Azért még tudtam volna aludni, de húzok be tanszékvezetőhöz beíratni a jegyem
Hát azért ne aggódjatok értem permanensen javulok, Dújv.ig min. 11 körforgalom van - az ugye oda-vissza 22 - még a végén meg is szeretem őket...
Kreisverkehr..-yesszokéééééé
Majd fogom eljön az az idő is, amikor nem bízhatod már rám a Hringen a táskádat
Juteszembe Alex...hogy is van ez az ebayes dolog? Láttam amcsiban egy rohadt jó ( éjszaka foszforeszkálós ) lángnyelves RR idomgarnitúrát...most vizsgázik a kislány, de ősszel lehet, h nem lenne rossz..
Ne baxogass Előtte mindig kicsit elgyorsulok, h senki( vagy minimális autós) ne legyen a hátam mögött mikor 30 km/h-val veszem a kifelé lejtős , gyakran felhordásos (gyakran autókból származó összetört darabkás ) 270 fokos kanyarokat Ez van - de legalább motorozok
uhhh.hogy mi volt azt inkabb hadjukk.......betelt a pohar......atkellet rendeznem par dollgot , es valtoztatni a gondolkodasomon.
voltam angliaban is..par napra.
Ja jolenne ha Gabor megnezne az emailt mert irtam neki.!
Helló Tiborx7!
Jaaaaj de jó, h megint itt vagy! Hejányoztál már a Klubból. Kérdeztem is Fülöp Gabit, h van-e vmi elérhetősége hozzád!?
Mi volt veled?
Amúgy pedig megkaptam a közös szülinapi ajándékotokat! Amit majd alkalom adtán alá kéne h írjatok!
Nédd meg a képeket vele: http://www.sportmotor.hu/motor...
Hát ezt nem hiszem el: élmény friss!
- kint állok az erkélyen élvezem a monszun időt..
Látom hogy egy suzuki swiftes elég sokat bénázik kocsijával, hátrafelé akar beparkolni egy kocsi mellé..
De totál belemegy a másik autóba :)
Kicsit előre és megint nekitoltat..
Utána bénázás előre hátra.. kb 5 percig.. majd vadul elindul előre, be akar állni egy másik helyre ott meg nekiment egy zsír új wv passatnak...
riasztó be.. ő meg gyorsan eltépett..
Szerintem be volt baszva vagy legelve...
Rendszámot felírtam és még a kocsit is levideóztam a 7.ről ... bár a koccanás nincs rajt..
Hát azért ne aggódjatok értem permanensen javulok, Dújv.ig min. 11 körforgalom van - az ugye oda-vissza 22 - még a végén meg is szeretem őket...
Kreisverkehr..-yesszokéééééé
körforgalomfájter
Juteszembe Alex...hogy is van ez az ebayes dolog? Láttam amcsiban egy rohadt jó ( éjszaka foszforeszkálós ) lángnyelves RR idomgarnitúrát...most vizsgázik a kislány, de ősszel lehet, h nem lenne rossz..
Hőfok: derékszög, vagyis meleg van.
Esik-e? Nem, lépcsőn jön...
A körforgalomhoz nem tudok érdemben hozzászólni, nem vagyok érdekelt motoros témákban.
Meg lépcsőn jön...
Ma ismét körforgalom-fighter leszek
Na mi a pálya motorosok? Hány fok van odakint?
Új gondolkodás mód biztos NŐ miatt van
A motor ismét a régi?
Ha van már 50e vagy több,és még a gyári vezlánc van benne,akkor a lánc+feszitő csere ajánlott.
Csak egy tipp,a döntés a Tied
azért kérdezem csak,mert ezeknek ez a betegsége
Ismét egy gyönyörű munkanap áll előttetek- hehe
voltam angliaban is..par napra.
Ja jolenne ha Gabor megnezne az emailt mert irtam neki.!
Jaaaaj de jó, h megint itt vagy! Hejányoztál már a Klubból. Kérdeztem is Fülöp Gabit, h van-e vmi elérhetősége hozzád!?
Mi volt veled?
Amúgy pedig megkaptam a közös szülinapi ajándékotokat! Amit majd alkalom adtán alá kéne h írjatok!
Nédd meg a képeket vele:
http://www.sportmotor.hu/motor...
- kint állok az erkélyen élvezem a monszun időt..
Látom hogy egy suzuki swiftes elég sokat bénázik kocsijával, hátrafelé akar beparkolni egy kocsi mellé..
De totál belemegy a másik autóba :)
Kicsit előre és megint nekitoltat..
Utána bénázás előre hátra.. kb 5 percig.. majd vadul elindul előre, be akar állni egy másik helyre ott meg nekiment egy zsír új wv passatnak...
riasztó be.. ő meg gyorsan eltépett..
Szerintem be volt baszva vagy legelve...
Rendszámot felírtam és még a kocsit is levideóztam a 7.ről ... bár a koccanás nincs rajt..