Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örülök, ha tetszenek
És ez még a szülinapi meglepetésemért jár neked:
Az RRcat féle megköszönés, ha még nem láttad :
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Nagyon jók lettek CAT Köszönöm!
Igen, ide
Szerintem a Hondádról készült képem világbajnok
Hello Cat! Feltöltötted valahova?
Hát megjöttél? Már kezdtünk hiányolni Van rólad egy-két előnyös képem a szerdai Aszalós pályanapról...
Megmutassam?
RPG – Rucsnoj Protyivotankovij Granatomjot
Tudod, amivel a kawákra vadászol hétvégente .
Te dzsordzsó, mi az az RPG? ( kérdőjeles smájszli )
Nem de ott mikor lessz?
Balatonkenese
RRcat,köszönöm szépen a meghívást,de nem tudom,hogy még akkor mi lesz a programom? Továbbra is , , ,
Részemről rendben van ott leszek tudok pár szép helyet a balatonnál
Ez a híres nevezetes SM-SM CBR Klub túra, mely július 18-án kerül megtartásra és a Balatont vesszük célba.. tehát ott kell lenned így vagy úgy
De ez vonatkozik a többi új tagokra is pl. Repsolfan, blade08, Balázs HRC és még sorolhatnám...( elnézést, akinek a nevét nem írtam ki)
Ha ez meghívás volt akkor igen hova lessz a túra?indulás honnét stb
Nah...ezt már szeretjük Jössz akkor túrázni is júliusban... - ez direkt nem kérdés
Hát igen én kitartó vagyok
Pill. és jövök
A fiúkat úgy is elvitték a pomogácsok... csak Laci artja itt a frontot
El én! :D
De jó :)
msn?:D
Elveszed a kuncsaftokat Gemi?
Én korlátozott ideig, de OTT LESZEK még szép A tegnapi motorozáson felbuzdulva, pedig lehet, h egy lájtos pályanapot is bevezetek az idénre..
Gemi pompont vigyek?
Az esernyőtartó csajodról van egy pár jó képem....majd ha erre jártok mindketten feldobálom
Június 27- Hungaroring- Dunlop Trophy for Ladies!
Mindenkinek ott a helye! Aztán utánna olyan találkozókra mentek,amilyenre akartok :P:P:P:P
CBR -klub tagok jön valaki
Nálunk is rossz az idő nemsokára esik szerintem annyi a Pacsai motoros talinak de viszont a tegnap az jó volt voltak jó sokan
Nehéz a reggeli felkelés ...ráadásul iszonyat xar idő van
Ma nem lesz motorozás, az szent Pedig a Múzeumok éjszakájára azzal akartam bemenni...
Helyzet?