint a hang ha tényleg életmentő vagy akkor legyél az utasom
Te már a múltkor is mexóltad
De jelenleg fontosabbak az életbevágó dolgok a mocin, mint 120ért egy tú bráthá
Bár elismerem, h jó a hangja...bár nekem nem olyan fontos a hang...- bár tudom, h életet menthet.
Mondjuk az életemet legjobban ÉN tudom megmenteni...senki és semmi más..
van hozzá opcionálisan hangtompitó ami cca 8.000. Ft.. CÉBÉEREKNEK a gyári kipufogója egy vicc mint egy elektromos járgány olyan halk vonatkozik ez a FIREBLADE-re is....
Én is voltam németben nekem egy Akrapovic van a motoron rendszer és ugy van megoldva hogy a perforált cső helyére egy 50 es saválló cső került ami nem perforált és vissza lett szegecselve a dob minden gyári csak ép ordít mint az állat
Nincs alap hangja a kipumnak...nekem tetszős A másik meg, h ez a motor jövőre sokat fog járni Németo.ba és ott egy hangos kipuért a helyszínen főbelőnek a német rendőrök
Two Bross köll oda ha meghallja a hangját le sem állitja majd a motort
Egy kipufogót azért adhatnál a kislánynak hogy had nyávogjon szülinapodra szervezek egy adományt
Hát igen a Honda márcsak ilyen én szem szeretném mostanában lecserélni a kicsikét
SOHA-SOHA-SOHA Megtaláltam a lexebb és legtökéletesebb motort...-nekem Ő az igazi, mindenben.
Kedves, jóindulatú, de azért megy, ha kell, eszement szép és nagyon nehezen használható el a technika
Őt mellém fogják temetni, mint a honfoglaló vezérek mellé a lovaikat
Mikor akarod lecserélni a kislányt és ha lecseréled akkor mi lessz a következő?
Ebben a hónapban azért eleget kényeztettem a kislányt kapott új gumákat, elment vizsgázni, tegnap hoztam neki fini Castrolt olajszűrővel, lesz vezérműláncfesz csere és még kell fékbetét
Ejj.. no. Akkó majd másnak...
Van rajta És bár gyárinak tűnik, de ez csak az ellenség megtévesztése miatt van
Te nem akarsz kipufogót az RR-re?
Valóban, jelentkezni lehet a macsnál, szállás megoldott, inni enni meg megbeszéljük. A cél a hegyekben, a hármashuták környékén, Regécen.
Te Cat!
talán kész lesz,erős hátszéllel ,de ha csak 1 csepp eső is esik,Én megálltam és kidobom a vasmacskát,lehorgonyzok,még egy eldobás már tuti anyagi K.O.-ra tesz.
Pót szemle csütörtökön,utána készül a javítási árajánlat a biztosító felé.

Akkor Cala mi megyünk CBR Klub túrára SZEPTEMBER 26-án!
Mit is? Kit is?
Fülöp Gabi üzeni, h ne foglalkozzál itt senkivel - baxassad neki, amennyire lehet
Tenk jú
Nem