Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a helyzet CBR -Klub tagok?
én használtan vettem a Briantől a gumis topikban.ilyen egy versenyt(10körös,vagy mi) futott garnitúra 25 körül.
km nem tudom,mert még nem fogyott el,de ez egy kompromisszum,azt tudd.ha ragad,akkor fogy.ennyi
Jó reggelt KLUB 1 órája értünk haza az éjszakai showról...- hej de jó kis motorvulás volt.. Igen...mielőtt megkérdeznéd Gábor, a sajátommal voltam
A hétvégi kamionstop úgy látom nem vonatkozik a kamionokra az M0-áson hajnali 3-kor is csapatosan hemzsegtek, tömött sorokban nyomják az autópályán..
Azért az estéről dobok néhány ízelítőt..( délben, miután felkeltem majd galériát is csinálok)
A vicc az, h Kovács Niki lett volna a háziasszony...de őt nem láttuk sajna...
Akkor megúsztam.
Én úgy mentem hogy a hollandfasor utcából elmentem jobbra eddig a nagykörforgalomig,és visszafordultam mór felé az elkerülöre.Nem láttam egy kéket se.
Köszi.Kicsit bővebben! Új ,használt,? KM-t mennyit bír?
közvetlenül a körforgalom előtt a forgalom elől elzárt területen szoktak állni a felcsíkozott részben
TErmészetesem van protektor a hát és könyök váll az anyaga nem bőr hanem Cordura teszek fel képet
És honnan szoktak mérni a hídról vagy ott állnak a körforgalom közelében?
Tegnap voltam Cseszneken egy kicsit döntögetni.Ilyen lett a bt 003 soft.Egyszer sem csúszott meg,pedig a végére már elég jól mentem.Délben szinte semmi forgalom nem volt,egy tank benzin elfogyott.Próbáld ki ,csak ne soft-ot vegyél hanem médiumot.
Én a holland fasor nevű utcában voltam és haza felé mór felé nyomtam neki rendesen kocsival.Ez az a körforgalom amiről te írtál?
ma a mór felé menők basztak rá
az elkerülőn jellemzően az osan felől jövők a 8-as útnál lévő nagy körforgalomnál kell hogy figyeljenek
végül Bridgstone BT-002-t
soha mást nem akarok
esetleg 003-t
F. Gábortól kérdezném ,hogy milyen gummát használ a mociján ? Láttam 1 oldalon , hogy a gumidokitól kértél véleményt. 2 komponensü gumit szeretnék, a michelin felé kacsingatok. Végül te milyet tettél rá ?
Sziasztok!
Fülöp urat kérdezném hogy fehérváron szoktak e mérni az elkerülőn?
Nem jön valaki ma este a VERDA NAPOK keretében bemutatásra kerülő Kulman MIKI-TÖKI féle MOTOROS TŰZSHOWra?
Este 10-től lesz a TÖKÖLI reptéren.
Talán én is feltűnök a show-ban
Esetleg az én motorom is lángra kap...ki tudja?
Na csoki - a számomat tudjátok...ha jön valaki hívjon!
Pl. protektorok vannak-e benne,ha igen hol, meg esetleg megtennéd e hogy körbefotózod nekem....
ide még nem másoltam be
nabassz...kint voltam a városban,látom mérnek a sünök a híd alól...kijövök a boltból,elindulok vissza,gondoltam fain gyerek vagyok,minden szembejövőnek köröztem az ujjammal,hogy vigyázzon...errre a sor végén a másik rendőrkocsi... ...azt hittem utánam fordul,olyan furán nézett
Örülök, hogy örömet tudtunk szerezni!
Meleg van, nem bírok aludni
És gondolhatod tegnap milyen meleg volt, mert stílusosan még ugye a garbó is ua. mint októberben Huh az a tegnap fotózás projekt....mondanom sem kell a gépben lemerült az elem...az isten háta mögött azt kerestünk Hátra meg nem láttam egyáltalán az óriás szállítmányom miatt Hazafelé egy rendőrautó előtt motoroztam kilométereket...fogalmam sincs mit csináltak mögöttem...aztán egy egyenesben rákapcsolták a szirénákat..hát ott majdnem megállt a szívem...
Aztán otthon meg nem volt meg az adatkábel, amivel ráraktam volna a gépre...
De a missön mégis akkomplised lett
óóó én már láttam,nekem mindegy hogyan áll...
hogy-hogy ilyen korán?
Ott van a képgalériában....nédd meg Meg válaszoltam is ott neked ..