Robitusin:Jobbulást kívánok biztos sok volt a motorozás egye fene nekem is Hondám van vállalom a napi motorozást a tiéddel napi 100km bevállalok 36.500 km egy évben áldott jó szivem visz a sírba
Nem tudom, hogy Seszty felrakta-e ide, de hátha nem!
Elég sok CBR-es leányzót látok, ismerek, szóval kérem most végre aktivizáljátok magatokat :)
AUGUSZTUS 23-án (vasárnap) a "Vasárnap esti" motorozás keretein belül lenne csajos motorozás a ringen! CSAK CSAJOS...
"Legalább 30 fő leányzó kell, különben nem lesz belőle semmi.
Regisztrálni az info@csajokamotoron.hu-n lehet.
Az infók itt vannak: http://www.csajokamotoron.hu/i... ... newsid=506
Jövő hét elején tudni kellene hány érdeklődő van, különben rendes vasárnap esti motorozás lesz.
Aki tudja tegye ki fórumokra, szóljon azoknak, akikről tudja, hogy várják ezt az alkalmat."
Jó lenne, ha össze lehetne hozni ezt a délutánt, tavaly 45 lány volt fent ilyenkor a ringen! Égjen a forró drót, adjátok tovább, hogy meglegyen a létszám!
KÖSZI
Nem nyert...
Jajh te gyerek - már a Big Kahuna Burgert nem tudni is szégyen volt. Ezt Butch, azaz Brúsz Villisz mondja a francia csajnak, amikor reggel elmegy az órájáért és a csaj megkérdezi, h "de mikor jön" - erre válaszol Brúsz!
Most akkor mi lesz? Veled és velem?
Örülök, h nem aggódsz csak sajnos a karbantartó sokat dolgozik...de kiszabadítom augusztus közepén az ukránok karmaiból és halálra itatom Belgiumban belga sörökkel , Hollandiában meg veszek neki fapapucsot ( na annál azért több ideig, minthogy tényleg kimondod, h fapaucs - na ki mondja ezt kinek? )
úgy bebasztam szombaton,hogy most sikerült ennem...
látom,már rendezitek a jövőmet rabszolgaság(de ménem szexrabszolga akkor már? ? ? ? ?) gátépítés,stb
vagy akkor már én ezt a saját stílusomhoz mérem,oszt szex közben gátakat teszek tönkre... (majd keresek hozzá valami eszközt )
elmondom mi lesz ezután! elutazok és akkor el leszek utazva
a 95-ösöknek gondját viselik,nem aggódom
ti meg annyit és úgy motorozzatok,hogy el tudjátok mesélni mikor megjöttem
Hát igen. A 95-ös, benzinből is jó, nemhogy mellekből!
Ha minden jól megy , ma elgurulok a "nagyfaluba", a barátom ott néz meg egy munkát és össze kötjük egy kis motorvulással.
Álmos még Én se vagyok,most is zenét hallgatok meg szörfölök,pedig holnap kemény délelőttöm lesz.Keresztfiammal megyünk T.bányára a Vértes centerbe,ajándékvásárlás mekizés...,
Az idei motorosszezon nálam már véget is ért,ha lesz is belőle motor,leghamarabb Szeptember vége, Október eleje,talán
Kár, h mindenki ennyire távol lakik tőlem. Aki meg nem annak meg le van nullázva a motorja
Ma jöttem haza motorral éjfélkor...tök jó idő volt - egyáltalán nem is voltam, vagyok álmos és kedvem lett volna motorozni egy kicsit, mondjuk a városban ( Bp-en). De hát nem nagyon jutott eszembe senki aki ezt a spontaneitást értékelte volna
Várnak a Hondások szeretettel ( háta mögött kést dugdosó szmájli)
Nem tudom, hogy Seszty felrakta-e ide, de hátha nem!
Elég sok CBR-es leányzót látok, ismerek, szóval kérem most végre aktivizáljátok magatokat :)
AUGUSZTUS 23-án (vasárnap) a "Vasárnap esti" motorozás keretein belül lenne csajos motorozás a ringen! CSAK CSAJOS...
"Legalább 30 fő leányzó kell, különben nem lesz belőle semmi.
Regisztrálni az info@csajokamotoron.hu-n lehet.
Az infók itt vannak:
http://www.csajokamotoron.hu/i... ... newsid=506
Jövő hét elején tudni kellene hány érdeklődő van, különben rendes vasárnap esti motorozás lesz.
Aki tudja tegye ki fórumokra, szóljon azoknak, akikről tudja, hogy várják ezt az alkalmat."
Jó lenne, ha össze lehetne hozni ezt a délutánt, tavaly 45 lány volt fent ilyenkor a ringen! Égjen a forró drót, adjátok tovább, hogy meglegyen a létszám!
KÖSZI
Vagy inkáb azt mondom neki hogy JEHOVA.. aztán 1 es 2 es bőgáz :))
Nah úgy néz ki elmegyek túrázni a Grossglocknerre utána Slo-ba
ha minden jól alakul akkor Garda tóban is megáztatom magam :))
De mindezt hogy adom elő a csajomnak? :D:D:D
pá
http://www.hasznaltauto.hu/3173440_honda_cbr_2006
el
őre is kösz!
Jajh te gyerek - már a Big Kahuna Burgert nem tudni is szégyen volt. Ezt Butch, azaz Brúsz Villisz mondja a francia csajnak, amikor reggel elmegy az órájáért és a csaj megkérdezi, h "de mikor jön" - erre válaszol Brúsz!
Örülök, h nem aggódsz csak sajnos a karbantartó sokat dolgozik...de kiszabadítom augusztus közepén az ukránok karmaiból és halálra itatom Belgiumban belga sörökkel , Hollandiában meg veszek neki fapapucsot ( na annál azért több ideig, minthogy tényleg kimondod, h fapaucs - na ki mondja ezt kinek? )
látom,már rendezitek a jövőmet rabszolgaság(de ménem szexrabszolga akkor már? ? ? ? ?) gátépítés,stb
vagy akkor már én ezt a saját stílusomhoz mérem,oszt szex közben gátakat teszek tönkre... (majd keresek hozzá valami eszközt )
elmondom mi lesz ezután! elutazok és akkor el leszek utazva
a 95-ösöknek gondját viselik,nem aggódom
ti meg annyit és úgy motorozzatok,hogy el tudjátok mesélni mikor megjöttem
Ha minden jól megy , ma elgurulok a "nagyfaluba", a barátom ott néz meg egy munkát és össze kötjük egy kis motorvulással.
Az idei motorosszezon nálam már véget is ért,ha lesz is belőle motor,leghamarabb Szeptember vége, Október eleje,talán
Ma jöttem haza motorral éjfélkor...tök jó idő volt - egyáltalán nem is voltam, vagyok álmos és kedvem lett volna motorozni egy kicsit, mondjuk a városban ( Bp-en). De hát nem nagyon jutott eszembe senki aki ezt a spontaneitást értékelte volna