Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Calánál megrendeljük és ő előző nap autóval felviszi... valahogy így írta pár hsz-el lejjebb
Motorozni akarok MOST!
Nos, mert meg lettem szólítva.

Alex, Viking:
a vas sajnos még darabokban, a papírmunka zajlik. A jelenlegi kárösszeg valahol 700ezer alatt nem sokkal. De még kérdéses, mert lehet, hogy lengővillacsere is lesz, ugyanis az emelőszemem konzolja elgörbült és a biztosító csak javításra vette fel, de nem tudom, mennyire javítható. Ha nagyon gázosnak érzem, akkor lehet, hogy kérek egy állásfoglalást a Honda Hungary-tól, hogy nem javítható és csere. Ezen túl szerintem 1-2 hét maximum, talán szeptemberre megvan minden.

Kipufogó:
meg kell mondjam, hogy nem sok hangosabb vas van az enyémnél, mégsem hallotta a buta nő és simán elém fordult. Ja és állandóan refivel is járok, aztán mégse látott, hallott.

CBR SM-SM túra:
ez igen sokváltozós függvény részemről jelen pillanatban. Kérdéses, hogy lesz-e motorom, ha lesz, akkor egyedül, vagy párosan megyek... Ezekre csak az idő tudja megadni a választ, ha ott voltam, majd írjátok meg.

Bocs, hogy mostanában keveset vagyok, de minden téren el vagyok veszve...
akkor kell oda egy 300-as ultraremington is,de egy kérdés, hogy fogjuk feltölteni a kaja és piakészletet ha mindenki motorral megy
Nem nem, híres vadászhely, kellhetnek azok még egy vaddisznó esetén.
meg hogy nem szakmai továbbképzés lesz és felejtse nyugodtan a tálcában a fűrészét, a szikéit, a bordaterpeszt,a koponyalékelőt.....
uhh ezer bocs Gemini, de nem esett le hogy téged becéz így a macs, aki egyébként a két csoda, és a munkásember birtokosa, valamint felkent nevén a Szőkefélke.
Páros és igen gemini
Most akkor térdelj a sarokba...
... esetleg megemlítem neki, hogy motoros buli lesz, és a hely fantázianeve a Kék Osztriga bár?
tévedsz,nem voltam morc,szerintem nem ő az első akivel összetévesztenének,pedig nem egy hétköznapi fejszerkezetem van
inkább ne hívd,a végén még tényleg félre érti a dolgot, és rettegni fog hogy egy homár buliba akarod elcsalni
Ki az a Gema? Nőnemű? Páros vagy páratlan?
Már megint a csajok...
Amúgy Gemát is elhívjuk, úgy hogy már változik a film címe
De aki rossz lesz...hozzábilincselem estére a motorjához
Ehhez lenne eszed, mi?
Rossz fiú, rossz-rossz...
Zárva volt a Nácsi néni?
Uhh de tudtam hogy ezért morc voltál, de akkor is megszólalásig hasonlít rád, amúgy azt se tudom hogy hívják, meg az a szak már nem is hozzánk tartozik. De tudod mit, kiderítem, és meghívom neked. Bár ha azt mondom neki, hogy egy pali miatt akarom elvinni ebbe a buliba ...
Naon jó csináljunk gyorsan egy SREEN SHOT-T
boncmestered ott lesz? hátha kiderül hogy ikrek vagyunk
Ha ez a tali végre összejön, akkor mindenki mondja majd mit akar inni, és előtte egy nappal felviszem autóval, mert a faluban 1 bolt van, hetente kétszer fél napig nyitva, így be kell tárazni, a menüt is megbeszéljük előre, hozzávalókat is viszem akkor, minden más van a helyszínen.
Holnapra tudom meg hogy a szept 26 - hétvége nem foglalt-e, de nagoyn rméljük hogy nem az, vagy hogy munkatárs kérte el, és tudunk egyezkedni vele.
Én megyek nem leszek papírmacska és hozok magammal még egy embert
ígéretesnek néz ki
3 napi túlélő csomagot, kell hogy vigyek magammal? na persze ha kész lesz addigra a motorom
Na a képek. Van 4 szoba, szauna, konyha, zárható udvar, fedett hely a motoroknak, sütögetni meg mindent tudunk. Egy jóbaráté a hely, valószínű ő is jön majd.
És még ami ott lesz...
Regéc Cala mutat majd néhány képet...nekem tetszik..
nekem 361
Kik azok? Nekem úgy tűnik mindenki itt van...aki számít
FG meg azt csinálja amit mondok
...vagy nem