Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem csak a motorokat teszi rendbe... és hál istennek nem csak a motorját használja rendeltetésszerűen
Miki rendbe tenné a motorodat, rendeltetésszerűen használja őket .
Szerintem járjatok...én meg elviszem a motoromat a Mikihez
A kis macskapofám leszakad tőletek
innom kell ezzel a faszival eccer én már látom
bandába való fasza gyerek
Tök jó, h Zsozsek az én nevemben írt be
Az ember esze megáll...azt mindig is tudtam, h a keze sok helyre elér..na de ennyire?!
Milyen szép az élet, h itt megalkusztok rajtam...
hajjaj
még azt az egyezkedést hallgasd meg
Mennyit érne meg neked ez a projekt ? Persze kölcsönös szimpátia alapján, gondolom .
Nekem meg a kocsim augusztusban. Lehet, előrehozom a vizsgáját...
Túl nagy árat kérsz
Egyeztess a menedzseremmel
azt is megoldom

az árát tudod
AMEN...
A mocim júli végén megy vizsgázni...szóval ezért érdekel a dolog
az első és egyetlen komment feribától tökéletesen egyezik az én véleményemmel
Fülöp Gébriel, hát erről beszéltem :
Változik a műszaki vizsgáztatás
Sziasztok!
nem tud vki esetleg eladó honda cbr 400 RR-t?
Tudja valaki milyen érzékelő ez?Sajnos szétcsapódott esetleg tudja valaki hol szerezhető be?deklicsavar is kellene
sziasztok!
nem tud vki eladó honda cbr 400 RR-t?
Hát ellustítottad szegény motort hogy tehettél ilyet?
A vicc az, h egyszer átvittem Tökihez, nála hagytam amíg táncórám volt. Mire visszamentem vigyorogva mondja, h megtanította kerózni a motoromat és hogy kicsit lusta a "macska".
Mondjuk ezen nem csodálkoztam az ő ezreseihez képest
Minek az embernek ellenség, mikor vannak barátai
Hát persze hogy én Az senkinek nem tűnik fel, h a 3 képen 3 különböző macska szerepel...
Ennyit a figyelemről... meg a színtévesztésről!
, , , , , RRcat ez te lennél? , , , , , Az alfahím egy csodálatos ember lehet biztos. , , , , , Én maradnék Pamela Andersonnál. , , , ,
Felviszem AGO-hoz és a padon nyomatjuk bele a kilómétereket .
kölcsönadtad a mikinek?
Azt érzem, hogy van bennem vmi para, de nem is tudom, hogy igazából mitől. Csak azt érzem, hogy a féktávjaim megint qva szarok. Mentem én már stabilan 2:22 körül is tavaly. Nem is akarok 2:05öt menni, nem célom. De stabilan szeretnék 2:20 körül menni.
De mint sok más, ez is fejben dől el.
Én mint nem hozzáertő azt mondom hogy "keveset vállalsz" ami természetes mert nem akarod lezuzni a motort sem, többek között ha lenne egy pályamotorod lehet hogy másként adnád elő... Én egy utcait már összetörtem a saját hűlyeségem miatt.....
Zoli pont Te ne legyél gyagya!
Tudod lehet gyorsan végigküldeni a motort..meg lehet szépen motorozni is. Mind a kettőt másért élvezzük, másért szeretjük, másért akarjuk!
Az a motorozás sztem amit te csinálsz, bár csak onboardról láttam, nekem nagyon tetszik, mert SZÉPEN motorozol és egyáltalán NEM LASSAN!
A másik nagy kérdés, h lehet 2:05-ös időket is menni...de abban benne van egy pár ólajtónyi perec is