Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szokásos áron adod magad? 30e egy fél órára?
ha így van 4310-ért átviszem
plusz a szokásos prémium
Mondjuk úgy, h több kipum is van De mind a kettő törvénytisztelő kipufogó
Nem.
Félreértések vannak.
Meg amúgy is, azóta egy évvel öregebb lettem
az ilyen köcsög buzi hozzáállásra nincs gyógyszer...
leszarom az ellenőrzést
nehogymá azért ne motorozzak,mer köcsög élvezkedni akar
mondtam,az első kibaszásukig normális vagyok
ha egyszer is ilyen szarság miatt megszopatnak,soha többé nem állok meg,nem lesz rendszámom és még pár tükröt is lerúgok róluk

szal rosszul emlékszem,h a kipufogód meg lett mahinálva?
Mondom nem hangos a dobja Most a rendőrségi ellenőrzésről: Minden ok. rajta, de hát nincs "tökéletes" állapotú motor...ha valaki akar találni hibát a motoron, hát talál. Esetleg elővetetik velem az izzókészletet meg a láthatósági mellényt Maja mesélte, h vele már megesett ez, pedig hát nem elhanyagolható szépség és egy Kawa Ninját teker...
nem értesz,mi?
NEM BUKIK MEG
Szió!

Szerintem jobb ha elkerülöd a rizikót, mert ha megbukik utána nehezebben fog átmenni, sőt utána okosban nem is nagyon vállalják. Én tutira mentem, egyszer volt kb. 10e, és közel sem "tökéletes" a motorom.

Üdv

Zsu

Ui.: Te most tényleg haragszol rám
hangos a dobja
Kipu gyári E-s , első gumát veszek addigra...a prizma meg mi a fene?
A közlekedés felügyeletnél volt. Neki az az AM-je

Mond meg a nőknek, h szeretkezzenek, ne háborúzzanak Most van ez a hülye ellenőrzés is, pedig pénteken le akartam menni Velencére... És bár hibátlan a motorom, de tuti találnak rajta vmit...
és nekem is igazam van

má' megin'
oda vidd,ahol megbízol az emberben
én 8300 akárhányért tudom most
ennyi az ára
ha semmi,de semmi baja(kipufogó nem hangos,gumik faszák,prizma,stb)akkor 4310 a kápéemen
"Valaki" szólt, h olvassak bele, mert alkottál és milyen igaza volt
Az én motorom tökéletes...csak kérdés, h az ALMA MATERJÉBE vigyem-e Szfehérvárra, mert olyan szigorítás lesz, h jobb így vagy akár bárkire rábízhatom...
sumákban LFP-t olvasunk?
a motorod úgy fog vizsgázni hogy átmenjen
és kihagytam a szervizmelókból a szelephézagellenőrzést
Nah most akkor még mindig az alapkérdésnél tartunk: a motorom júliusban így fog vizsgázni? vagy sem?
Mount Everest mi?
olyan már nem nagyon van
Na még csak az kelle hogy szegény Honda is igy mennyen műszakira ez rablás jobb amikor csak a forgalmi megy
"BalázsHRC" tudom h jó...azért keresem, nekem 250RR-em volt bejött nagyon! azért köszi
szirom91,nekem volt CBR 400 RR-em,nagyon tuti gép volt(mint a Hondák általában) ,, , és szép is,de sajna már eladtam 4éve.
Hehheh... tényleg ott vagyok Néhány napja valakinek nézegettem a profil képeit "tök ismeretlen" nem találkoztam vele soha személyesen, és erre mit látok? "AlexCBR-t" a képek között... de hogy kerültem oda? Nem tudom a mai napig sem .. Abba kéne hagynom a teleportálással kapcsolatos kisérleteimet
Még az kéne, h egy szobában legyek egy Ducatissal...
Alex...nézd meg a profilképeket...nem tudtam ellenállni :D már nálam is megjelentél..
Akárcsak a Sportmotoron regeltek min. 50%-nál
Ezt a beszégetést egy szobából nyomjátok Áhh hiába ez az interaktiv élet ......
Mondtam már, h ne tépd, ami nincs:

Nah akkor a kérdés: a motorok is így fognak vizsgázni? lásd lentebb...
Tegnap megkaptam a "hülye faszt", nem elég büntetés ez nekem?
Ezért most megkínzom a kutyád...
Azt is látványshow keretében mutatja be ? Csak le ne égjen a farokidom vége .