Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uh még gyertyacsere is meg fékcsere is hátra van....anyagi csőd...
Power 1 et használtok vagy Motult?
Ez az alapjárat story nekem is eszembe jutott.. mert amikor az idomot tettük vissza és szenvedtünk, én véletlenül mintha nekiértem volna...a térdemmel ..-na de az ilyen könnyen eltekerődik?! Mindegy holnap megnézem...

Melyik olajból szeretnél...ami ilyen agresszív döggé tette az RRemet? Az én kis ártatlan jótétlelkemből és toporzékoló aszfaltnimfomániás lett...
A friss olajtól mindig megvadulnak a dugattyúk.......
Gondoltam hogy nem 20 ezrenként volt a csere csak nem tudtam nem beszólni de ha erős az RR vegyél ki egy gyertyát és kicsit veszít az erejéből
Ha az istenek, a párt, a rendszer, és a bürokrácia is úgy akarja, 3-4 hét múlva újra teljes harci díszben feszít a motorom.
nem állította el az alapjáratodat úgy 5000-el?
Há' niccsen egy 4 liternyi márádék abból az ollajjból?

Kéne az eresvébe....hátha erősebb lenne tőle....
Nem 20 ezrenként volt...de nekem a régi RR-em jobban tetszett... egyszerűen nem tudom 6000 alatt tartani úgy pörög És állandóan menni akar, mint egy vadbarom Remélem nem valami agresszív Kawa olajat kapott
Tegnap mondtam is Zsozsónak az első méterek után, h én inkább visszatölteném azt a régit
Hát ha nem 20.000 km enként cserélnéd az olajat lehet hogy máskor is vad lenne
Jó reggelt Klub!
Ma megint ilyen "kussolós" napra ébredtünk?
Tegnap lecserélte Zsozsek az olajamat a motoromban...utána a kedves Hondámból egy állat lett... sokkal jobban harap a gázra, vonyít mint a dög és ficánkol, toporzékol - tisztára megváltozott... mondjuk az a hang is elmúlt belőle, amit a vezérműláncfesz.nek gondoltunk. De így sajnos most meg kicsit veszélyesnek érzem a leánykát...-na majd megszokom valahogy.

Amúgy tegnap az utakon csak idióták voltak...csak a Jóisten óvott meg attól, h 2-3szor el ne üssenek, le ne toljanak, ki ne forduljanak elénk( vagyis kifordultak, pont ez volt a gond). Aztán átültünk egy autóba, amit anyukám vezetett..és még abban is sikerült 2szer egymás után frontálisan ütköznünk...(este úgy gondolták, h kielőznek szemből és nem érdekelte, h mi haladunk a mi sávunkba)
Aztán visszajöttünk ide Dunaújba -de már végig azon imádkoztunk, h csak érjünk le...erre a 6oson óriás baleset 2 órája helyszínelés...óriási kocsisor...majd visszafordulás, M6...-és úgy szálltunk le a motorról..h csak még az ágyig érjünk el ( aludni)
Alex, nem te voltál ma olyan este 6 környékén Csobánka és Vörösvár között az út szélén egy bordó amcsi autóval?
hol voltam ma?
Mér? Miről bszéljünk a posztgraduális lingvisztikáról?
ajnye... nem vagyok én semmi jónak elrontója
sajnálod,hogy késtél,mi?
Morgen!

Utolsó 3 oldalt átnyálazva azt hittem hogy a goldengate.hu vagyok :))
te is egy nyitott könyv vagy előttem
Már megint csak ez a cekcualizálás...
ja
hogy pont jó legyen a magasság
Jó duma, megy az 5 ,
Váááááá te is mindig a Révai Nagy Lexikonokat lapozgattad
Ahogy ugrál rajta a néni... megadják neki a felszállási engedélyt
a lányok azért csinálják meg a spárgát olyan könnyen,mert ugye a könyv is ott nyílik ki,ahol a legtöbbet nyálazzák...