Te már a múltkor is mexóltad
De jelenleg fontosabbak az életbevágó dolgok a mocin, mint 120ért egy tú bráthá
Bár elismerem, h jó a hangja...bár nekem nem olyan fontos a hang...- bár tudom, h életet menthet.
Mondjuk az életemet legjobban ÉN tudom megmenteni...senki és semmi más..
van hozzá opcionálisan hangtompitó ami cca 8.000. Ft.. CÉBÉEREKNEK a gyári kipufogója egy vicc mint egy elektromos járgány olyan halk vonatkozik ez a FIREBLADE-re is....
Én is voltam németben nekem egy Akrapovic van a motoron rendszer és ugy van megoldva hogy a perforált cső helyére egy 50 es saválló cső került ami nem perforált és vissza lett szegecselve a dob minden gyári csak ép ordít mint az állat
Nincs alap hangja a kipumnak...nekem tetszős A másik meg, h ez a motor jövőre sokat fog járni Németo.ba és ott egy hangos kipuért a helyszínen főbelőnek a német rendőrök
SOHA-SOHA-SOHA Megtaláltam a lexebb és legtökéletesebb motort...-nekem Ő az igazi, mindenben.
Kedves, jóindulatú, de azért megy, ha kell, eszement szép és nagyon nehezen használható el a technika
Őt mellém fogják temetni, mint a honfoglaló vezérek mellé a lovaikat
Ebben a hónapban azért eleget kényeztettem a kislányt kapott új gumákat, elment vizsgázni, tegnap hoztam neki fini Castrolt olajszűrővel, lesz vezérműláncfesz csere és még kell fékbetét
talán kész lesz,erős hátszéllel ,de ha csak 1 csepp eső is esik,Én megálltam és kidobom a vasmacskát,lehorgonyzok,még egy eldobás már tuti anyagi K.O.-ra tesz.
Pót szemle csütörtökön,utána készül a javítási árajánlat a biztosító felé.
De jelenleg fontosabbak az életbevágó dolgok a mocin, mint 120ért egy tú bráthá
Bár elismerem, h jó a hangja...bár nekem nem olyan fontos a hang...- bár tudom, h életet menthet.
Mondjuk az életemet legjobban ÉN tudom megmenteni...senki és semmi más..
Kedves, jóindulatú, de azért megy, ha kell, eszement szép és nagyon nehezen használható el a technika
Őt mellém fogják temetni, mint a honfoglaló vezérek mellé a lovaikat
Pót szemle csütörtökön,utána készül a javítási árajánlat a biztosító felé.
Akkor Cala mi megyünk CBR Klub túrára SZEPTEMBER 26-án!