Magamtól tudnék idézni: "Itt meg viccelődni fog mindenki mivel ez egy Club, és nem technikai fórum" , ez alapján gondold újra, vagyis gondolkodni nem is kell, csak írj és olvass kis humorral, menni fog tutira. Itt nincs főköcsög, vagy aki el akarna üldözni, cask gyarló motorostársak vannak, akiket CBR-el áldott meg az ég.
Bocsánat, ha ezzel megsértettelek, nem ez volt a szándékom. Nem akarok oktatni senkit, mert még én is tanulok
Sztem az 1sz. 2 személyt érthetted félre...- általánosságban akartam írni ez az én hibám MEA CULPA...de ne hidd h innen bárki is el akar űzni...
ez így van és igazad is van de amikor 30-50-elmennek előtted és nem tudsz előzni az autók miatt vagy csak olyan a hely,h nem akarsz mert előrelátó vagy neki egy kis kormányigazítás és stb....
Látom te engem próbálsz oktatni ill. ahogy észrveszem a fórumról lerázni nem ezt várnám egy motorostól, h őszinte legyek.
Attól,h megkérdeztem hogyan kell egykerekezni nem azt jelenti,h beleraktam 10ezer kmert a motorba és már annak tartom magam meg rutintalan vagyok. Erre írnád és tudom jó pap holtig tanul
Én elég keveset közlekedem úgy, h állandóan észre kelljen vetetnem magam( tehát városban-nagy forgalomban)... - amúgy a motoromnak TIE -vadász hangja van Az gáz, ha egy közlekedő társadalomban csak akkor vesznek észre, ha hangos a dobod...- DE pontosan tudom, mert ugye írtam is, h a hangos kipuff életet menthet....
ENNEK ELLENÉRE ez még nem veszi le a felelősséget a válladról. Mert nekünk motorosoknak KELL a legelőrelátóbban, legkoncentráltabban és legprofibban közlekednünk ÉS PONT kipuff ide vagy oda...
Sztem igen is fontos,h legyen hangja a motornak, mert elvileg jobban észrevesznek, bár néhány autós mögött hiába bőgetem 2-ben se lát se hall . vagy csak szimplán parasz...t
nekem yoshimura dobom van és imádom, olyan nagymacskás a hangja
Sztem az 1sz. 2 személyt érthetted félre...- általánosságban akartam írni ez az én hibám MEA CULPA...de ne hidd h innen bárki is el akar űzni...
Látom te engem próbálsz oktatni ill. ahogy észrveszem a fórumról lerázni nem ezt várnám egy motorostól, h őszinte legyek.
Attól,h megkérdeztem hogyan kell egykerekezni nem azt jelenti,h beleraktam 10ezer kmert a motorba és már annak tartom magam meg rutintalan vagyok. Erre írnád és tudom jó pap holtig tanul
Du jú rimembör?
Amúgy aszalós pályázás óta a sisakomon van a gyönyörű rózsaszín emlék
ENNEK ELLENÉRE ez még nem veszi le a felelősséget a válladról. Mert nekünk motorosoknak KELL a legelőrelátóbban, legkoncentráltabban és legprofibban közlekednünk ÉS PONT kipuff ide vagy oda...
nekem yoshimura dobom van és imádom, olyan nagymacskás a hangja
Már szeretnéd újra látni , igaz?