Alex, Viking:
a vas sajnos még darabokban, a papírmunka zajlik. A jelenlegi kárösszeg valahol 700ezer alatt nem sokkal. De még kérdéses, mert lehet, hogy lengővillacsere is lesz, ugyanis az emelőszemem konzolja elgörbült és a biztosító csak javításra vette fel, de nem tudom, mennyire javítható. Ha nagyon gázosnak érzem, akkor lehet, hogy kérek egy állásfoglalást a Honda Hungary-tól, hogy nem javítható és csere. Ezen túl szerintem 1-2 hét maximum, talán szeptemberre megvan minden.
Kipufogó:
meg kell mondjam, hogy nem sok hangosabb vas van az enyémnél, mégsem hallotta a buta nő és simán elém fordult. Ja és állandóan refivel is járok, aztán mégse látott, hallott.
CBR SM-SM túra:
ez igen sokváltozós függvény részemről jelen pillanatban. Kérdéses, hogy lesz-e motorom, ha lesz, akkor egyedül, vagy párosan megyek... Ezekre csak az idő tudja megadni a választ, ha ott voltam, majd írjátok meg.
Bocs, hogy mostanában keveset vagyok, de minden téren el vagyok veszve...
uhh ezer bocs Gemini, de nem esett le hogy téged becéz így a macs, aki egyébként a két csoda, és a munkásember birtokosa, valamint felkent nevén a Szőkefélke.
tévedsz,nem voltam morc,szerintem nem ő az első akivel összetévesztenének,pedig nem egy hétköznapi fejszerkezetem van
inkább ne hívd,a végén még tényleg félre érti a dolgot, és rettegni fog hogy egy homár buliba akarod elcsalni
Uhh de tudtam hogy ezért morc voltál, de akkor is megszólalásig hasonlít rád, amúgy azt se tudom hogy hívják, meg az a szak már nem is hozzánk tartozik. De tudod mit, kiderítem, és meghívom neked. Bár ha azt mondom neki, hogy egy pali miatt akarom elvinni ebbe a buliba ...
Ha ez a tali végre összejön, akkor mindenki mondja majd mit akar inni, és előtte egy nappal felviszem autóval, mert a faluban 1 bolt van, hetente kétszer fél napig nyitva, így be kell tárazni, a menüt is megbeszéljük előre, hozzávalókat is viszem akkor, minden más van a helyszínen.
Na a képek. Van 4 szoba, szauna, konyha, zárható udvar, fedett hely a motoroknak, sütögetni meg mindent tudunk. Egy jóbaráté a hely, valószínű ő is jön majd.
Motorozni akarok MOST!